#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

 Murat Dalkılıç Eski Aşkıyla Eşinden İntikam Mı Alıyor! 00:41

Murat Dalkılıç Eski Aşkıyla Eşinden İntikam Mı Alıyor!

Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur ile aynı filmde rol alacaktı. Ancak ikili boşanma aşamasına gelince Dalkılıç, eşinin rolünü eski aşkı Ekin Türkmen'e verdi. Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un sürekli..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Dünya Güzellerim'e Banu Alkan'ın Yerine Demet Akalın Gelecek 00:41

Dünya Güzellerim'e Banu Alkan'ın Yerine Demet Akalın Gelecek

Dünya Güzellerim'de Bülent Ersoy ile kavgası eksik olmayan Banu Alkan gelecek sezon olmayacak, Alkan'ın yerine Demet Akalın getirilecek. Show TV ekranlarında olayı eksik olmayan 'Dünya Güzellerim'in yeni sezonunda Afrodi..

  • ANKA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi 00:58

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği açılış töreninde görev yapan yaklaşık 60 polis gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polislerin durumların..

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Fenerbahçenin Yeni 10 Numarası Geliyor! 00:27

Fenerbahçenin Yeni 10 Numarası Geliyor!

Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Giuliano ile anlaştı. Brezilyalı yıldız bugün saat 18.30'da İstanbul'a gelecek! Sarı lacivertli kulüp transferde yeniden hızlandı ve Soldado'nun ardından Giuliano'yu da renklerine katıyor. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur? 06:42

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur?

TechRax kanalı, şimdiye kadarki en ilginç telefon testlerinden birine imza attı. Hiç kullanılmamış, yepyeni bir iPhone 7’nin manyetik sıvıya nasıl bir tepki vereceği test edildi. Manyetik sıvı, adından da anlaşılacağı üz..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara Redbull Drift Gösterilerindeki Kaza Anı 00:13

Ankara Redbull Drift Gösterilerindeki Kaza Anı

Ankara'da Redbull yanlama adıyla ilk kez düzenlenen sözde drift alanında gerçekleşen olayda savrulan aracın çarpmasıyla 10 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Redbull kendi resmi sitesinde yaptığı açıklamada yaralanan kisini..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan & Eda Erol Ayrılığının  Nedeni Eski Sevgilisi Mi 04:18

Alişan & Eda Erol Ayrılığının Nedeni Eski Sevgilisi Mi

Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı.Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi...

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı 00:51

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı

Yunanistan'ın Rodos adasına gitmeye çalışan C.B, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü..

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı 00:41

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı

Kaza Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden Davut Kandemir idaresindeki 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlem..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda 01:32

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal Maltepe’de ki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, tedavi gördüğü Kartal Dr. Lü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Rohingya Derneği Başkanı'ndan Erdoğan İçin Duygusal Sözler 02:41

Rohingya Derneği Başkanı'ndan Erdoğan İçin Duygusal Sözler

Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet olayları, İsveç'in başkenti Stockholm'de protesto edildi. Eyleme katılan bazı Arakanlı kadınlar, Myanmar ordusu ve Budist milliyetçilerin Arakanlı Müslümanlara uyguladıkları şiddet ne..

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi 02:07

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'de bir açılış töreninde kürsüye çıktı.. Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı programda İzmirlilerce protesto edildi. Ve o protestolar sürerken üslubu da ses tonu..

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı 01:26

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı

Ege Denizi'nde yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan yabancı uyruklu 40 kişi yakalandı.Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 8 Eylül'de lastik bot içerisind..

İstanbul’da Skandal;Başörtülü Diye Kaydını İptal Ettiler! 01:42

İstanbul’da Skandal;Başörtülü Diye Kaydını İptal Ettiler!

İstanbul Göktürk'te faaliyet gösteren özel bir kolej, skandal bir olaya imza attı. Bir kız öğrencinin kaydı, başörtülü olduğu gerekçesiyle iptal edildi...

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..