#15 temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Dolardaki Düşüş Sürecek mi 04:36

Dolardaki Düşüş Sürecek mi

Doların FED'in ve Merkez Bankası'nın hamleleri sonrasındaki düşüşü sürecek mi? Sabah saatlerinde 3,60'ı gören dolar da son durum nasıl? A Haber muhabiri Aslı Bilger Kutludağ'ın konuğu Para ve Piyasalar Uzmanı Volkan Kuğu..

Kemal Sunal Cama Ekmek Banıyor 01:34

Kemal Sunal Cama Ekmek Banıyor

Tokatçı filminin en iyi sahnelerinden biri.Uyanık esnaf cama ekmek banan Tokatçı'dan para koparmaya çalışırken Kemal abimizden süper bir ayar alıp verilmemiş 200 liranın üstünü vermek zorunda kalıyor...

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şok Şok!Başörtüsünü Atan Niran Ünsal Soluğu Gay Barda Aldı! 02:59

Şok Şok!Başörtüsünü Atan Niran Ünsal Soluğu Gay Barda Aldı!

Başörtüsünü çıkardıktan sonra para için gay barda sahneye çıkan ünlü sanatçı tepkilere neden oldu.Kanalımıza abone olmayı unutmayın.İyi seyirler....

  • ANKA tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
200 Yaşına Kadar Yaşamak İsteyen Şeytan  Öldü! 02:51

200 Yaşına Kadar Yaşamak İsteyen Şeytan Öldü!

200 yaşına kadar yaşayacağım diyen,Dünya para piyasasını yöneten yahudi David Rockefeler dün kalp yetmezliğinden öldü...

  • ANKA tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet Yıldız 21:13

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet

İçinde bulunduğun bataklıktan çıkmak ister misin ? Yaşadığın hadiselerde bunalıma giriyor ve Allah ile bağında bir problem olduğunu mu düşünüyorsun.. İşte tüm dertlerine derman olacak ''LATİF'',''KESİF'' dersi... Dünya h..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı! 08:44

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Bahar Candan ile Dilara Taşkın'ın arası bozuldu. Bahar dün Dilara ve Duygu Çevik ile dışarı çıkacakları için erkek arkadaşını da çağırdığını..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı 04:13

Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı

Samsun'da özel bir hastaneye muayene ve MR çektirmeye giden vatandaşın anlattıkları insanın sinirini bozan cinsten. Alınan fazla paradan rahatsız olup olayın peşini bırakmayan adam özel hastanelerin yaptığı haksızlığı or..

  • PITIRCIK tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 10.Bölüm Fragmanı 00:52

Adı Efsane 10.Bölüm Fragmanı

Bahar, uzun süredir kilitli tuttuğu kalbini Tarık’a açabilecek mi? Melis, Hakan’ın Kıvanç’tan niçin para aldığını öğrenebilecek mi? Sadık gördüklerini Fiko’ya anlatacak mı?..

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri 07:50

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri

Vücut tipine göre giyinmek, vücudumuzun kusurlu bölgelerini kapatmak ve daha güzel görünmek için çok önemli. Peki ya siz hangi vücut tipisiniz? 1. Kum Saati Vücut Tipi 2. Armut Vücut Tipi 3. Elma Vücut Tipi 4. Dikdörtge..

  • PengoTV tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

El Amante - Nicky Jam 04:36

El Amante - Nicky Jam

Dime Ma' Si te calientas conmigo Yo hago que la presión te suba, De que vale que estas con el Si siempre vives en duda, Si cuando te beso en el cuello Empiezas a sudar, así que decídete ya Ven Vámonos, y sal ya de esa ..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

Cinler Etrafımızı Sardı 11:39

Cinler Etrafımızı Sardı

PARA NORMAL BİR VAKA!!..

  • ZULMA tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti! 10:16

OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı, Tuğba Çiğdem'den çantasını isteyince Öykü Serter, Simay'ın Neslihan Doğrusöz'den istediği gözlüğü hatırlattı. Tuğba, Simay'a..

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'a Tokat 01:07

Bülent Ersoy'a Tokat

Ben Para Değil Özgürlüğümü İstiyorum.....

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam 05:59

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam

İnsan Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, katıldığı televizyon programında yüzüne yaptırdığı 50. operasyonu ve geçirdiği aşamaları anlattı. Ameliyatları geçirme sebebi olarak ‘Bedenim ve ruhum uyuşmuyordu’ şeklinde bir açık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Don Omar, Zion & Lennox - Te Quiero Pa´Mi 03:46

Don Omar, Zion & Lennox - Te Quiero Pa´Mi

[Don Omar] Ya no aguanto las ganas de tocarte pero en realidad somos amigos y cada vez que trato de esquivarte siempre apareces en mi camino [Coro] Hagamos esto realidad Confieso que me gustas El tiempo nuestr..

IMF : Siyasi Riskler Küresel Ekonomiyi Canlandırabilir 01:27

IMF : Siyasi Riskler Küresel Ekonomiyi Canlandırabilir

Uluslararası Para Fonu Yönetici Direktörü Christine Lagarde, küresel ekonomik iyileşme ivme kazanıyor ancak şu anda küresel ticareti tehdit eden bir korumacılık kılıcı ile kesilebilir...

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video Oficial ) 04:58

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video O

(Baby Rasta) Nadie la pone en su lugar En cuestión de relación es complicada Y eso que lo que ella pide es normal Quiere que le sean real La gente la ve diferente Pero la baby es inteligente Nunca se le va un pret..

Daddy Yankee - Natti Natasha - Otra Cosa 03:51

Daddy Yankee - Natti Natasha - Otra Cosa

No juegues con mis emociones Ni provoques que me enamore Por eres peligroso Para mis sentimientos Por qué lo que yo siento por ti amor Es otra Cosa Es otra Cosa Lo que yo tengo es amor solo ven pa aquí ven, ven Es otra ..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..