#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

Türk Askerinin Başarısı Için Dua Ettiler 01:55

Türk Askerinin Başarısı Için Dua Ettiler

Prizren Sinan Paşa Camisi'nde Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı için dua edildi...

Şok İddia Çadırda Hayatını Kaybeden Yaşlı Adam Aysun Kayacı'nın Babası Mı 04:21

Şok İddia Çadırda Hayatını Kaybeden Yaşlı Adam Aysun Kayacı'nın Babası

62 yaşındaki kimsesiz Selahattin Altınöz, çadırda ölü bulundu... Yaşlı adamın Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia edildi.....

  • BETA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı 00:52

Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı

Bartın'da ehliyetsiz sürücünün kaldırımda yürüyen kadın ile oğluna çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, önceki gün ehliyetsiz olduğu belirtilen H.K'nin (54) kullandığı 74 BK 109 plakalı otomobil, K..

Songül Öden Hakkında Çıkan Aşk İddiaları Hakkında Konuştu 01:55

Songül Öden Hakkında Çıkan Aşk İddiaları Hakkında Konuştu

Güzel oyuncu Songül Öden, Instagram hesabından İngiliz oyuncu Kevor Malikyan ile fotoğraf paylaşmış ve ardından dedikodular yayılmaya başlamıştı. Başarılı oyuncunun, İngiliz oyuncu Kevor Malikyan ile aşk yaşadığı iddia..

  • BETA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor 00:55

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen 10 otobüs komando Hatay'a geldi.Türkiye'nin değişik bölgelerinden gönderilen komando birlikleri, Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerine ulaştı.Komandolar, ilgili bir..

Ebru Şallı'dan Aylar Sonra Gelen Uğur Akkuş İtiraf Onayladı 02:22

Ebru Şallı'dan Aylar Sonra Gelen Uğur Akkuş İtiraf Onayladı

Ebru Şallı ile evli iş adamı Uğur Akkuş ilk kez birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin yasak aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Şallı önceki akşam Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı ve yasak aşkıyla ..

  • BETA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Amerika Geleneksel Alışveriş Anlayışını Değiştirdi 00:59

Amerika Geleneksel Alışveriş Anlayışını Değiştirdi

Alışverişimizi nasıl yapacağımızı etkileyebilecek kadar devrimsel bir adım atan Amazon, ilk kasasız süpermarketi açtı. ABD'nin Seattle kentindeki Amazon Go, geçtiğimiz yıl çalışanları tarafından test edildi. Tavanlara ..

Zeytin Dalı Harekatı'nda 'Fırtına' Etkisi 00:53

Zeytin Dalı Harekatı'nda 'Fırtına' Etkisi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'deki terör hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda yerli üretim Fırtına obüsleri de önemli rol üstleniyor. AA ekibinin görüntülediği atışlarda terör örgütü hedefleri başarıyla imha e..

Gülben Ergen Seren Serengil'e Vefasızlık Mı Etti 14:33

Gülben Ergen Seren Serengil'e Vefasızlık Mı Etti

Gülben Ergen'i ilk sahneye çıkaran ismin Seren Serengil olduğu iddia edilirken, Ergen'i İbrahim Tatlıses ile tanıştıran ismin yine Serengil olduğu iddia edildi... Masaya yatırılan konuda türlü iddialar yer alırken ''Gül..

  • BETA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara'da Patlama 00:43

Ankara'da Patlama

Ankara Çukurambar'da bulunan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığının kazan dairesinde patlama meydana geldi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi...

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi 01:04

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan 2 roketli saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından misli ile karşılık verilerek, terör örgütü PKK/PYD mevzileri vuruldu. Akşam saatlerinde Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD bölgesinden atılan iki roket ..

Bakan Çavuşoğlu Ruhani İle Görüştü 01:22

Bakan Çavuşoğlu Ruhani İle Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği İran'da Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani tarafından kabul edildi...

Afrin'deki Terör Yuvaları Böyle Vuruldu 00:24

Afrin'deki Terör Yuvaları Böyle Vuruldu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş uçakları tarafından dün gece düzenlenen hava harekatıyla PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah me..

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:19

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Eminem, Detroit'ten bir Amerikalı hip hop sanatçısı, rekor üretici ve aktör. Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı, ona Hip Hop Kralını çağırdı Eminem - En İyi Rapçi . Eminem, Dr. Dre'nin Aftermath Entertainment'la imz..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Sanat Dünyasını Üzen Haber Kadir İnanır Yoğun Bakımda 03:48

Sanat Dünyasını Üzen Haber Kadir İnanır Yoğun Bakımda

Kadir İnanır ile ilgili üzücü haber sevenlerini üzdü... Türk Sineması ve Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, hastaneye kaldırıldı... Yoğun bakımda olduğu bildirilen İnanır'ın, beynine pıhtı atması nedeniyle dün ak..

  • BETA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan'ın Evlilik Teklifindeki Sır Çözüldü 01:23

Arda Turan'ın Evlilik Teklifindeki Sır Çözüldü

Futbolcu Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan'a yaptığı evlilik teklifini sırrı çözüldü. Aslıhan Doğan'ın hamile Arda Turan'ın baba olacağı iddia edildi...

  • BETA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd’de Silahlı Saldırı 01:34

Abd’de Silahlı Saldırı

ABD'de gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. ABD'nin Maryland eyaletinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Ulusal Güvenlik Ajansı yakınlarındaki saldırıda 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili geniş çaplı incele..

Aslıhan Doğan'ın Hamilelik İddiaları Büyüyor 02:50

Aslıhan Doğan'ın Hamilelik İddiaları Büyüyor

Başakşehirspor'da forma giyen Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'a yaptığı evlilik teklifiyle konuşulmaya devam ederken, ortaya atılan ''hamilelik'' iddiası magazin gündemini fena çalkaladı... Arda Turan'ın sevgilisi As..

  • BETA tarafından
  • 504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

Beklenen Teklif Geldi Bengü Muradına Erdi 01:36

Beklenen Teklif Geldi Bengü Muradına Erdi

Ünlü şarkıcı Bengü uzun zamandır aşk yaşadığı Selim Selimoğlu’nun doğum gününü, arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Parti çıkışı objektiflere yansıyan çiftin evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi. Uzun zamandır Selim Selimo..

  • BETA tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teröristlerin Insansız Hava Aracı Böyle Düşürüldü 00:55

Teröristlerin Insansız Hava Aracı Böyle Düşürüldü

Afrin'in kuzeyindeki Bülbül çevresinde teröristlerin uçurduğu bir insansız hava aracı imha edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, ağır makineli silahlarla vurulan hava aracı arazide bulunuyor...

Çekme Halatı Yerine Bacaklarını Kullanan Zonguldaklı 00:20

Çekme Halatı Yerine Bacaklarını Kullanan Zonguldaklı

Zonguldak Alaplı İlçesinde yakıtı biten araç sürücüsü ilginç bir yönteme başvurdu. Aracı benzin istasyonuna götüren iki arkadaşın, tamponlarının zarar görmemesi için bu yolu başvurduğu ifade edildi..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce