#150 kişi eline çip taktırmış

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon 01:38

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon

Adana’da 5 milyon 735 bin TL haksız kazanç elde eden tefeci olduğu öne sürülen 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu! 01:49

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE ÖYLE BİR KAVGA ÇIKTI Kİ 2 KİŞİ DÖVÜLE DÖVÜLE HASTANELİK OLDU... ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA ÖNCE SİLAHLAR ÇIKTI MEYDANA,,, SONRA YUMRUKLAR KONUŞTU... BOKSÖR KARDEŞLERE DENK GELEN BAHT..

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle 02:10

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip, maçın yaklaşık 50 dakikasını 10 kişi oynadı. Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Ceyhan'da ağaç kesme kavgası- 2 ölü, 4 yaralı 01:05

Ceyhan'da ağaç kesme kavgası- 2 ölü, 4 yaralı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde ağaç kesme meselesi yüzünden yakın akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı...

Ambulansı sollarken gelen facia! 4 ölü, 3 yaralı 01:23

Ambulansı sollarken gelen facia! 4 ölü, 3 yaralı

Nevşehir’in Balcın köyü yakınlarında ambulansı sollamaya çalışan otomobil, karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı...

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 00:40

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van'ın 4 ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 75 bin 233 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-14 Kasım'da merkez ve ilçelerinde yol kontrolü ve arama çalışması yapıldı.Çalışmalarda, Tuşba..

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

''Kız kaçırma'' kavgası- 1 ölü, 2 yaralı 01:33

''Kız kaçırma'' kavgası- 1 ölü, 2 yaralı

KASTAMONU'DA 2 AİLE, KIZ KAÇIRMA MESELESİ YÜZÜNDEN İDDİAYA GÖRE BİRBİRİNE DÜŞTÜ. MAHALLENİN ORTASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA, 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 2 KİŞİ YARALANDI. O DEHŞETLİ ANLAR....

Sigara Yakmak İsterken Arabayı Patlattılar 00:46

Sigara Yakmak İsterken Arabayı Patlattılar

Adana’da seyir halindeki otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi sigara yakmak için çakmağı çaktığı sırada patlama yaşandı. İki kişi hafif şekilde yaralandı. Araçta maddi hasar meydana geldi...

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( Türkçe Altyazılı ) 02:22

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( T

Wonderful Arabic Slow Song By Najwa Farouk- Mawjou Galbi Nacwa Farouk'un güzel sesinden Seyf Amir'in Mavcu Galbi adlı şarkısı. Sözler (TR) Kalbim yaralı ve yorgun Ruhumu teslim ettiğim kişi kalbimi kırıyor Yüzüm yoru..

  • umay penbe tarafından
  • 4.621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü 01:43

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi soğuk havaya aldırış çoluk-çocuk, yaşlı genç şehitleri andı. Yürüyüşe katılan vatandalar, “Güzel ..

Antalya’daki feci kaza baba oğlu ayırdı- 1 ölü, 4 yaralı 03:56

Antalya’daki feci kaza baba oğlu ayırdı- 1 ölü, 4 yaralı

Antalya’da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı...

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu 03:35

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu

Adana'da konuşma engelli bir genç, eve gitmek için bindiği minibüste 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına da yansıyan olay, herkesin yüreklerini burktu. Sanatçı ve Dünya Engelli Vakfı Baş..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayak Merkezinde Volkan Patladı 00:43

Kayak Merkezinde Volkan Patladı

Japonya'da Kusatsu-Shirane yanardağı faliyete geçti. BBC'ye göre en az 10 kişi volkanik taşlardan dolayı yaralandı. İki kişinin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, ayrıntılı bilgi verilmedi. Japon medyası birkaç kişini..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

Pakistan’da patlama- 4 ölü, 14 yaralı 01:11

Pakistan’da patlama- 4 ölü, 14 yaralı

Pakistan’ın Chaman kentinde bulunan polis merkezi yakınında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı...

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı 02:09

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı

BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTILAR. AVRASYA TÜNELİ'NE GİRDİKLERİ ANDA SEDA GİRAY'IN DOĞUM SANCISI TUTTU. VE DEVİN EGE DÜNYAYA GÖZLERİNİ YOLDA AÇTI. 2 KİŞİ GİRDİKLERİ TÜNELDEN 3 KİŞİ ÇIKAN GİRAY AİLESİNİN Y..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

PSG 3 - 2 Rennes Fransa Lig Kupası Maç Özeti 02:53

PSG 3 - 2 Rennes Fransa Lig Kupası Maç Özeti

Fransa Lig Kupası yarı final karşılaşmasında Paris Saint-Germain, Rennes'i 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Roazhon Park'taki karşılaşmanın 24. dakikasında PSG, Thomas Meunier'in harika golüyle 1-0 öne geçti. Paris e..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir 01:04

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir

Uçak fobisinin aşılabilmesi için kişinin uçakla ve yolculuk süreciyle ilgili düşüncelerinin üzerinde çalışılması gerekir. Kişi motordan gelen bir sesi, kaza sebebi olarak yorumlayabilir. Uçak fobisi yaşayan kişilerde ris..

  • NABIZ tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil kamyona arkadan çarptı- 1 ölü, 2 yaralı 01:01

Otomobil kamyona arkadan çarptı- 1 ölü, 2 yaralı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyona arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı...

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon 01:41

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon

İstanbul merkezli 7 ilde Sedat Peker ve suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. 63 kişi hakkında yakalama kararı verilen soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı! 02:21

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı!

BODRUMDAKİ RALLİ YARIŞI KUPA TÖRENİNDE SİLAHLAR KONUŞTU..27 YIL ARADAN SONRA GERÇEKLEŞTİRİLEN BODRUM RALLİSİ'NDE HER ŞEY GÜZEL BAŞLAMIŞTI, ANCAK KUPA TÖRENİNDE ORTALIK KARIŞTI. ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI. AR..

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitirdi 01:20

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitird

İstanbul Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği çift katlı İETT otobüsü bariyere çarptı. Bariyerlerin ok gibi saplandığı otobüsteki bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Kaza anı, otobü..

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi! 01:32

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi!

KORONAVİRÜS TABLOSUNDAKİ CAN KAYIPLARI SON 24 SAATTE BEŞ KİŞİ DAHA ARTARAK EN YÜKSEK SEVİYEYE ULAŞTI. BİR GÜNDE 346 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, HER 4 DAKİKADA BİR CANIMIZI KORONAYA KURBAN VERDİK....