#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel 01:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Kadınları belgeselinin gösteriminde duygulandırırken eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım gözyaşlarını tut..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın 01:23

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın

'Allah bir daha memleketimize böyle bir gün yaşatmasın' FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit edilen Batuhan Ergin'in babası, O gece, oğlumuzu şehit verdik, mekanı cennet olsun. Hatırlamak bile istemediğim bir gec..

Bir Askerin Günlüklere Sığmayan Vatan Aşkı 05:43

Bir Askerin Günlüklere Sığmayan Vatan Aşkı

Çanakkale'de şehit olduğunda 35 yaşındaydı. Ve kısa ömrünün 18 yılını cepheden cepheye mekik dokuyarak geçirdi. Trablusgarp'ta, Balkan Harbi'nde görev aldı. 1. Dünya Savaşı başlayınca Çanakkale Cephesi'nde görevlendirild..

  • BETA tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana 03:28

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK sonrası açıklamalarda bulundu. Ünal, 15 Temmuz şehitlerini itibarsızlaştırmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kılıçdaroğlu 15 Temmuz kahramanlarını itibarsızlaştırmaya ç..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Otobüs Şoförü Mola Yerinde Arabaya Travesti Atarsa 01:34

Otobüs Şoförü Mola Yerinde Arabaya Travesti Atarsa

Şehirlerarası otobüste şoför dayı mola yerinde arabaya travesti atıyor. Travesti ile basılan dayı otobüsteki öğrencilerin dalga geçmesiyle çılgına dönüyor...

  • JET TV tarafından
  • 2.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cam Fanusa Konulan Slimea Hava Basmak 01:00

Cam Fanusa Konulan Slimea Hava Basmak

Rengiyle adeta keki anımsatan slimeın hava basılan fanustaki görüntülerini izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi! 02:37

40 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi!

İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE SAHTE PARFÜM ŞEBEKESİNE OPERASYON DÜZENLENDİ...BASILAN 3 FARKLI DEPODA 40 BİN ADET SAHTE PARFÜM ELE GEÇİRİLDİ... 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.....

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş 03:31

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş

Sanki terk edilmiş bir viraneyim, Her yanım dağılmış yıkılmışım ben, Üstüne basılan taslar misali, Paramparça olmuş dağılmışım ben, Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın, Çile rüzgarında savrulmuşum ben, Dertler derya olmuş b..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rubato - Yıkılmışım Ben 04:46

Rubato - Yıkılmışım Ben

Sanki terk edilmiş bir viraneyim Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertler derya olmus ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.557 görüntüleme
  • 8 yıl önce