#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e 00:23

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e. Bir ölür bin diriliriz ???????????????????????? diyen çocuklar istiklal marşını o kdr güzel okuyorsuniz ki diyecek kelime bulamıyorum şehit ailelerin hepsinden Allah razı olsun hakkın..

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı 03:14

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı

Bingöl'de depremde bir korucunun şehit olduğu ve bazı evlerin hasar gördüğü depremin merkez üssü Kaynarpınar köyü sakinleri o anları anlattı...

Otoparkta kaza kavgası! 01:26

Otoparkta kaza kavgası!

ZONGULDAK'TA BİR OTOPARKTA YAŞANAN KAZA SONRASI KAVGA ÇIKTI. İMAM TARTIŞTIĞI ŞEHİT BABASINA YUMRUK ATTI. ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI..

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor'' 02:21

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor''

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR DEDİ, DEVLET KORUMASINDAN YARARLANMIŞ GENÇLERLE, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN ATAMA TÖRENİNDE KONUŞTU. GELİŞMİŞ ÜLKELERDEKİ AŞI KRİZİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEK..

Fatih Altaylı ile Teke Tek'te Gara'nın stratejik önemi konuşuluyor... #YAYINDA 1:01:16

Fatih Altaylı ile Teke Tek'te Gara'nın stratejik önemi konuşuluyor...

Fatih Altaylı ile Teke Tek'te Gara'nın stratejik önemi konuşuluyor... #YAYINDA..

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR 04:41

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR..

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye getirildi 01:03

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye

Milli İstihbarat Timi (MİT), PKK/KCK’nın Suriye kolu olan PYD/YPG’nin sözde Şehit Cemşit Tugayı Komutanı İbrahim Babat’ı Suriye’de gerçekleştirdiği nokta operasyonuyla sağ olarak yakalayarak Türkiye’ye getirdi...

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi! 01:52

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi!

2017 YILINDA BATMAN'DA ŞEHİT EDİLEN ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'IN ADI BALIKESİR'DE OKUDUĞU LİSEYE VERİLMİŞTİ, AMA ESKİ MEZUNLARDAN TEPKİ ÇEKEN BİR TALEP GELDİ,,, ŞEHİDİN İSİMİNİ İSTEMEYEN MEZUNLAR,, OKULUN ESKİ ADINI A..

KÜTAHYA, ŞEHİDİNİ UĞURLADI 01:45

KÜTAHYA, ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Piyade uzaman çavuş AHMET ASAN emet ilçesinde toprağa verildi..

Küçükçekmece'deki kağıt ambalaj merkezindeki yangın kontrol altına alındı 04:04

Küçükçekmece'deki kağıt ambalaj merkezindeki yangın kontrol altına alı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir polisi şehit eden ve bir polisi de yaralayan 4 şüphelinin yakalanma anı kameralara yansıdı...

İçişleri Bakanlığı- 'Eren Abluka-9 operasyonu başladı' 00:59

İçişleri Bakanlığı- 'Eren Abluka-9 operasyonu başladı'

İçişleri Bakanlığınca Bingöl'de 551 personelin katılımıyla Eren Abluka-9 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş Operasyonu başlatıldı...

Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Onur Doğan son yolculuğuna uğurlandı 03:56

Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Onur Doğan son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan, köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı...

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri 00:49

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri A AA T-129 ATAK helikopterlerinin on altıncısı teslim edildi...

Gaziantep'te Patlama 00:47

Gaziantep'te Patlama

Gaziantep'te Patlama Gaziantep 500 Evler Mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi...

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor 01:48

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FETÖ soruşturması kapsamında bizde 317 kişi görevden uzaklaştırıldı. Daha sonra KHK ile 175 kişi ihraç edildi. Şu anda 299 kişiyle il..

Mursi'nin Cezası Onandı 00:39

Mursi'nin Cezası Onandı

Mursi'nin Cezası Onandı Darbeci Sisi yönetimi Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında skandal bir karar verdi. Mursi hukuksuz darbe mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi..

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu 00:55

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu Uşak merkezi 26 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 16'sı daha adliyeye sevk edildi...

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı 03:25

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı Can Dündar'ın “Terör örgütlerinin yayınlarını basmak veya yayınlamak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Davanın ilk duruşması 22 Aralık'da yapılacak. Gazeteci – Ya..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Eskişehir'de Fetö Şüphelisi 21 İmam Adliyede 02:06

Eskişehir'de Fetö Şüphelisi 21 İmam Adliyede

Eskişehir'de Fetö Şüphelisi 21 İmam Adliyede ESKİŞEHİR'de FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 imam adliyeye sevk edildi..

Twitter Bombacısı Yakalandı 00:23

Twitter Bombacısı Yakalandı

Twitter Bombacısı Yakalandı Sosyal medya hesabı üzerinden havalimanında patlama olacağını yazan Eren Kılınç (1992), Fransa’ya gitmek için geldiği Atatürk Havalimanında yakalandı. Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğünde ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu 01:34

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu Bebek Firarda filmi Bursa’da gerçek oldu. Kapının açık olduğunu fark eden 4 yaşındaki A.Ö., yalın ayak çıktığı mahallede kaybolunca vatandaşlar tarafından polis merkezine teslim edildi...

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi 01:58

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi Van'da terör örgütü PKK tarafından içerisine patlayıcı yerleştirilen otomobil, vatandaşların ihbarı sonucu güvenlik güçlerince imha edildi...

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..