#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı

Jet Sosyete yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Star TV’de! Özpamuk Tekstil Seçime Gidiyor! Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz ola..

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan! 02:59

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan!

ANTALYA'DA POLİS FUHUŞ YAPANLARA SÜREKLİ İŞLEM YAPIYORDU.. ARTIK PARA KAZANAMAZ OLDUK DİYEN ÇETE LİDERİ, KADINLARI KULLANIP POLİSLERE KUMPAS KURDU...BİR POLİSE, TACİZ SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI..O POLİS, ÖNCE MESLEĞİNDEN S..

Haraç çetesine 'paşa operasyonu' 02:11

Haraç çetesine 'paşa operasyonu'

ONU BUNU HARACA KESİYOR, PARA VERMEYENİ VURUYOR, LÜKS OTOMOBİLİNİN AÇILIR TAVANINDAN SAĞA SOLA ATEŞ EDİYORDU... ALTIN SİLAHLI O ŞEHİR EŞKİYASI, BUGÜN ÇETESİYLE BİRLİKTE YAKAYI ELE VERDİ...

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle 1:41:36

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zenginlik tutkusu olan karısı yüzünden Eşref’in başına gelenler konu edilir. Kasımpaşalı Eşref garajda çalışan ve kendi hâlinde yaşayan yoksul bir gençtir. Bir gün kendisi gibi yoksul Neriman ile tanışı..

Sarılmanın Cezası Olur Mu 02:28

Sarılmanın Cezası Olur Mu

Sarılmanın cezası olur mu? BAU İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü öğrencileri Cansu Uçar, Narod Avcı ve Dilan Menteş'in, Öğretim Görevlisi Mahmut Çınar'ın verdiği Convergence Journalism dersi için yaptıkları proje, Yo..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 6 yıl önce
217 milyon TL unutuldu! 01:33

217 milyon TL unutuldu!

BANKALARDAN BİR KEZ DAHA ZAMANAŞIMI UYARISI GELDİ. 2010'DAN BERİ HİÇ İŞLEM YAPILMAYAN HESAPLAR KAPATILACAK, HESAPTAKİ PARA TMSF'YE AKTARILACAK...

BAKAN KURUM İZMİR’E GİTTİ 03:18

BAKAN KURUM İZMİR’E GİTTİ

Sosyal Medyada Para İsteyen Kişilere Dikkat! İşte Detaylar..

Gerçek gibi sahte dolar! 01:56

Gerçek gibi sahte dolar!

ŞİŞLİ'DE BİR MARKETE GELEN KADIN, ELİNDEKİ SAHTE 50 DOLARI VERİP 250 LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPTI BİR DE PARA ÜSTÜNÜ ALIP ORTADAN KAYBOLDU.....

En pahalı pandemi tedbiri! 01:15

En pahalı pandemi tedbiri!

ÇILGINCA PARA HARCAMAK İÇİN VESİLE ARAYAN ULTRA ZENGİNLER, PANDEMİYİ FIRSAT BİLDİ... DÜNYA JET SOSYETESİ, İZOLE BİR HAYAT İÇİN 20 MİLYON DOLAR VERİP YÜZEN VİLLA SATIN ALIYOR.....

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker (Tasma Kolye) Yapımı 09:33

Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker

Aynı zamanda son zamanlarda hemen heryerde gördüğünüz choker yani tasma kolyeleri evde para harcamadan kolayca nasıl yapabileceğinize dair de örnekler verdim. Ürünleri aldığım linkleri aşağıda bulabilirsiniz. Sizlere lin..

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış 02:32

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış

HDP’nin devletin tahsis ettiği para yardımıyla provokasyon yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 4 HDP milletvekilinin, Meclis’in “iletişim harcaması” için verdiği parayla pul alıp cezaevlerindeki PKK’lı teröristlere gönderdiğ..

Gök taşı zengin etti! 02:00

Gök taşı zengin etti!

ÇORUM'DA BİR ÇİFTÇİNİN TARLASINA TALİH KUŞU KONDU MU DEMELİ GÖKTEN PARA YAĞDI MI DEMELİ..ARTIK KARARI SİZ VERİN, 2 YIL ÖNCE TESADÜFEN BULDUĞU GÖK TAŞI 4 BİN YILLIK ÇIKTI, ÇİFTÇİ MUTLU YILMAZ, AMERİKA'DAKİ ALICIYLA 180 B..

İstanbul'un kabusu oldular 01:43

İstanbul'un kabusu oldular

EVLERE GİRİYORLAR, PARA, ALTIN, MÜCEVHER NE VARSA ÇALIYORLAR... AMA HEPSİ BU DEĞİL... EVDEKİ ANAHTARI BULUP OTOMOBİLİ DE GÖTÜRÜYORLAR... GÖZÜ DOYMAYAN HIRSIZLIK ÇETESİ İSTANBULLULARIN KABUSU OLDU... 'PERİŞANIZ' DİYEN MAĞ..

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza 01:32

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza

EKREM İMAMOĞLU'NA CEZA..ORDU HAVALİMANINDA YAŞADIĞI VİP KRİZİ NEDENİYLE HAKKINDA AÇILAN DAVADA EKREM İMAMOĞLU 7 BİN 80 LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, DÖNEMİN ORDU VALİSİNE HAKARET G..

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle 1:22:52

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birlikte olmak istediği zengin bir kız uğruna hayatını alt üst eden Ali’nin hikâyesini konu edinir. Ali çalıştığı işlerde süreklilik gösterememiş bir çocuktur. Ablası Nermin ve sözlüsü Vedat’ın yardım çab..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Polis helikopterini görüntüleyen sürücüye 315 lira ceza 00:27

Polis helikopterini görüntüleyen sürücüye 315 lira ceza

Adana’da hareket halindeyken polis helikopterini cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen sürücüye 315 lira para cezası uygulandı...

Müstakbel damat evli çıktı! 02:44

Müstakbel damat evli çıktı!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI, KREDİ ÇEKİP 600 BİN LİRA PARA VERDİĞİ ADAMIN EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ, HUKUK SAVAŞI BAŞLATMIŞTI... O DAVADAN ÇOK KONUŞULACAK BİR 'SAHTE DAMAT' KARARI ÇIKTI.....

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

'Cennetten tapulu arsa' vaadiyle dolandırmaya kalkıştılar 02:18

'Cennetten tapulu arsa' vaadiyle dolandırmaya kalkıştılar

Adana’da 4 kişi, “Cennetten 500 dolara tapulu arsa satıyoruz. Bunu alırsanız daha sonra size para akacak” diyerek eşiyle parkta gezen kadını dolandırmaya kalkıştı...