#15 temmuz köprüsü’ndeki hayalet sürücü yakalandı

Kaplumbağa Tuki'nin Derbi Tahmini 02:02

Kaplumbağa Tuki'nin Derbi Tahmini

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ndeki 97 yaşındaki kaplumbağa tuki, derbi maçlardaki doğru tahminleriyle tanınıyor.Tuki Galatasaray'a tam yönelicekken iki kutu arasında kalarak beraberliği işaret etti..

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Longozun Sonbahardaki Güzelliği Havadan Görüntülendi 00:59

Longozun Sonbahardaki Güzelliği Havadan Görüntülendi

Kırklareli'ndeki, Türkiye'nin ve Avrupa'nın kayın ve meşe ağırlıklı ağaçlardan oluşan en büyük longoz ormanları, sonbaharda görsel şölen sunuyor...

Çek Cumhuriyeti'nde Seçimlerin Galibi Babiş Cumhurbaşkanıyla Görüştü 00:47

Çek Cumhuriyeti'nde Seçimlerin Galibi Babiş Cumhurbaşkanıyla Görüştü

Çek Cumhuriyeti'ndeki genel seçimlerden birinci parti olarak çıkan Ano'nun lideri Andrej Babiş Cumhurbaşkanı Milos Zeman ile görüştü...

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor 01:20

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor

Amerika Birleşk Devletleri'ndeki uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması yetkilileri endişelendiriyor. ABD Başkanı Donald Trump opioid ilaçlarlarının aşırı kullanımın ve bundan kaynaklı ölümlerin ‘ulusal utanç’ olduğunu a..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Dead By Daylight A Nightmare On Elm Street Trailer  PS4 00:37

Dead By Daylight A Nightmare On Elm Street Trailer PS4

Freddy is coming to Dead by Daylight - as part of the A Nightmare on Elm Street Chapter. He will instill fear in you, and it doesn’t matter if you’re awake or asleep. He and his claw-clad hand will find you - so keep run..

  • BETA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü 00:50

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü

Avrupa’nın kuzey batısı ve özellikle Britanya Adası’nı etkisi altına alan Ofelya Kasırgası, pazartesi günü Londra’da havanın renginin değişmesine neden oldu. Meteoroloji uzmanı Grahame Madge’in The Independent’a yaptığı..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Fenerbahçe Doğuş 83 - 68 Barcelona THY Avrupa Ligi Basketbol Maç Özeti 02:13

Fenerbahçe Doğuş 83 - 68 Barcelona THY Avrupa Ligi Basketbol Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 11. haftasında İspanya'nın Barcelona Lassa takımını deplasmanda 83-68 mağlup etti. THY Avrupa Ligi'ndeki 8. galibiyetini İspyanya deplasmanında alan Fenerbahçe Doğuş, rakibine ise 7..

  • OFSAYT tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavru Tilkinin Çarkı Ayağıyla Çevirmesi 00:20

Yavru Tilkinin Çarkı Ayağıyla Çevirmesi

Çelyabinsk Hayvanat Bahçesi'ndeki Tilkinin Çarkı Ayağıyla Çevirmesi Çalışanların videoya almasıyla sosyal medyada çok hızlı ünlü oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Öğrenci Yurdunun Saniyeler İçinde Yok Edilmesi 00:39

Bir Öğrenci Yurdunun Saniyeler İçinde Yok Edilmesi

Nebraska Kampüsü Üniversitesi'ndeki Cather ve Pound yurtları 1963'te inşa edildi. Üniversite yeni gelişme için araziyi temizliyor. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mississippi Nehri'nin Meksika Körfeziyle Buluştuğu Yer Ölü Bölge 00:29

Mississippi Nehri'nin Meksika Körfeziyle Buluştuğu Yer Ölü Bölge

Mississippi'nin Meksika Körfezi ile buluştuğu yeri gösteren bu video sıklıkla yanlış bilgilerle paylaşılıyor. İki ayrı renge sahip su gövdesi, Mississippi Nehri'ndeki azot ve fosfor dolu suyun Körfez'e dökülmesiyle oluşa..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı 00:46

Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı

Saldırı Mısırın başkentinin güney eteğinde Helwan Şehri'ndeki Marmina kilisesinde gerçekleşti.Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesine Silahlı Saldırı Düzenlendi. Motosikleti en az iki silahlı Saldırgan Cuma günü Kahire'n..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Numantia Launch Trailer PS4 01:00

Numantia Launch Trailer PS4

Numantia is a TBS (turn-based strategy) videogame that narrates the events that took place in the Iberian Peninsula during the expansion of the Roman Republic in the 153 B.C. The game is divided into two campaigns that w..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı Oyunu Kullandı 01:05

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı Oyunu Kullandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) erken genel seçimde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Başbakan Yardımcısı, Maliye Bakanı ve Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş başkent Lefkoşa'da oylarını kull..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada 01:21

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada

Bursa'da özel halk otobüsü şoförünün saldırıya uğraması anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Üçevler Mahallesi'nden Heykel'e giden özel halk otobüsünün şoförü Kerem Tanas, (30) Altıparmak Caddesi'ndeki d..

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengal kaplanları kar bekliyor 02:30

Bengal kaplanları kar bekliyor

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi hayvanları etkiledi. Bursa Hayvanat Bahçesi'ndeki Bengal kaplanı dört gözle kar yağmasını bekliyor...

Devlerin Kabilesinin Son Temsilcisi Chacha 01:55

Devlerin Kabilesinin Son Temsilcisi Chacha

Filipin Denizi'ndeki Hakhajima Adası'nda (Japon emperyal arşetinin savaş öncesi kroniği) yaşayan tek canlı kadro, Chacha dev kabilesinin son temsilcisi, şaşkınlıkla izliyoruz efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Zırhlıları Senegal'in Bağımsızlık Günü'nde 00:51

Türk Zırhlıları Senegal'in Bağımsızlık Günü'nde

Senegal'in Türkiye'den satın aldığı Ejder Yalçın ve Ejder TOMA, ülkenin Bağımsızlık Günü'ndeki askeri geçitte ilk kez vatandaşlara gösterildi...

Soymaya Kalkıştığı Bankada Ciddiye Alınmayan Adam 01:26

Soymaya Kalkıştığı Bankada Ciddiye Alınmayan Adam

Muratpaşa ilçesi Eski Sanayi Sitesi'ndeki banka şubesine gelen bir kişi, tabanca doğrulttuğu gişe memuruna elindeki poşeti işaret ederek Çocuğum hasta. İçini 100 bin lirayla doldur dedi.Görevli tabancanın oyuncak olduğ..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 6 yıl önce