#150 kişi eline çip taktırmış

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Irak'ta 5 Kişinin Öldüğü Çatışma Anları Kamerada 01:16

Irak'ta 5 Kişinin Öldüğü Çatışma Anları Kamerada

Irak'ın Süleymaniye kentinin Ranye ilçesinde maaşların yatırılmaması üzerine başlatılan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği protesto gösterilerinde yaşanan karmaşa anları kameralara yansıdı. Öte yandan binlerce memurun, m..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Kolombiya’da Bombalı Saldırı 31 Yaralı 00:20

Kolombiya’da Bombalı Saldırı 31 Yaralı

Kolombiya'nın Caucasia bölgesinde bir gece kulübüne düzenlenen bombalı saldırıda 31 kişi yaralandı. Kolombiya'nın Caucasia bölgesinde Bora Bora isimli gece kulübüne iki kişi tarafından el bombası atıldı. Saldırı sonucu c..

Madde Bağımlılığının Tedavisinde Uygulanan Yöntemler Nelerdir 01:52

Madde Bağımlılığının Tedavisinde Uygulanan Yöntemler Nelerdir

Madde bağımlılığının tedavisinde öncelikle kişilerin motivasyonu çok önemli. Kişi bağımlı olduğunu ve tedavi olması gerektiğini kabul etmeli. Kişi tedaviyi kabul ettiği zaman uygulanması gereken ilk yöntem, arındırma ted..

  • NABIZ tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Glütensiz Diyetle Kilo Verilebilir Mi 00:56

Glütensiz Diyetle Kilo Verilebilir Mi

Kişi, ihtiyacı olandan daha düşük kalorili beslenip daha fazla hareket ederek kilo verebilir. Enerji dengesi sayesinde vücutta depolanmış yağların yakılması sağlanır. Glütensiz diyet yapan kişi, tüketebileceği gıdaları a..

  • NABIZ tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Stres İçin Hangi Aşamada Profesyonel Desteğe Başvurmak Gerekir 00:49

Stres İçin Hangi Aşamada Profesyonel Desteğe Başvurmak Gerekir

Stres için kişi ne zaman profesyonel desteğe başvuracağını kendi belirleyebilir. Kişi iş yapamaz hale geldiğinde, aile ilişkileri bozulduğunda, bu stresle tek başına başa çıkamaz hale geldiğinde profesyonel destek ihtiya..

  • NABIZ tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay’da 300 Polisle 01:43

Hatay’da 300 Polisle "Huzur Operasyonu" Gerçekleştirildi

Hatay’da 300 Polisle Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi Antakya ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 polisin yanı sıra özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ”Huzur Operasyonu”nda Altınçay, Eme..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Bolu'da Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı 02:01

Bolu'da Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı

Bolu’da direksiyon hakimiyeti kaybolan bir otomobil elektrik direğine çarptı, kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı...

İdlib'te Bombalı Saldırı: 25 Ölü 80'den Fazla Yaralı 03:15

İdlib'te Bombalı Saldırı: 25 Ölü 80'den Fazla Yaralı

Suriye'nin İdlib kentinde iki bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 25 kişi hayatını kaybederken, 80'den fazla kişi yaralandı...

Kışın Evden Çıkınca Ben 00:19

Kışın Evden Çıkınca Ben

Kışı sevenimiz var sevmeyenimiz var. Bu video kışı sevmeyenlere bir an önce yaz gelsin diye dua edenlere gelsin. Haydi hazır olun gülmeye..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Ölü 5 Yaralı 04:58

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Ölü 5 Yaralı

Denizli'nin Honaz ilçesinde bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, bir ağır 5 kişi yaralandı...

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı 05:21

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün gece yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı...

Kazağının koluna gizlediği bıçakla dehşet saçtı! 01:30

Kazağının koluna gizlediği bıçakla dehşet saçtı!

Şanlıurfa’da komşular arasında yaşanan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Ölen kişinin hastaneye giden bir yakını, kazağının koluna gizlediği bıçağı birden çıkarınca paniğe neden oldu. Yere..

İstanbul'da midibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı 01:06

İstanbul'da midibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Başakşehir'de midibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı...

Restorandaki içkili eğlence kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı 01:58

Restorandaki içkili eğlence kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı

Ankara’da bir restoranda çıkan kavgada tarafların bıçak, şiş ve şişelerle birbirlerine saldırması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı...

Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı 01:48

Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı

Zonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 50 kişilik bir grup bastıkları kahvehanenin camlarını kırdı, masa ve sandalyelerle içeridekilere saldırdı. Saldırı sırasında kırılan camların üzeriZonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 5..

Başkentte Trafik Kazası: 2 Ölü 4 Yaralı 02:44

Başkentte Trafik Kazası: 2 Ölü 4 Yaralı

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı...

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:18

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Almanya’da 26 Ekim gecesi bir metro istasyonunda genç bir kadına tekmeli saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Polis, üç kişi olduğu belirlenen saldırganları arıyor. Almanya, başkent Berlin’de Hermann Caddesi metro istas..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü 00:41

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü

Libya'nın Bingazi kentinde aynı bölgede düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda en az 30 kişi öldü. Kent merkezinde kısa süre aralıklarla gerçekleşen iki saldırıda yaklaşık 20 kişi yaralandı. Fransız Haber Ajansı, üst düz..

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı 00:39

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı

Güney Kore'nin Miryang şehrindeki bir hastanede çıkan yangında en az 41 kişi hayatını kaybetti, 9'u ağır olmak üzere 79 kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde hastanenin birinci katında başlayan yangın sırasında içeride 1..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..