#15 temmuz köprüsü’ndeki hayalet sürücü yakalandı

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Köy Deaş'tan Alındı 02:11

7 Köy Deaş'tan Alındı

7 Köy Deaş'tan Alındı Irak'ın Musul kentini terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonu kapsamında Peşmerge güçlerinin Hazır Cephesi'ndeki 7 köyü geri aldığı bildirildi...

Harput Kalesi, Tarihe Işık Tutuyor 05:18

Harput Kalesi, Tarihe Işık Tutuyor

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'ndeki Harput Kalesi'ndeki surlarda restorasyon öncesi yapılan kazılarda yaklaşık 25 bin obje çıktığını ifade eden Kazı Başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç, çıkan eserlerin her dönem hakkında ..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor 03:10

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor

Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman bulamıyorMUŞ - Muş'un Malazgirt ilçesi Tarım Makineleri İhtisas Sanayi Sitesi'ndeki firmalar, bin 500 lira maaşla çalışacak işçi bulamıyorlar. Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman..

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti 01:26

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti

Beyaz Saray'daki bir yılına ilişkin henüz yayımlanan ve Michael Wolff tarafından kaleme alınan Ateş ve Öfke başlıklı kitapta akli sağlığının iyi olmadığının iddia edilmesi üzerine Trump ilk kez başkanlık muayenesi nde..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

 Köprüde Aracını Kullanırken Bir Yandan da Zurna Çalan Adam 01:28

Köprüde Aracını Kullanırken Bir Yandan da Zurna Çalan Adam

Trafik magandalığının böylesi! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde araç kullanan bir sürücü ellerini direksiyondan bırakarak zurna çalmaya başladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.527 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İdam Edilen Katilin Hayaletinin Hapishanede Dolaşması 00:10

İdam Edilen Katilin Hayaletinin Hapishanede Dolaşması

16 Yaşında kız arkadaşını öldüren William Hampton 20 Temmuz 1909'da Bodmin'de idam edilmiş ve 13 Kasım 2017 tarihinde güvenlik kamerasına hayalet olarak yansıdığı iddia edilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak 00:31

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak

Isparta'da bir grup genç araçlar kırmızı ışıkta beklerken yaya geçidinde birdirbir oynayıp, takla attı. Gençlerin tehlikeli oyunu bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Isparta'nın araç trafiğinde en işlek n..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Doluya Yakalandık - Hayrettin 02:28

Doluya Yakalandık - Hayrettin

Geçtiğimiz hafta çekim dönüşü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde doluya yakalandık, çok kötü bir durumdaydık. O anları arkadaşım Joel Moriassi kayda almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
An İtibariyle İstanbul 00:30

An İtibariyle İstanbul

Yağmur akşam saatlerinde İstanbul'da etkili olmaya başladı. İstanbul'un üzerine çöken yağmur bulutları 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden böyle görüntülendi...

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor 03:03

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu ensesinden vurularak şehit edilen Muharrem Kerem Yıldız'ın (29) ailesi, darbe dava..

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu 01:47

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti. Ziyarette Gündüz'ün sigara içtiğini duyan Erdoğan'ın, gazinin sigarasını aldığı..

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor 01:30

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor

Bahama bayraklı 115 metre uzunluğunda, 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğinde, 36 bin 863 gross ağırlığındaki 'Scarabeo 9' adlı petrol arama platformu, sabah saatlerinde Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giriş ya..

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız 02:13

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız

Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız ifadesini kullandığı video sosyal m..

'Boşanıyorum mutluyum' 01:10

'Boşanıyorum mutluyum'

Eşinden boşanan şahıs aracını süsleyip İstanbul caddelerinde tur attı. Ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün kenarına gelen şahıs, arkadaşlarıyla halay çekip kutlama yaptı...

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..