#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek almaya 2 kişi mi gidiyorsunuz' 07:13

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek alma

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ve Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek market alışverişini bahane eden 40 kişiye toplamda 138 bin 760 lira idari para cezas..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

TSK'da 01:48

TSK'da "İhtiyat Pilot" Dönemi Başlıyor

TSK'da İhtiyat Pilot Dönemi Başlıyor 15 Temmuz gecesi şehit olanların çocukları askerlikten muaf olacak, silah altında olanlar ise terhis edilecek. Hava Kuvvetleri'nde pilot ihtiyacı için de yeni bir uygulama başladı...

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

 Erdoğan'a Suikast Girişimi Davasında Sanıklara Protesto 01:32

Erdoğan'a Suikast Girişimi Davasında Sanıklara Protesto

FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin 47 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam ediliyor...

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Fetö'cülerin İdamını Görürsem Çoluk Çocuk Mutlu Olacağız 01:53

Fetö'cülerin İdamını Görürsem Çoluk Çocuk Mutlu Olacağız

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen özel harekat polisi Mustafa Aslan'ın ailesi, darbecilerin cezalandırılmasını bekliyor...

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında 03:21

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan eylemlere ilişkin yargılanan ve tüm suçlamaları reddeden darbeci askerlerin, karargahın demir kapısını kırarak içeriye giren halkı şehit edip dışarıya ..

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi 00:57

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi

Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden ABD'ye tepki olarak Özgür Kudüs kareografisi yaptılar...

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor 03:03

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu ensesinden vurularak şehit edilen Muharrem Kerem Yıldız'ın (29) ailesi, darbe dava..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

İletişim Başkanı Altun- Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz 00:57

İletişim Başkanı Altun- Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanları rahmetle andı...

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Nasuh Mahruki'ye Cumhurbaşkanı'na Hakaretten Tutuklama Talebi 01:49

Nasuh Mahruki'ye Cumhurbaşkanı'na Hakaretten Tutuklama Talebi

Nasuh Mahruki'ye Cumhurbaşkanı'na Hakaretten Tutuklama Talebi Bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan AKUT Başkanı Mahruki tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk edildi...

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç 01:29

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç Yeni kanun hükmünde kararname ile binlerce kişi daha kamudan ihraç edildi. 7 bin 586 polisle birlikte, 5 binden fazla kamu çalışanı ve yaklaşık iki bin askerin kamuyla ilişiği kesildi. 550 dern..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Fransa'da yeniden kuş gribi korkusu 01:14

Fransa'da yeniden kuş gribi korkusu

Fransa'da kuş gribi endişesi yaşanıyor. H5N8 virüsü 4 farklı bölgede daha tesbit edildi. Gribin yayılmasını önlemek için binlerce kanatlı hayvanın itlafına karar verildi. Hafta başında Haute-Savoie ve Pas-de-Calais bölg..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..