#15 temmuz köprüsü’ndeki hayalet sürücü yakalandı

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

Köprüdeki Intihar Teşebbüsünü Başbakan Yıldırım Önledi 03:35

Köprüdeki Intihar Teşebbüsünü Başbakan Yıldırım Önledi

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki intihar teşebbüsünü görünce konvoyunu durdurdu. Yıldırım köprüden atlamak isteyen vatandaşı teselli etti, su içirdi, makam aracına bindirdi..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle 1:48:03

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle

Spectral (Hayalet gibi,Hayali) filminin konusu, Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türünde olan Spectral bir grup askerin hayaletlerle olan zorlu mücadelesini anlatan bu ilginç filmde askerler savaştıkları şeyleri göremezk..

  • Film İzle tarafından
  • 19.654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DEATH PASSAGE Trailer (2017) Horror Movie 02:14

DEATH PASSAGE Trailer (2017) Horror Movie

Ölüm Passage Filmin Hakkında Avustralyalı bir çift Lemon Tree Passage nerede bir hayalet yerel efsaneye üç Amerikan backpackers tanıtmak bir motosikletçi uyarıyor genç sürücülerin yavaşlaması. Hayalet ilk elden gördükte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor 02:10

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor

Ürpertici görüntülerde küçük bir kız çocuğu oyuncaklarıyla oynarken odanın diğer köşesinde duran oyuncak bebeği kendi kendine hareket ediyor. Sonrasında yaşananlarsa çok daha ürpertici... Odasında bebekleriyle oynayan kü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deadstep Gameplay Trailer Psychological Horror Game 2018 07:15

Deadstep Gameplay Trailer Psychological Horror Game 2018

DEADSTEP Gameplay Trailer - Psychological Horror Game 2018 Deadstep is first person psychological horror game. One day, you will dream confined in a mansion. There is a invisible ghost in the mansion. Of course you can..

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle 1:14:35

Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zagor’un bir çetenin düzenlediği soyguna engel olması anlatılır. Bir süredir ormanda dolaşan siyah maskeli bir hayalet, kabilelerden uzaklaşan Kızılderilileri öldürür. Kara kurt kabilesinin reisi Satko,..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan 09:32

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Dama..

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

GTA Ankara 03:35

GTA Ankara

Başkent'te Amerikan filmlerini aratmayan bir kovalamaca olayı yaşandı. Yanında köpekle Cadillac marka aracıyla polisten kaçan kadın sürücü, trafiği birbirine kattı. Kapanla 4 lastiği patlatılan sürücü, önünü kesmeye çalı..

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatalı Sollama Kazayla Bitti 00:28

Hatalı Sollama Kazayla Bitti

Rusya'da iki tankeri sollamak isteyen sürücü, birinci aracı başarıyla geçti. Ancak yoluna devam eden sürücü, diğer tankerin bir anda önüne kırmasıyla aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıkıp devrildi. Ya..

Kadın Sürücünün Plakayı Söküp Saldırması 00:36

Kadın Sürücünün Plakayı Söküp Saldırması

Konya'da trafikte belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada kadın sürücü, tartıştığı erkek sürücüye, araçtan söktüğü plakayla saldırmış. Erkek sürücü de biber gazıyla karşılık vermiş.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu 00:32

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu

Şanlıurfa'da sürücüsünün park etmek istediği otomobil evin çatısına uçtu. Kazada sürücü yaralandı. Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen bir sürücü 06 AC 8953 plakalı otomobilini park etm..

Frene basacağı yerde gaza basınca ortaya bu görüntüler çıktı 00:55

Frene basacağı yerde gaza basınca ortaya bu görüntüler çıktı

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne bağlı İsabeyli Mahallesi’nde alkollü vaziyette direksiyon başına geçen bir mühendis sürücü adeta dehşet saçtı. Alkollü sürücü frene basacağı yerde gaza basınca ortaya film sahnelerini aratmayac..

Alkollü Sürücüyü Durdurup Anahtarını Atan Adam 00:23

Alkollü Sürücüyü Durdurup Anahtarını Atan Adam

Rusya’da alkollü olduğu iddia edilen ve ters şeride giren sürücü trafiği birbirine kattı. Bir sürücü de duruma seyirci kalmadı. Duyarlı sürücü, kontaktan çıkardığı anahtarı yol kenarına atarak, olası bir kazayı da önledi..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da ilginç olay! 01:42

İstanbul’da ilginç olay!

Kağıthane’de bir sürücü cadde üzerinde seyrettiği esnada yaşlı bir adama çarparak yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası sürücü, ambulansı beklemeden olay yerini bozarak yaralı adamı ön camı kırılan araçla hastaneye götü..

Trafikte Kamyon Terörü 00:24

Trafikte Kamyon Terörü

Trafikte Kamyon Terörü İstanbul'da otoyolda bir kamyoncunun trafikteki tehlikeli hareketleri bu kadarına da pes dedirtti. Yolda zikzaklar çizerek ilerleyen kamyon sürücüsü, bir başka sürücü tarafından saniye saniye gö..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı 00:16

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisine kızan sürücü motosikletini ateşe verdi. Bafra İlçesi'nde Mehmet Dülger yönetimindeki 55 JR 179 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı yönünde denetim için trafik ekipleri tarafından..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı 01:29

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı

İstanbul, Kartal Samandıra gişelerinde inatçı iki sürücü, aynı anda geçmek istedikleri gişeye sıkıştı. Edinilen bilgilere göre olay Pazar günü sabah saatlerinde Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. İki otomobil s..