#150 kişi eline çip taktırmış

Tamirciyi Beğenmeyip Tavsiye Edeni Öldüren Adam 01:17

Tamirciyi Beğenmeyip Tavsiye Edeni Öldüren Adam

Antalya'da gerçekleşen olayda, oto tamirci tavsiyesi nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti. Meslektaşının tavsiyesi üzerine aracını götürdüğü tamirciden memnun kalmayan kişi o tamirciyi kendisine öneren adamı öldürdü!..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayganlaşan Yolda Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti: 1 Ölü 1 Yaralı 01:13

Kayganlaşan Yolda Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti: 1 Ölü 1 Yaralı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybettiği otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı. Kaza..

İstanbul’da Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma 01:39

İstanbul’da Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma

İstanbul Kartal'da kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bir kafede oturan şahısların üzerine ateş açıldı. Kafedekilerin de saldırganlara silahla ateş açarak karşılık verdiği olayda bir kişi yaralanırken çatışma an..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü 00:46

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü

Orta Amerika ülkesi Honduras’ta Pazar günü meydana gelen trafik kazasında en az 23 kişi yaşamını yitirdi, 39 kişi de yaralandı. Yetkililer, başkent Tegucigalpa yakınlarındaki kazada bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpıştı..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Hindistan'da Trafik Cezası Uygulaması 00:15

Hindistan'da Trafik Cezası Uygulaması

3 kişi motosiklete binen kişilere sopayla direk 3 kişi dalarak ceza elden kesildi...

  • PengoTV tarafından
  • 3.049 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Guatemala'da Yanardağ Patladı: 25 Ölü Yüzlerce Yaralı 02:24

Guatemala'da Yanardağ Patladı: 25 Ölü Yüzlerce Yaralı

Orta Amerika ülkesi Guatemala'da Fuego Yanardağı'nın patlaması sonucu en az 25 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı...

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı 00:14

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı

Konya'da bir kişi sigara içtiği sırada masa üzerinde bulunan küllük içerisindeki barut alev aldı. Panikle yerinden fırlayan kişi kendisini güçlükle dışarı attı. Küllük içine şaka amaçlı mı barut bırakılmış bilinmez ama, ..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşırı Hızlı Araç Gişeye Böyle Çarptı 00:55

Aşırı Hızlı Araç Gişeye Böyle Çarptı

ABD'nin Florida eyaletinde aşırı hızlı araç gişeden geçmek isterken gişenin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan bir kişi otomobilden dışarı fırladı. Feci kazada 5 kişi yaralanırken kaza anı kameraya böyle..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı 00:27

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı

Konya merkezli 31 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY soruşturması kaps..

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı 00:44

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı

ABD'nin Florida eyaletinde, bir balıkçı teknesi alev aldı. Teknede bulunan kaptan ve 5 kişi yangın söndürme gemisi tarafından kurtarıldı. ABD'nin Florida eyaletinde Fort Lauderdale kentinde bir balıkçı teknesi denizin or..

ABD'de Gazete Binasına Silahlı Saldırı 00:38

ABD'de Gazete Binasına Silahlı Saldırı

ABD'nin Maryland eyaletinde yerel bir gazeteye düzenlenen silahlı saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı...

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler 01:08

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler

Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan bir genç gece geç saatlerde hamama gider. Hamamda birkaç kişide yıkanmaktadır. Çocuk, bir süre sonra çevresine bakındıktan sonra kimsenin kalmadığını ama yan taraftan sesler geldiğini duyar ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü 00:28

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü

Samsun'da kavşaktan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı araç ikiye bölündü. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 5 kişi yaralandı...

Sakarya'da Feci Kaza Yolcular Otobüsün Kapısından Yola Savruldu 00:51

Sakarya'da Feci Kaza Yolcular Otobüsün Kapısından Yola Savruldu

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir TIR, halk otobüsü ve otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 21 kişi de yaralanmıştı. Meydana gelen feci kazanın otobüs içerisine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya..

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

İki Motosikletlinin Öldüğü Kaza Kameraya Yansıdı 00:31

İki Motosikletlinin Öldüğü Kaza Kameraya Yansıdı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı...

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması 00:21

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması

ABD, Colorado, Woodland Park'ta bir kişi evinin kapısının arkasında köpek olduğunu düşünerek kapıyı açıyor. Karşısında ayıyı görüyor ve ayı birden saldırıyor geçiyor kişi anında geri eve giriyor....

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi 00:48

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle şehrinde, inşası süren bir binadaki vinç yola devrildi. Olayda vinç üzerinde bulunan 2 operatör ile vincin ezdiği araçlarda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda, 2 kişi ve 4..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..