#17 25 aralık operasyonu

11. Sınıf Matematik 1.Bölüm İzle 23:36

11. Sınıf Matematik 1.Bölüm İzle

Denklem Eşitsizlik Sistemleri Aralık Kavramı İkinci dereceden bir bilinmeyenli eşitsizlikler ve eşitlik sistemlerini öğreniyoruz...

  • EBA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezogelin Çorbası Tarifi  Sebze Çorbası Tarifi  Ezogelin Çorbası Nasıl Yapılır 02:46

Ezogelin Çorbası Tarifi Sebze Çorbası Tarifi Ezogelin Çorbası Nasıl

MALZEMELER 1 su bardağı kırmızı mercimek 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet havuç 1 adet patates 1 adet büyük boy soğan 2 yemek kaşığı salça 1 kahve fincanı mısırözü yağı 15-20 sap maydanoz 1 tat..

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-? 02:19

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-?

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı 2021 yılında yapılacak zam oranına çevrilmiş durumda. Aralık ayı başında hükümet, işveren ve işçi temsilcileri pazarlık için masaya oturacak. Peki, bu yıl asgari ücretin ne kadar..

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor 02:44

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor

Türkiye uzayda da söz sahibi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yerli ve milli uydumuz Türksat 5A aralık ayı içinde uzaya fırlatılacak. Yörüngeye yerleştikten sonra da Türkiye'nin uzaydaki gözü olacak. İşte bu önemli proje..

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı 02:41

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı

Yurt dışından alınan koronavirüs aşıları 11 Aralık'tan sonra Türkiye'ye getirilecek. Peki, aşılamada kimler öncelikli olacak? Bilim Kurulu bu soruya cevap bulabilmek amacıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bi..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim 00:49

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşlar, izin belgesi 21:52

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşl

Corona virüs sebebiyle 05-06 aralık 2020 de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yasak süresince bir çok vatandaş gibi bende çalışıyor olduğum için izin belgesi ile dışardaydım. Fırsatını bulmuşken Kolaçan olar..

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 18:17

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı?

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 10-11 Aralık Türkiye ve AB için önemli bir tarih. Zirvede Türkiye'ye yönelik yaptırımlar gündemde. Yapılacak Liderler Zirvesi'nden Türkiye'nin ekonomisine yönelik bir karar çıkacak mı?..

Caddebostan’da ilginç görüntü! Sahil kızıla boyandı 02:19

Caddebostan’da ilginç görüntü! Sahil kızıla boyandı

Caddebostan sahile vuran kırmızı yosunlar, sahil şeridini kızıla boyadı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında da ortaya çıkan ilginç manzara havadan görüntülendi...

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor 02:58

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor

Türkiye-Çin ilk ihracat blok treni, toplamda ise 8 bin 963 kilometre mesafe kat etmesinin ardından Çin'in Xian kentine ulaştı. Tren, Xian kentinde 23 Aralık’ta yapılacak resmi töreni bekliyor...

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever 03:04

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever

Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından havuza atladığı anın videosunu paylaştı. Şarkıcının videosu kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ünlü Şarkıcı Hatice'nin Bikinili Videosu Sosyal Medyayı Salladı Ünlü şarkıcı..

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle 1:25:46

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle

Black Mirror Bandersnatch filminin yönetmeni David Slade ve senaryosu Charlie Brooker tarafından yazılmıştır. İngiltere ve Abd yapımı olan film Dram, Gizem, Bilim-Kurgu türündedir. 02 Aralık 2018 (ABD)'de yayınlanan film..

20 bin sağlık personeli alınacak! 00:56

20 bin sağlık personeli alınacak!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Sağlık Bakanlığının 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımına ilişkin kılavuzun 16 Aralık'ta yayımlanacağını bildirdi. Bu gelişmenin ardından, atama bek..

Sağlık Bakanlığı açıkladı- Omicron varyantı en çok İstanbul'da görüldü! 00:53

Sağlık Bakanlığı açıkladı- Omicron varyantı en çok İstanbul'da görüldü

Sağlık Bakanlığı, Omicron varyantının görüldüğü illeri açıkladı. Yapılan duyuruda, 1 Aralık 2021 tarihinden beri sekanslanan 3344 örnekten 42’si Omicron. Varyantın görüldüğü iller; İstanbul (30), İzmir (6), Şırnak (1), ..

Ne Var Ne Yok 46:29

Ne Var Ne Yok

Murat Akan Ne Var Ne Yok Youtube Kanalına Abone Olmak İçin: http://bit.ly/nevarneyokyoutube Ne Var Ne Yok | Instagram: https://www.instagram.com/nevarneyokbeyaz Ne Var Ne Yok | Twitter: https://twitter.com/nevarney..

  • STUDIO AS tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAK'LI 2:02:12

HAK'LI

SORULAR..

  • STUDIO AS tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm 1:20:37

Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm 1:18:14

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm 1:21:33

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
00:53

"Türkiye'nin Otomobili"nden yeni görüntü

Türkiye'nin merakla beklediği Türkiye'nin Otomobili için geri sayım devam ediyor.Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından araca dair yeni detaylar veren bir fotoğraf paylaşıldı.TOGG'un Twitter he..

İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi 01:34

İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi

Esed rejimi ve Rusya'nın saldırıları nedeniyle evlerini terk ederek Türkiye sınır hattına göç etmek zorunda kalan İdlibli siviller ağır kış şartları altında yaşama tutunmaya çalışıyor.Beşşar Esed rejimi ve Rusya'nın aral..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce