#15 temmuz Şehit ve gaziler

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda 02:10

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda

Ankara'nın Altındağ ilçesi Kaymakamlığınca yürütülen Tarihe Yolculuk projesi kapsamında 500 Türk ve 500 Suriyeli öğrenci, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası'nda dedelerinin şehit düştüğü topra..

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Teminatıdır' 01:21

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Te

Başbakan Yıldırım, İstiklal harbinde şehit olanlar, bu mübarek toprakları vatan olarak bırakanlar gençlerdi. Şimdi ülkemizi bölmeye çalışan bölücü PKK, PYD, YPG, FETÖ örgütüne karşı gençlerimiz ülkemizin bugününün de ya..

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Filistinlilerin Kanında ABD'nin De Eli Vardır 01:43

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Filistinlilerin Kanında ABD'nin De Eli Vardır

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Gazze'de Filistinlilerin şehit edilmesine ilişkin, Bugünkü olaylar artık göstermiştir ki artık Filistinlilerin kanında ABD'nin de eli vardır. dedi...

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Bu Katliamda Payının Olması Asla Kabul Edilemez 02:29

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Bu Katliamda Payının Olması Asla Kabul Edil

Başbakan Yıldırım, Gazze'deki protestoda Filistinlilerin şehit edilmesine ilişkin, Dünya barışını koruyacağım, arabuluculuk yapacağım diyen ABD'nin de bu katliamda payının olması ayrı bir olaydır ve asla kabul edilemez...

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı 01:19

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit düştüğü Şehitler Tepesi'ne Hassa Belediyesi tarafından 9 Türk..

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı yayında! Tunç'un yaşattığı şok, Mesut'u intikam almaya götürüyor! Asım'ın Mesut'un evine saldırarak Tunç'u vurması, herkesin derinden üzmüştür. Polis telsizinden Tunç için şehit olduğu ..

66 Şehidin Hesabı Sorulacak 01:00

66 Şehidin Hesabı Sorulacak

İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) İstanbul zirvesinde, Gazze'de şehit edilen 66 Filistinli için soruşturma komitesi kuruldu. Saldırıyı yapan, tetiğe basanların tespit edilmesi ile İsrail'in yaptığı bu katliam, cezai bi..

Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları? 00:36

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları?

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezzan en-Neccar'ın annesi, İnsan ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti 00:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Ha..

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı 01:06

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım..

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı 02:28

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı

Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt İl Jandarma Komutanlığında dü..

Gazze Şehidini Uğurladı 01:32

Gazze Şehidini Uğurladı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yer alan Refah kentine, bu sabah, top atışıyla düzenlediği saldırıda yaralandıktan sonra şehit olan Filistinli genç Abdulfettah Ebu Azum (17) için Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde ce..

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba ve ekibi, Hüsnü'ye manevi destek olmaya gidiyor! Ali, öğrendikleri karşısında çok büyük hayal kırıklığına uğrar. Babası olduğunu söyleyen kişinin sattığı silahlar, Al..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları 01:11

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları

Gümüşhane 'de önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu Mehmet Yakışır'ın ve Rodi' kod adlı Levent Dayan'ın öldürüldüğ..

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl 04:23

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl

Usta tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre, Sapanca ilçesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde otomobilini bırakan Gürzap'a,..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
01:58

"Yaralı Olması" İsrail'in Onu Doğrudan Hedef Almasına Engel Olmadı

'Yaralı olması İsrail'in onu doğrudan hedef almasına engel olmadı' İsrail askerlerinin başından vurarak şehit ettiği Filistinli Gazi Ebu Mustafa'nın eşi Lemya, Eşimin sol bacağından yaralı olması ve yürüyememesi İsraill..

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı 06:25

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çubuk'ta katıldığı şehit cenazesinde tekmeli yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'nun saldırdığı eve provokatörler taşlarla saldırdı. Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı evde..

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada 00:56

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada

Giresun'da, kamyonun damperinin üst geçide çarpıp kopması sonucu 2 kişi yaralandı. Şehit Adnan Bahat Üst Geçidi'ne çarpan damper koptu, kamyon ise yaklaşık 150 metre sonra durabildi...

Berlin Duvarı 02:12

Berlin Duvarı

Berlinde şehit olan iki vatandaşımız..

  • PengoTV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e 00:23

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e. Bir ölür bin diriliriz ???????????????????????? diyen çocuklar istiklal marşını o kdr güzel okuyorsuniz ki diyecek kelime bulamıyorum şehit ailelerin hepsinden Allah razı olsun hakkın..

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı 03:14

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı

Bingöl'de depremde bir korucunun şehit olduğu ve bazı evlerin hasar gördüğü depremin merkez üssü Kaynarpınar köyü sakinleri o anları anlattı...

Otoparkta kaza kavgası! 01:26

Otoparkta kaza kavgası!

ZONGULDAK'TA BİR OTOPARKTA YAŞANAN KAZA SONRASI KAVGA ÇIKTI. İMAM TARTIŞTIĞI ŞEHİT BABASINA YUMRUK ATTI. ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI..

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor'' 02:21

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor''

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR DEDİ, DEVLET KORUMASINDAN YARARLANMIŞ GENÇLERLE, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN ATAMA TÖRENİNDE KONUŞTU. GELİŞMİŞ ÜLKELERDEKİ AŞI KRİZİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEK..

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm 2:19:14

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm

Ömer’in Solaklı’yı Bitirme PlanınGeçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman ol..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 10.Bölüm 2:13:07

Söz | 10.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 11.Bölüm 2:15:19

Söz | 11.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gara teröristlere dar edildi! 03:56

Gara teröristlere dar edildi!

Gara teröristlere dar edildi!..