#15 temmuz Şehit ve gaziler

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika 03:51

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Ç

Türk Telekom'u işgal eden darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktıANKARA - 15 Temmuz gecesi Ankara Ulus'taki Türk Telekom binasını ele geçirmek isteyen darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Türk Telek..

Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Altın Elbiseli Adam Hayatını Kaybetti 01:04

Altın Elbiseli Adam Hayatını Kaybetti

Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybetti. Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosik..

  • ANKA tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

Çatı Katı Aşk Fragmanı 01:30

Çatı Katı Aşk Fragmanı

Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin olduğu Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk” 9 Temmuz Perşemb..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklam..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Kuzum Anayı Neddin 01:14

Kuzum Anayı Neddin

Şehidin Annesinden Duygusal Şiir Allahh ailesine sabır versin inşaAllahh şehidler ölmez vatan bölünmez şehidimiz peygamber ocağında ne mutlu ona..

Benim adım 'Fethi Sekin' 03:27

Benim adım 'Fethi Sekin'

Ne yazarsın yazmaya harfmi var, harfi buldun hecemi var, hadi onu yaptın söz mü var..... yok tabi. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah sabrı cemil ihsan eylesin...

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Halisdemir'in Babasından Safitürk'ün Ailesine Taziye Ziyareti 01:52

Halisdemir'in Babasından Safitürk'ün Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Kaymakam Muhammet Fatih Sa..

Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..