#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

Kendisi Yapamadı Çocuğa Yaptırdı 00:53

Kendisi Yapamadı Çocuğa Yaptırdı

Başkentte bir elektronik mağazasında küçük yaştaki bir çocuk yanındaki kadın tarafından hırsızlığa alet edildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Yedieminlerde Milli Servetler Çürüyor 03:48

Yedieminlerde Milli Servetler Çürüyor

Van’da, çeşitli suçlarda kullanıldıkları gerekçesi ile güvenlik güçleri tarafından bağlanan araçlar, yediemin otoparklarında adeta çürümeye terk edildi...

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı 01:35

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı

Karabük'te, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü İl Şube Müdürlüğü'nce yaban hayatıyla ilgili bilgi edinmek amacıyla doğaya yerleştirilen 35 fotokapanla boz ayı, karaca, kara leyl..

Yan Baktı Diye Katil Oldu 04:16

Yan Baktı Diye Katil Oldu

Adana'da bir kişiyi kendisine yan baktı diye öldürdüğü ileri sürülen zanlı ile ve ona yardım ettiği iddia edilen şahıs, adliyeye sevk edildi. Ölen şahsın vurulduktan sonra yere düşme anı ise saniye saniye görüntülendi...

FETÖ'nün Kodları Kemal Batmaz 02:19

FETÖ'nün Kodları Kemal Batmaz

Kaynak Kağıt AŞ Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın FETÖ'cü darbenin çok kritik isimlerinden biri olduğu tespit edildi...

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi 01:06

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde beton mikserinin kahvehanede oturanlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 kara yolu Kaynaşlı kavşağı ışıklarında hızını alamayan..

Iphone X'i Çamaşır Makinesinde Yıkadı 02:01

Iphone X'i Çamaşır Makinesinde Yıkadı

Apple iPhone X'in suya karşı dayanıklılığı, çamaşır makinesinde test edildi. Apple'ın 10. yıldönümüne özel olarak üretilen iPhone X'in, sadece tipik su dayanıklılık testinde değil, aynı zamanda daha sert değerlendirmeler..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

İstanbul'da Beton Mikserinde Patlama 02:37

İstanbul'da Beton Mikserinde Patlama

Kadıköy Caddebostan Cemil Topuzlu Caddesinde bir beton mikserinin pompasında yaşanan patlama sonucu 2 işçi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi..

Mehmet Di̇nçerler Hande Erçel’i̇ Aldattı Mı 00:57

Mehmet Di̇nçerler Hande Erçel’i̇ Aldattı Mı

Sevilen dizi oyuncusu Hande Erçel aldığı kilolarla çok dikkat çekmişti ve zayıflamaya çalıştığını ifade edildi. Bu haberleri yalanlayan Hande Erçel: Setteki koşuşturmaca yüzünden zayıfladım yoksa öyle bir çabam yok halim..

  • BETA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü 01:15

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü

Edinilen ilk bilgilere göre, Kadıköy Bostancı Sahil yolunda bulunan bir kafede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıd..

Lüks Bir Otomobilde Başından Vurulmuş Halde Bulundu 01:08

Lüks Bir Otomobilde Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Kadıköy Barbaros Mahallesi'nde lüks bir otomobilde erkek bir şahıs, başından vurulmuş olarak bulundu. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi...

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası  2 Yaralı 02:24

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası 2 Yaralı

Şanlıurfa’da lahmacun sırası nedeniyle fırın çalışanları ile müşteri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kavga, dün akşam Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşandı. Fırına lahma..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Atatürk Havalimanı'nda Kaçak Et Operasyonu 00:47

Atatürk Havalimanı'nda Kaçak Et Operasyonu

Atatürk Havalimanı'nda yurda kaçak yollarla et sokmak isteyen bir Özbek vatandaşı yakalandı. Gümrük memurlarının dikkati sonucu yurda sokulmadan yakalanan 10 kilogram et imha edildi...

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Papa Francis'in 200 Bin Euro'luk Lamborghini'yi Kutsaması 01:09

Papa Francis'in 200 Bin Euro'luk Lamborghini'yi Kutsaması

Lamborghini yönetimi tarafından Papa Francis'e 200 bin Euro'luk Lamborghini Huracan hediye edildi. Papa da kendisine hediye edilen aracı kutsayarak üzerine imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce