#150 kişi eline çip taktırmış

Noor - Gulabi 2.0 Video Song 02:24

Noor - Gulabi 2.0 Video Song

Gulabi Lyrics Tere ishq da nasha chadiya ve Mera dil hi tujhpe adiya ve (x2) Haal hua behaal hua Mera haal hua behaal (x2) (Gulabi.. hey..) Gulabi aankhen jo teri dekhi Sharabi ye dil ho gaya Sambhalo mujhko o mere ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam 00:26

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam

Avustralya'da gerçekleşen olayda, deniz ürünleri restoranına giden bir adam yediği yemeğin hesabını ödememek için okyanusa atladı. 33 yaşında Peck isimli bir erkek olduğu söylenen kişi Omeros Bros isimli restoranda 600 A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası 01:23

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kedinin yılanla mücadelesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ermenek İlçesi Seyran Mahallesi'nde iftar saatinden sonra balkona çıkan bir kişi, yolun kenarından dur..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Kuyumcu Soygunu 03:06

İstanbul'da Kuyumcu Soygunu

Küçükçekmece’de kimliği belirsiz yüzleri maskeli 5 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanında yüklü miktarda ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Polis, olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı...

 Karşı Tarafa Saldırmak İçin Kemerini Çıkartan Adamın Sincap Gibi Zıplaması 01:11

Karşı Tarafa Saldırmak İçin Kemerini Çıkartan Adamın Sincap Gibi Zıpl

Alkollü olarak acil servise gelen kişilerle hasta yakınları arasında çıkan kavgada, güvenlik kamerasına kaydedilen görüntüler insanı derin düşüncelere sevk ediyor. Hastanelerde olmaması gereken görüntülerin sahne olduğu ..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Sosyal Medya Grubu Üyeleri ‘Suriyeli’ Tacizciyi Yakaladı 03:30

Sosyal Medya Grubu Üyeleri ‘Suriyeli’ Tacizciyi Yakaladı

Adana’da, kız tavlama videosu çekip internette yayımlayan Suriyeli uyruklu Muhammet Dimo, ‘Adana Çevirme Radar’ sosyal medya grubu üyeleri tarafından yakalandı. Suriye uyruklu Muhammet Dimo kendisi cep telefonuyla görünt..

Pretty Little Liars 7. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:14

Pretty Little Liars 7. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı

Pretty Little Liars 7. Sezon 20 Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni bölüm tarihi: 27 Haziran Salı 2017 İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli gen..

Rus Usulü Yol Kapışması ve Sonrası 01:15

Rus Usulü Yol Kapışması ve Sonrası

Rusya'da geçen olayda, birbirlerine ayar olan bu iki kişi yolu paylaşamıyor ve sonrasında böyle saçma sapan görüntüler çıkıveriyor. Video baymasın, özet olsun diye sadece kaza anı ve devamındaki olaylar silsilesi dahildi..

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı 02:16

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı

Hastalığına rağmen yaşama sevinciyle herkese örnek olan Gamze’nin cenazesi Hemmingen DİTİB Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra ailesinin memleketi Kayseri’ye götürülerek toprağa verilecek. Baba Metin Yağar, DHA’..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Sıcaktan Bunalınca Çırılçıplak Soyundu 00:26

Sıcaktan Bunalınca Çırılçıplak Soyundu

Sıcaktan bunalınca çırılçıplak soyundu İzmir'de çıplak adamı görenler gözlerine inanamadıİZMİR - İzmir'in Ödemiş ilçesinde sıcaktan bunalan bir kişi soyunarak dakikalarca en işlek caddede dolaştı...

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne 00:09

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne

Karşı kaldırımda bıraktığı çocuğunun sokakta fotoğrafını çekmesini isteyen annenin sosyal medya için yaptığı bu hareket görenleri hayrete düşürdü.Çocuğu fotoğrafını çekerken yürüyormuş gibi poz veren kadının umursamaz ta..

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tık Almak için Gözünün İçindeki Eti Kopartan Genç 00:14

Tık Almak için Gözünün İçindeki Eti Kopartan Genç

Videoda, bir elinde cep telefonunu tutarak kendisini kayda alan kişi diğer eliyle de gözünün içindeki eti kopardı. Kimsenin anlam veremediği video, izlenme pahasına gençlerin kendi bedenlerinden nasıl vaz geçebildiklerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis 01:03

Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis

Bangkok'ta gözü dönen bir kişi polis karakoluna elinde bıçakla daldı. Bıçaklı adamı ise bir polis memuru rahat tavırlarla sakinleştirdi ve ona sarıldı. Anirut Malee isimli polis memuru yaptığı bu davranışla da insana bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar 04:39

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar

Neyleylim Sen Yoksan Eğer Dünyanın Servetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Ahretin Cennetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Sahilleri, Kırları Neyleylim Sen Yoksan Eğer Yazı, Kışı Baharı Nede Haklıymış Meğer Aşk Uğruna Yalanlar S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte Parayla Alışveriş  Polisle Kovalamaca 01:27

Sahte Parayla Alışveriş Polisle Kovalamaca

MUĞLA’nın Milas ilçesinde, piyasaya sahte para sürdükleri belirlenen 2’si kadın 3 kişi, bindikleri otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca, polis tarafından yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, sahte olduğu tespit e..

Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü 01:08

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü

Onur Haftası kapsamında dünya çapında düzenlenen etkinliklerin en büyüğü İspanya'nın başkenti Madrid'de yapıldı. Yürüyüş karnaval havasında geçti. Yüz binlerce kişi lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüellerin (LGBT) h..

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..

Kızgın Boğanın Arenayı Savaş Alanına Çevirmesi 00:33

Kızgın Boğanın Arenayı Savaş Alanına Çevirmesi

Yarıştırılan kızgın boğa boynuzlarıyla önce matadoru, sonra arenaya giren insanları tek tek boynuzladı. Kızgın boğanın gazabına uğrayan birçok kişi ağır yaralandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Günde 50 Milyonun İzlediği Tüyler Ürperten Video 09:48

2 Günde 50 Milyonun İzlediği Tüyler Ürperten Video

Ailelerini desteklemek için para kazanan ve bunu yılan yakalayıp satarak yapan iki Asyalı çocuğun hikayesi iki günde 50 milyon kişi tarafından izlendi...