#150 binden

Yeni Fenomen Kayli Ann Phillips Herkesi Gölgede Bıraktı! 02:02

Yeni Fenomen Kayli Ann Phillips Herkesi Gölgede Bıraktı!

250 binden fazla takipçisi olan seksi fitness eğitmeni Kayli Ann Phillips instagram'ın yeni fenomeni haline geldi...

  • Cowboy tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı 01:26

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı

Güney Amerika ülkesi Peru'yu vuran sel felaketinde ölü sayısı 78'e yükseldi. Selden yaklaşık 643 bin kişi etkilenirken 100 binden fazla kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Peru Ulusal Sivil Savunma Enstitüsü ülkeni..

Uzay Yolcuları Film İzle 1:56:10

Uzay Yolcuları Film İzle

Film imdb ye göre Macera,Dram, Romantizm ve Bilim Kurgu içermektedir. Yılların geçmesi ile birlikte insanoğlu teknolojik olarak çok gelişmiştir ve artık uzay gemisi ile çok uzak galaksilere bile yolculuk yapabilmektedir...

  • Tv Series tarafından
  • 22.649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atletlere Koyun Sürprizi! 00:37

Atletlere Koyun Sürprizi!

8 binden fazla insan Almanya'nın Münih kentinde koşu sırasında bir sürpriz ile karşılaştı. 600 tane koyun bir anda atletlerin koştuğu yola girdi...

  • JET TV tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmaz Yangın Srebrenitsa 01:57

Unutulmaz Yangın Srebrenitsa

Temmuz 1995'de Yugoslavya iç savaşı sırasında Sırp ordusu, “Krivaya 95 Harekatı nın bir parçası olarak Srebrenitsa'yı işgal etti. Sırp ordusu, kısa süre içerisinde 8 binden fazla Müslüman'ı katlederek, II. Dünya Savaşınd..

 Öğretmenliği Bıraktı Sosyal Medya Fenomeni Oldu 02:29

Öğretmenliği Bıraktı Sosyal Medya Fenomeni Oldu

Kanadalı makyaj sanatçısı Mimi Choi sıradan bir makyaj yerine adeta sanat yapıyor. Makyaj malzemeleriyle yüzüne birbirinden farklı desenler çizen Choi'nin Instagram'da 300 binden fazla takipçisi bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı 00:57

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı

Çin'de binden fazla robot, dünya rekoru kırmak için birlikte dans etti. WL Intelligent Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştiren 1.069 Dobi adlı robotu aynı anda dans eden en fazla robot rekorunu kırmak için..

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı 01:45

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı

Çin'de binden fazla robot, dünya rekoru kırmak için birlikte dans etti. WL Intelligent Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştiren 1.069 Dobi adlı robotu, Aynı anda dans eden en fazla robot rekorunu kırmak i..

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
9 Yıldır Çektiği Selfie'leri Tek Videoda Topladı 02:16

9 Yıldır Çektiği Selfie'leri Tek Videoda Topladı

Kanadalı Hugo Cornellier, 12 yaşından beri çektiği selfie'leriyle 9 yıllık değişimini gözler önüne serdi. 2 bin 500 fotoğraftan oluşan videonun son karesinde geçen ay evlendiği düğününden bir fotoğraf yer aldı. Cornellie..

Yaptığı Çalışmayla İzleyenlerin Aklını Alan Makyöz 00:48

Yaptığı Çalışmayla İzleyenlerin Aklını Alan Makyöz

Amatör makyaj sanatçısının yaptığı el makyajı, tripofobisi olan insanlarda korkuya yol açtı. Henüz 24 yaşında olan Bridgetto Trevino isimli sanatçı, her yeri kan olmuş, küçük ve derin yaralarla kaplı bir elin videosunu y..

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü 00:43

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü

Mynmar'ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagodaisimli Budist tapınağı sular altında kaldı. Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara g..

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor 01:14

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor

50 binden fazla olan nüfusu terör örgütü döneminde 7-8 bine kadar gerileyen Cerablus, Fırat Kalkanı Harekatı'nın hemen ardından adeta küllerinden doğdu...

Hareket Etmeden Dans Edebilir Misiniz 05:04

Hareket Etmeden Dans Edebilir Misiniz

Hareket etmeden dans edebilir misiniz? Bu soru dünyanın en ünlü YouTuber'larından olan Ryan Higa'ya geldi. YouTube videosunun altına gelen bir takipçisinin yorumunu dikkate alan Ryan, 6 günlük bir çalışmanın ardından ort..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rohingyalı Müslümanlar Sel İle Mücadele Ediyor 00:33

Rohingyalı Müslümanlar Sel İle Mücadele Ediyor

Bangladeş’de meydana gelen sel felaketinde 250 ev sular altında kaldı. Binden fazla Rohingyalı Müslüman zor koşullar altında yaşam mücadelesi veriyor...

Murat Boz'dan Aşk Dolu Aslı Enver Paylaşımına Bu Notu Düştü 01:46

Murat Boz'dan Aşk Dolu Aslı Enver Paylaşımına Bu Notu Düştü

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından sevgilisi için romantik bir paylaşım yaptı. Murat Boz, paylaşımına En güzel derinlik notunu yazdı. Boz'un romantik paylaşımı 300 binden fazla beğeni aldı...

  • BETA tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dilan Çiçek Deniz'in Pozları Olay Yarattı 04:25

Dilan Çiçek Deniz'in Pozları Olay Yarattı

Dilan Çiçek Deniz'in Instagram hesabından paylaştığı tatil fotoğrafları beğeni topladı. Son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Sena rolüyle adından söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, yeni sezonda Burak Deniz ile 'Patron' i..

  • BETA tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baahubali: Başlangıç 2:39:22

Baahubali: Başlangıç

10 Temmuz 2015 tarihinde Hindistan’da vizyona giren Baahubali şu ana dek IMDB’de 8,9 değerinde ki puanını 48 Binden fazla kullanıcı sayesinde almıştır. S.S. Rajamouli’nin yönetmenliğini yaparak çekimlerini 1 senede tamam..

  • Film İzle tarafından
  • 3.295 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona'da Konut Sıkıntısına Uyku Kabinleri 04:59

Barcelona'da Konut Sıkıntısına Uyku Kabinleri

Uyku kabinleri Tokyo ve Hong Kong'da oldukça yaygın. Ancak şimdi konut sıkıntısının had safhada olduğu Barcelona'da bir girişimci, daha büyük bir daireye gücü yetmeyen insanlara bu 3-4 metrekarelik kabinleri kiralıyor. B..

  • JET TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu 02:29

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu

AK Parti'nin 27 maddelik baro teklifinin ayrıntıları belli oldu. Teklife göre, ekim ayının ilk haftasında tüm barolarda başkan ve yönetim ile delege seçimleri yapılması öngörülüyor. Düzenleme aynen yasalaşırsa, 5 binden ..

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..

Paris’teki en büyük göçmen kampı polis tarafından boşaltıldı 04:14

Paris’teki en büyük göçmen kampı polis tarafından boşaltıldı

Fransa'nın başkenti Paris'te 2 binden fazla göçmenin yaşadığı kamp tahliye edildi...

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Manisa'da İlanla 10 Bin İşçi Aranıyor 01:43

Manisa'da İlanla 10 Bin İşçi Aranıyor

Pek çok yerde işsizlikten bahsedilirken, Manisa’nın Salihli ilçesindeki organize sanayi bölgesinde çalıştırılmak üzere ilanla işçi aranıyor. Yapımı süren OSB'de 10 binden fazla kişiye istihdam sağlanacak...

Kar Nedeniyle İki Bin Uçuş İptal Oldu 00:57

Kar Nedeniyle İki Bin Uçuş İptal Oldu

Amerika'nın Denver Kenti kar yağışına teslim oldu. Kentin Uluslararası Havalimanı'nda iki binden fazla uçuş gerçekleştirilemedi...

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu 02:20

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu

Bangladeş’te Arakanlı Müslümanların yaşadığı kampta çıkan yangın 8 saat sonra kontrol altına alınırken, yangında 9 bin 600 ev küle döndü, yaklaşık 30 binden fazla kişi evsiz kaldı...

Çift mutantlı varyant cehennemi 01:53

Çift mutantlı varyant cehennemi

DÜNYANIN EN KALABALIK 2. ÜLKESİ HİNDİSTAN'DA DEĞİL YATAK, YOĞUN BAKIMDAKİLER İÇİN OKSİJEN BİLE KALMADI. ÜLKEDE,, BUGÜN KORONAVİRÜS 300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE BULAŞTI. 3 BİNİN ÜZERİNDE DE CAN ALDI..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..