#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.820 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.344 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neriman Kayseri Yıkılmışım Ben 06:10

Neriman Kayseri Yıkılmışım Ben

ŞARKI SÖZLERİ Sanki terk edilmiş bir viraneyim Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertl..

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!! 01:24

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!!

Aslı Enver, önceki gece Candan kardeşlerle basılan sevgilisi Murat Boz'dan beraber yaşadıkları Yeniköy'deki evi boşaltmasını istedi.. Oyuncu Aslı Enver, skandal parti sonrası terk ettiği Murat Boz'a Yeniköy'de birlikte ..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Yıkılmışım Ben 06:21

İbrahim Tatlıses - Yıkılmışım Ben

Sanki terk edilmiş bir viraneyim Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertler derya olmus ..

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiliz Savaş Gemisi  Yemen Suları Açıklarında 01:09

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında İngiliz savaş gemisinin gizlice Yemen sahil şeridine konuşlandırıldığı iddia edildi. Uzmanlar geminin, Bab'ül Mendep boğazını korumak için bölgeye konuşlandırıldığını iddia..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy 10:38

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy

İnce yapısı ve çok yoğun bir kapatıcılığı olmamasından dolayı tercih edildi. Make up Forever Light Concealer no:1’le göz altı renk farklılığı giderildi. Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırıldı. M.A.C Prep+Prime pudr..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

En Sağlam Amerikan Futbolu Çarpışmaları 04:13

En Sağlam Amerikan Futbolu Çarpışmaları

Gelmiş geçmiş en sert Hokey vuruşları videosundan sonra gelen istek üzerine Amerikan Futbolu oyuncularinin birbirlerine olan sevgilerini sizlere takdim ediyorum...

Cumhurbaşkanı  Polislerle Bir Araya Geldi 03:43

Cumhurbaşkanı Polislerle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle Külliye bahçesinde bir araya gelen C..

Fetö'nün Yeni Yayınlanan  Sapkınlık  Görüntüleri 00:37

Fetö'nün Yeni Yayınlanan Sapkınlık Görüntüleri

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yıllar önce çekilen ve yeni ortaya çıkan görüntüleri örgütün nasıl bir sapkınlık içerisinde olduğunu gözler önüne serdi. Örgüt toplantısında konuşan FETÖ üyesi Gülen'e hitaben: Canlarımızı..

Milyonlar Arafat Vakfesi'nde 02:00

Milyonlar Arafat Vakfesi'nde

Hac ibadetinin farzlarından Arafat vakfesi için sabah saatlerinden itibaren Arafat'a akın eden milyonlarca hacı adayı, öğle ile ikindi namazlarını öğle vaktinde kılarak cem (cem-i takdim) etti...

Sudanlı Gençlerin Erdoğan'ı Dinleme Kuyruğu 01:12

Sudanlı Gençlerin Erdoğan'ı Dinleme Kuyruğu

Sudan temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,Hartum Üniversitesinde takdim edilecek fahri doktora törenine katıldı. Törene büyük ilgi gösteren Sudanlı üniversite öğrencileri salona girebilmek için uzun kuyruklar ol..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce