#15 temmuz Şehit ve gaziler

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti 00:25

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti

Kayseri'de bir atın hareket halindeki minibüsün arkasına bağlanarak götürülmesi tepki topladı. Kayseri'de bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve kısa sürede yayılan video büyük tepki topladı. Melikgaz..

Bahçeli  Pkk'nın Elinde Abd Yapımı Ağır Silahların ne İşi Var 02:15

Bahçeli Pkk'nın Elinde Abd Yapımı Ağır Silahların ne İşi Var

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD, madem terörizmi tehdit görmektedir, Şemdinli'de vatan evlatlarımızı şehit eden canilerin kullandığı silahların ABD menşeli çıkmasını nasıl izah edecektir? PKK'nın elinde ABD yapımı ağır s..

KARA İMİŞ ŞU ANTEBİN YAZISI ✔ TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ✔ ANTEP YÖRESİ - Antep Müdafa Türküsü 06:09

KARA İMİŞ ŞU ANTEBİN YAZISI ✔ TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ✔ ANTEP YÖRESİ - Antep

Antep Müdafa Türküsü 1 Kara imiş şu Antep'in yazısı Meleşmiyor koyun ilen kuzusu Ana baba bacı kardaş acısı Nerde benim sarı güllü bağlarım Antep diye hazin hazin ağlarım Fransızlar her taraftan geldiler Top sesinden ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı 02:08

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı

FETÖ elebaşı Gülen'in doğduğu Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde muhabire “FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin diye tepki gösteren FETÖ'nün akrabası şüpheli, polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı...

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:45

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde güvenlik güçleri ve terör örgütü PKK mensupları arasındaki çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca'nın şehit edilmesi olayının faili terörist Tanış Memiş ile birlikte 2 terörist etki..

Sözde Şehitlikte Mezar Taşları Değiştirildi 01:45

Sözde Şehitlikte Mezar Taşları Değiştirildi

Diyarbakır’da, öldürülen terör örgütü mensuplarının mezar taşlarında bulunan şehit ibareleri ve sözde PKK bayrakları kaldırıldı...

Komandolar El-Bab'a Uğurlandı 01:46

Komandolar El-Bab'a Uğurlandı

Tokat'ın Niksar ilçesinde Şehit Jandarma Üstçavuş Ahmet Kurt Tabur Komutanlığında görev yapan 180 komando, Suriye'nin El-Bab kentine gitti...

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD 04:25

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD

Çiğnetme bu vatanı, Vur Allah aşkına vur! Sana kurşun atanı, Vur Allah aşkına vur! Şehitlerin kanını Yerde koyma şanını Türk İslam düşmanını, Vur Allah aşkına vur! Vur Allah aşkına vur Vur bayrak aşkına vur Vur Türklü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Adana'da Torbacı Operasyonu: 1'i Kadın 13 Gözaltı 04:23

Adana'da Torbacı Operasyonu: 1'i Kadın 13 Gözaltı

Adana’da şehit polis Fırat Ulaş’ın isminin verildiği uyuşturucu operasyonunda 1’i kadın 13 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı...

Ellerinin Üstünde Kudüs Müdafaası 01:00

Ellerinin Üstünde Kudüs Müdafaası

2008 yılında işgalci İsrail'in saldırısında bacaklarını kaybeden ve engelli haliyle 11 kardeşinin geçimini sağlayan 29 yaşındaki İbrahim Ebu Süreyya, Gazze'nin simge isimlerinden biriydi. Ebu Süreyya, protestolar sırasın..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler Anıtı’nı Ziyaret Etti 01:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler Anıtı’nı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2011'de yaşanan Arap Baharı sırasında, şehit edilenler anısına yapılan Şehitler Anıtı na çelenk bıraktı...

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Şehitler İçin Söyle 05:39

Şehitler İçin Söyle

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anadolu Sinema ve Televizyoncular Meslek Birliği iş birliğinde, geçen yılki saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can için İzmir Adliyesi personeli Şehitler için ..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Düğünleri  Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri 10:37

Cin Düğünleri Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri

Anadolu’nun farklı bölgelerinde yaşanmış bazı cin vakalarında insanlar nereden geldiği bilinmeyen bir takım eğlence sesleri duyduklarını fakat bu seslerin geldiği yere baktıklarında hiçbir hareket yada yaşayan kimseyi gö..

  • ZULMA tarafından
  • 2.479 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Şehitlerimiz İçin Söyle 05:39

Şehitlerimiz İçin Söyle

İzmir Adliyesine yapılan menfur terör saldırısında kahramanca Şehit düşen Polis Memurları için yapılan etkinliği izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik Çukurca Şehidine Veda Etmek İçin Böyle Koştu 00:46

Mehmetçik Çukurca Şehidine Veda Etmek İçin Böyle Koştu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Bülent Alp'in cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Adana'ya uğurlandı. Şehidin naaşını omuzlayabilmek için Mehmetçik ve ..

Afrin Şehidinin Ağabeyi Necip Özalkan  Koşarak Şehadet Şerbetini Içmeye Gitti 01:34

Afrin Şehidinin Ağabeyi Necip Özalkan Koşarak Şehadet Şerbetini Içmey

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın başkentin Sincan ilçesindeki babaevinde yas var...

Roketlere Şehitlerimizin Adı Yazıldı 02:25

Roketlere Şehitlerimizin Adı Yazıldı

Roketlere askerler, Afrin'de Şehit Düşen silah arkadaşlarının isimlerini yazdılar...

  • BETA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce