#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..

Malatya'da Anlamlı Organizasyon 01:08

Malatya'da Anlamlı Organizasyon

15 Temmuz Şehitleri anısına pedal çevirdiler.....

İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü 05:00

İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü

Cumhurbaşkanlığı tarafından himaye edilen 15 Temmuz Anma Etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Parlak ve Sanatçı..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül 01:43

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül

İngiliz Varkey GEMS Vakfı tarafından verilen geleneksel Küresel Öğretmen Ödülü nün bu yılki sahibi Kanadalı Maggie MacDonnell oldu. Birleşmiş Milletler ve birçok ülkeden üst düzey yetkililerin katıldığı Birleşik Arap ..

FENERBAHÇE 79 - 81 MACCABİ TEL AVİV JAN VESELY MUHTEŞEM BASKET 00:31

FENERBAHÇE 79 - 81 MACCABİ TEL AVİV JAN VESELY MUHTEŞEM BASKET

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında Maccabi Fox Tel Aviv’i konuk etti. Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan mücadeleyi Takımımız, 79-81 kaybetti. Fenerbahçe'deki 200. ..

Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!. 2:21:31

Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 mağlup ederek seride 2-0 üstünlük sağladı. Bu sonuçla 2016-2017 sezonunda VakıfBank ligi üçüncü sırada tamamlarken, Eczacıbaşı VitrA ise 4. oldu. Karşıl..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Çanakkale 1915 izle 26:55

Çanakkale 1915 izle

Çanakkale Savaşı'nın anlatıldığı belgeselde; savaş fotoğrafları ve görüntüleri ile Çanakkale gazileri İsmail Erdoğan, Halil Koç ve Adil Şahin'in röportajları yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1 2:16:01

II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1

Inside: 2. Dünya Savaşı, savaşın en kanlı dönemine tanıklık etmiş gazi ve vatandaşların yaşadıklarını, onların gözüyle saniye saniye sizlerle buluşturuyor. Savaşın soğuk yüzünü, tüyler ürperten çatışma sahnelerini, hayal..

  • PengoTV tarafından
  • 2.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar 02:37

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar

Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis Mesut Özdemir'in şehadet haberi Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki ailesine verildi. Şehit polisin, düşen helikopterde cep telefonu ile sosyal medya hesabında canlı yayın y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü! 00:26

700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü!

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı 01:11

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı

Hakkari'nin ve Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucu şehit düşen İlhan Sezer son yolculuğuna uğurlandı...

Tabuta Sığmayanlar: 1000 Gündür Şehitlikte 04:18

Tabuta Sığmayanlar: 1000 Gündür Şehitlikte

1000 gündür şehit oğlunun kabrinde nöbet tutan şehit annesi Elif Öztürk izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Tabuta Sığmayanlar'ın Anneler Günü özel programında Şehit Nurettin Öztürk'ün aziz hatırasını yâd ediyoruz...

Türk milletinin başı sağolsun 00:28

Türk milletinin başı sağolsun

Yine yandı yürekler! Başın sağ olsun Türkiye'm.Daha ne kadar içimiz yanacak? Çok söylenecek şey var ama kitlendim.. Neden hep Türk Askeri şehit oluyor? ŞEHİT ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ. Şehitlerimizin ruhl..

  • PengoTV tarafından
  • 456 görüntüleme
  • 5 yıl önce