#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru 00:43

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru Milli Savunma Bakanlığı, ’Dış kaynaktan bin 122 subay ve 3 bin 47 astsubay alımı’ ilanına 4 günde 54 bin 957 adayın başvurduğunu açıkladı. Milli Savunma Bakanlığının ..

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı 01:23

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı

Avrupa Polis Teşkilatı Europol, Suriye ve Irak'ta bozguna uğrayan Işid üyelerinin Avrupa'da terör eylemleri düzenleyebileceği uyarısında bulundu. Örgütün AB sınırları içerisinde saldırı için yeni taktikler geliştirdiği..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Tayland'da sel felaketi can aldı 00:50

Tayland'da sel felaketi can aldı

Tayland'da aşırı yağışların neden olduğu sel felaketinde en az 14 kişi yaşamını yitirdi. Felaketten en çok turistlerin yoğun olduğu güney bölgeleri ve adalar etkilendi. Sel suyunun yüksekliği bazı bölgelerde 1,5 metrey..

Sıcak Katrana Düşüp Ölüme Terk Edilen Köpeğin Mucizevi Kurtuluşu! 02:12

Sıcak Katrana Düşüp Ölüme Terk Edilen Köpeğin Mucizevi Kurtuluşu!

Dünyada hala iyi insanların olması mutluluk verici! Sıcak katrana düşen köpek yol kenarında ölüme terk edildi. Ağlayan köpeğin sesini duyan bir yardımsever, vakit kaybetmeden Hindistan'ın hayvan yardım kurumuna haber ver..

  • Cowboy tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep'te Sivillere Yönelik Saldırılara Tepkiler 02:51

Halep'te Sivillere Yönelik Saldırılara Tepkiler

Suriye'nin Halep kentinin doğusunda kuşatma altındaki sivil halka yönelik saldırılar, Berlin, Kopenhag, Paris ve Saray Bosna'da protesto edildi...

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Beylikdüzü'nde Patlama 00:44

Beylikdüzü'nde Patlama

İstanbul Beylikdüzü'nde tüp patlaması meydana geldi. Atrium Çarşı yakınlarındaki patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölge sakinleri art arda iki patlama sesi duyulduğunu belirtirken olayın ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Geleceğin Robotlarında Bugün! Arabaları Bir Oyuncak Gibi Taşıyan Devasa Robot 05:57

Geleceğin Robotlarında Bugün! Arabaları Bir Oyuncak Gibi Taşıyan Devas

Gün geçmiyor ki yeni bir devasa robotla karşılaşmayalım. Amerika'daki MegaBot ekibi ve Japonya'daki Suidobashi Metal Endüstrisi tarafından devasa bir robot inşa edildi...

  • PengoTV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama 01:39

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan ve Türk işçilerin çalıştığı bir rafineride büyük bir patlama meydana geldi. Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan T..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Pekin'in Hava Kirliliğinden Görünmez Olması 00:09

Pekin'in Hava Kirliliğinden Görünmez Olması

Çin’in başkenti Pekin’in de aralarında olduğu öğrenilen ülkenin kuzey bölgesinde bulunan şehirlerde, yoğun hava kirliliğinin meydana gelmesinden dolayı iki gün alarm verildiği ifade edildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017 03:33

Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017

Trabzon'da orman yangını çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Arazinin sarp ve şiddetli..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi 00:18

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi

Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin bütünü üzerindeki görüşmeler tamamlandı ve maddelerine geçilmesi 338 oyla kabul edildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüşmelerde, CHP’li Engin Altay'ı..

“Türkiye gıptayla bakılan noktaya geldi”  MPT-76 Tüfeği Kullanıma Hazır 00:45

“Türkiye gıptayla bakılan noktaya geldi” MPT-76 Tüfeği Kullanıma Hazı

İlk Etapta Üretilen 550 Adet MPT-76 Tüfeği Düzenlenen Törenle Türk Silahlı Kuvvetlerine Teslim Edildi. Vatana Millete Hayırlı olsun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Bebekler olarak ayrılan ikizler 10 yıl sonra tekrar bir araya gelince... 00:57

Bebekler olarak ayrılan ikizler 10 yıl sonra tekrar bir araya gelince.

Çin'de doğmuş Özdeş ikiz kardeşler, bebeklerde olarak ayrılmış ve iki farklı aileler tarafından kabul edildi. Şimdi 10 yıl sonra, kızlar ilk defa şahsen buluşuyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce