#165 hedef

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..

CHP Kadın Kolu Başkanı Gurbetçileri Tehdit Etti: Pılınızı Pırtınız Toplayın.. 01:55

CHP Kadın Kolu Başkanı Gurbetçileri Tehdit Etti: Pılınızı Pırtınız Top

CHP'de seçimlerde alınan yenilginin hazımsızlığı devam ediyor. CHP Berlin Birliği Kadın Kolu Başkanı Demet Kılıç seçimlerden sonra skandal açıklamalarda bulundu. Kılıç, özellikle Almanya'da Türkiye'ye gönül veren ve sand..

Almanlar Iyice Şaşırdı Amine Gülşe Için Skandal Iddia 03:49

Almanlar Iyice Şaşırdı Amine Gülşe Için Skandal Iddia

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamasının yankıları devam ediyor. Almanya Milli Takımı'nın başarısızlığının soruml..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak 04:05

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, hem sevgilisine, hem ülkesine sahip çıktı! Mesut Özil, kendisine yapılan ırkçı yaklaşım nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Ülkeyi karıştıran bu olayın ardından bazı Alman..

  • BETA tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burçlar Ramazan Özel - Saçma sorular 05:26

Burçlar Ramazan Özel - Saçma sorular

50.00 like hedef destek lütfen ... sevgili arkadaşlar öncecelikle içeriğimizde dini konular değil aksine dini zannedilen saçma sorular konu edilmektedir. -------------------- lütfen takip etmeyi like butonuna basmayı ve ..

  • JET TV tarafından
  • 161 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

Emre Aşık'ın Eski Eşinden Skandal Açıklamalar 08:42

Emre Aşık'ın Eski Eşinden Skandal Açıklamalar

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan ünlü futbolcu Emre Aşık'ın eksi eşi Yağmur Sarnıç olay açıklamalarda bulundu. Sarnıç, çocuklarını emanet ettiği bakıcı dehşetini ilk kez anlattı. Bunun yanı sıra Emr..

  • BETA tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Duymasın - Hande Yener'den Reynmen'e Tam Destek 07:49

Demet Akalın Duymasın - Hande Yener'den Reynmen'e Tam Destek

Son günlerde tıklanma sayıları ile ilgili çıkan tartışmada hedef haline gelen Reynmen'e Hande Yener'den tam destek...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ebru Yaşar Hangi Şarkıcıya Kıro Dedi 03:58

Ebru Yaşar Hangi Şarkıcıya Kıro Dedi

Ebru Yaşar hangi şarkıcıya 'Kıro' dedi? Demet Akalın'ı mı hedef aldı!..

  • BETA tarafından
  • 209 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Savunma Sanayii Başkanı, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA Teslim edildi. 00:59

Savunma Sanayii Başkanı, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA teslimatlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Artırılmış görev süresi Geliştirilmiş hedef tespit algoritması Artırılmış otonomi SSB - S..

Yunan Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama 01:21

Yunan Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu, Kırbıs Rum yönetimini ziyareti öncesi yine Türkiye'yi hedef aldı. Yunan cumhurbaşkanı bir kez daha provokatif açıklamalar yaptı, Türkiye için işgalci ifadesini kullandı...

RTÜK'ten suç duyurusu 01:18

RTÜK'ten suç duyurusu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üst Kurul Başkanı ve Üst Kurul üyelerini hedef alan küfür ve hakaret içerikli mesajlar nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda..

  • GÜL tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek 02:19

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek

Fransız milletvekili Clementine Autain, ülkesinde artan İslam karşıtlığına ilişkin konuştu. Müslümanların hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Öte yandan Fransa cumhurbaşkanı Hazreti Muhammed'e hakaret eden karikatürden ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

 Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti 00:45

Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti

İspanya uluslararası Isco, Sporting'deki 3-2'lik galibiyette iki mükemmel golle Real Madrid'e yaptığı değerin muhteşem bir gösterisini sundu. Isco, Sporting Gijon ile mücadelede 3-2'lik galibiyetini elde etmek için Real..

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür 00:45

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür

Nur Cemaat'i hocalarından olduğu belirtilen Hasan Akar adlı gerici, Mustafa Kemal hakkında 1938'de geberen p.ç derken, annesi genelevde çalışıyor ifadelerini kullandı. Akar'ın sözleri büyük tepki çekti. Nur Cemaat..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne 03:48

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Hilal'in hayatı ile tehdit edilen Leon, Vasili'nin verdiği görevleri yerine getirmek zorundadır. Vasili ile konuşan Leon, babasının Yörüklerin katledilmesi için emir verdiğine inanamaz ve ger..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransız polisi Türk gençleri darbetti! 02:16

Fransız polisi Türk gençleri darbetti!

Son zamanlarda Müslümanların hedef gösterildiği Fransa'da, ırkçılık ve polis şiddetine maruz kalan iki Türk genci oldu. Trafik kontrolüyle başlayan tartışma yerini arbedeye bıraktı...

Azerbaycan'da savaşın gölgesinde havuç hasadı 01:56

Azerbaycan'da savaşın gölgesinde havuç hasadı

Ermenistan’ın Azerbaycan’daki sivil yerleşim birimlerini hedef aldığı en yoğun yerlerden biri olan Ağdam’da siviller, çatışma seslerinin gölgesinde tarlalarındaki hasadı topluyor...

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı 02:01

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı

Fransız Charlie Hebdo dergisi skandallarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce peygamberimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürle alçakça saldıran dergi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı..

Lukaşenko Öğrencileri Tehdit Etti 01:59

Lukaşenko Öğrencileri Tehdit Etti

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko karşıtı protestolar devam ediyor. Lukaşenko ise üniversite öğrencilerini hedef aldı. Protestolara katılanların üniversitelerden ihracını istedi...

Baskıya Dayanamayan Karikatürist İstifa Etti! 01:44

Baskıya Dayanamayan Karikatürist İstifa Etti!

Fransa'da İslam'ı hedef alan açıklamaların ardından Moritanyalı bir karikatürist yaşadıklarını anlattı. Macron'u eleştiren karikatürleri nedeniyle yıllardır çalıştığı bir Fransız dernekten baskı gördüğü, baskıların ardın..

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Son Vurgun Film İzle 1:49:38

Son Vurgun Film İzle

Film Özeti Mark Wahlberg, ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıy..

  • Tv Series tarafından
  • 6.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce