#160

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Un Kurabiyesi Tarifi 08:30

Un Kurabiyesi Tarifi

Un kurabiyesi için Malzemeler: 200gr. a yakın oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri + yarım su bardağı kadar üzerine elemek için 1 çay bardağına yakın sıvıyağ yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Uzaydan Atlayan Adamın Yeni Görüntüleri Felix Baumgartner 06:47

Uzaydan Atlayan Adamın Yeni Görüntüleri Felix Baumgartner

39 bin metreden 1600 km hızla dünyaya düşüş Felix Baumgartner..

  • tnx4life tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkan Demi̇rel Zeynep Demi̇rel’e Lüks Hedi̇ye Mi̇ Aldı 01:28

Volkan Demi̇rel Zeynep Demi̇rel’e Lüks Hedi̇ye Mi̇ Aldı

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel dün akşam Zorlu’da düzenlenen bir etkinlikte görüntülendi. Yeni anne olan Zeynep Demirel bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Aldığı doğum kilolarını yavaş yavaş verdiğ..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW Amarok Vs Mercedes X-Class  Karşılaştırma 12:38

VW Amarok Vs Mercedes X-Class Karşılaştırma

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ VW Amarok vs Mercedes X-Class karşılaştırması yayında! VW amarok a vs Mercedes ten sıkı bir rakip geldi: x-class Mercedees x class yeni olmanın avantajını kullanarak özellikle iç ..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi 02:53

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi

malzemeler 5 büyük yumurta (oda ısısında) 350 gr şeker (2 su bardağı) 200 ml sıvı yağ (1 su bardağı) 200 ml süt kreması veya süt (1 su bardağı) 315 gr un (2 su bardağı + 3/4 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Yumuşacık Sade Kek Tarifi 02:05

Yumuşacık Sade Kek Tarifi

Sade Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Un ( yaklaşık 2,5 su bardağı kadar) Hazırlanışı; 1.3 adet yumurta ve 1..