#17 25 aralık operasyonu

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

80 Darbesinden Önce IMF Tarihi Bir Yardım Yaptı 02:11

80 Darbesinden Önce IMF Tarihi Bir Yardım Yaptı

Söz Teması programında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut çok çarpıcı bir iddiada bulundu. IMF'nin 1980 darbesinden 3 ay önce Türkiye'ye tarihin en büyük yardımını yaptığını belirtti. Bu yardımdan sonra Kenan..

NASA: İmparator Penguenlerin Dışkıları Uzaydan Görülebiliyor 02:07

NASA: İmparator Penguenlerin Dışkıları Uzaydan Görülebiliyor

Aralık 2002'de NASA'nın Dünyayı gözleyen uydusu Landsat 7'ın kaydettiği görüntüde ilginç bir keşif yapıldı. Antarktika üzerindeyken uydunun kaydettiği fotoğraftaki iz bir türlü anlamdırılamazken yapılan keşif sonucu bölg..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER) 08:48

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER)

Atiye, 27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, fantastik ve aksiyon türündeki Netflix'in ikinci Türk orij..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Kod Adı K.O.Z Film İzle 1:47:10

Kod Adı K.O.Z Film İzle

Yargı ve polis teşkilatındaki yapılanma; MİT Müsteşarının ifadeye çağrıldığı gece; Gezi olayları; 17 Aralık döneminde MİT tırlarına yapılan operasyonlar; 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla birlikte neyin hedeflendiği; savc..

  • Tv Series tarafından
  • 6.583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! 02:10

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi!

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! / A Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen son dakika açıklamasına göre; ilk aşamada diğer aşı adaylarına oranla daha güvenli olduğu düşünülen Çin menşeili CoronaVac isimli co..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maidenin Altın Günü Fragmanı 02:43

Maidenin Altın Günü Fragmanı

Maide'nin Altın Günü 8 Aralık'ta sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır..

Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti 02:06

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti

ABD'nin meşhur komedi dizilerinden 'Glee' ile adını duyuran 35 yaşındaki Amerikalı aktör Mark Salling'in Los Angeles'ta intihar ederek hayatına son verdiği açıklandı. Glee dizisiyle şöhrete kavuşan Mark Salling’in bugün..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

7 Köy Deaş'tan Alındı 02:11

7 Köy Deaş'tan Alındı

7 Köy Deaş'tan Alındı Irak'ın Musul kentini terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonu kapsamında Peşmerge güçlerinin Hazır Cephesi'ndeki 7 köyü geri aldığı bildirildi...