#150 kişi eline çip taktırmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

Pastahane Usulü Yelpaze Kurabiyesi 03:08

Pastahane Usulü Yelpaze Kurabiyesi

Gerekli malzemeler 1 cay bardagi pudrasekeri Yarim paket kabartmatozu 2 adet yumurta Bir tutam tuz 150 gram tereyagi 4 yemek kasigi nisasta Alabildigi kadar un ( ben 2 su bardagi kullandim) Ayriyeten kurabiyelerin üzerin..

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı 00:55

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı

Muharrem İnce canlı yayın programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun FETÖ'cü çıktığını iddia etti. Ardından kısa süre sonra gerçek ortaya çıkınca İnce: Rektör değil Dekan diyecektim. Ben üniversi..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Kodak Black - Conscience (feat  Future) [Official Audio] 03:39

Kodak Black - Conscience (feat Future) [Official Audio]

[Intro: Kodak Black] Yeah, Project Baby These streets took my conscience Glee Sniper Gang These streets took my conscience [Verse 1: Kodak Black] Yeah, everybody with me on that same thang I don't gang-bang but I bang b..

Hurmalı Islak Kek Tarifi 11:14

Hurmalı Islak Kek Tarifi

Malzemeler 300 gram hurma 2 su bardağı sıcak su 1,5 çay kaşığı karbonat 150 gram tereyağı 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tarçın Sosu için: 2 su bardağıtoz ş..

Buğu Kebabı Tarifi (Tencereden Fırına!) 01:45

Buğu Kebabı Tarifi (Tencereden Fırına!)

Malzemeler 600 gram dana kuşbaşı eti 3 yemek kaşığı sıvı yağ 150 gram arpacık soğan 2 adet kapya biber 2 adet orta boy patates (küp doğranmış) 2 adet havuç (küp doğranmış) 2 çay bardağı bezelye 2 diş sarımsak (ezilmiş) ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Amerikan Keskin Nişancı  Film İzle 2:12:39

Amerikan Keskin Nişancı Film İzle

Bahriye Komandoları'na katılan ve Irak'ta 150'den fazla insanın ölümüne sebep olan Chris Kyle (1974-2013) isimli askerin aynı isimli kitabından uyarlanan filmde Chris Kyle'ın askeri kariyeri ve yaşadıkları anlatılacak. A..

  • Tv Series tarafından
  • 6.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle 1:42:34

Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle

16 Ocak 2015 günü ülkemizde de vizyona giren bu değerli türk yapımı Fatih’in Fedaisi Kara Murat izle filmini sizinle paylaşıyoruz. Filmimiz yükselen türk sinemasının en çok para harcanan prodiksüyonuna sahip olmasının ya..

  • Tv Series tarafından
  • 9.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Pastane  Usulü  Tuzlu Kurabiye  Tarifi 06:14

Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye Tarifi

Az malzemeyle yapabileceğiniz son derece pratik ve nefis nefis kurabiyeleri mutlaka deneyin arkadaşlar. PASTANE USULÜ TUZLU KURABİYE Malzemeler; 150 gr tereyağ ( oda sıcaklığı) 1 su bardağı sıvıyağ ( 200 ml) 2 yumurta ( ..

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi 06:41

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi

Nişastalı çıtır börek 3 adet böreklik yufka 150 gr tereyağı Yarım çay bardağı süt 250 gr böreklik beyaz peynir bir tutam maydanoz Yarım su bardağı nişasta (buğday Mısır farketmez) 1 yumurta sarısı Susam ve çörek otu..

Öykü Karayel Ve Can Bonomo Evlendiler Gelinlikte Dikkat Çeken Detay 03:25

Öykü Karayel Ve Can Bonomo Evlendiler Gelinlikte Dikkat Çeken Detay

Şarkıcı Can Bonomo iki yıldır birlikte olduğu oyuncu Öykü Karayel ile dün akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen ikahla dünya evine girdi. 150 kişinin katıldığı törende Can Bonomo’nun nikah şahitleri menajeri Ec..

  • BETA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dj Khaled - It's Secured 04:22

Dj Khaled - It's Secured

I know I said Nas album done We the Best Music! But we got one more to do first Straight up DJ Khaled! 150 stack it all in my Gucci jacket 50 more in the Goyard, it's secured Yah, yah, yah, yah, yah, yah It's secured, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor 02:18

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor

Yaklaşık 15 gündür süren çatışmalardan kaçıp, evlerini geride bırakan 150 bin Rohingya Müslümanı, Bangladeş'e sığındı. Rohingyalılar için Bangladeş'te kurulan kamplarda yer kalmadığı için Arakanlı vatandaşlar artık, Cox’..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

KKTC'de Mültecileri Taşıyan Tekne Battı 00:51

KKTC'de Mültecileri Taşıyan Tekne Battı

KKTC'de mültecileri taşıyan tekne battı KKTC'nin Yeni Erenköy açıklarında 150 civarında mülteciyi taşıyan teknenin battığı bildirildi...

Hırsızlara İş Yeri Sahibinden İlginç Teklif 00:59

Hırsızlara İş Yeri Sahibinden İlginç Teklif

Sivas'ta dükkanından kablo çalan hırsızlara seslenen esnaf, “Gelin size iş verelim” dedi. Sürekli dükkan önlerinden malzemeleri çalınan esnaf çare olarak siteye güvenlik kamerası kurdu. Geçtiğimiz gün 4 dükkandan 150 kil..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Domuz Saldırısından Tatlı Dille Kurtulan Amca 01:30

Domuz Saldırısından Tatlı Dille Kurtulan Amca

Ordu'da bir amca fındık bahçesinde ağırlığı yaklaşık 150 kilogram olan bir domuzun saldırısına uğramış. Neyse ki amca domuzla tatlı bir konuşmuş ve kurtulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarkan Kızı İçin Kesenin Ağzını Açtı 08:34

Tarkan Kızı İçin Kesenin Ağzını Açtı

Megastar Tarkan kızı Liya için kesenin ağzını açtı. Doğum günü için hazırlıklara başlayan Tarkan, 150 bin TL'yi gözden çıkardı. Ünlü popçu, uçak biletleri dahil tüm organizasyonu üstlendi...

  • BETA tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü 03:30

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü

Bursa'da 150 yıllık tarihe sahip dönence düğün salonu ve kafe olarak bilinen tarihi yapı alevlere teslim oldu. O anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkarken, tarihi yapı ile birlikte bir çok kişinin anıları da küle dö..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya- 01:34

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya-

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik işçileri piknik alanında topladığı 150 torba çöple Trakya usulü tepki gösterdi. Bir araya getirilen çöp torbalarıyla yazılan Ayıp Beya sitemi büyük beğeni topladı...

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti 03:08

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti

Adana’da daha önce 7 bin 150 liralık borcundan dolayı bir çifti alıkoyan şahıs, daha sonra iki çocuğunu pencere demirlerine kelepçeleyip aileye de fotoğrafını göndererek, çocukların böbreklerini satmakla tehdit etti. Ola..

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin' 03:27

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir ke

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara taviz vermedi. Markete arabasıyla çıktığı için 3 bin 150 lira para cezası kesilen vatandaş, “Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun..