#17 dakika

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Etimek Tatlısı 10:10

Etimek Tatlısı

Bir paket tuzsuz etimek(9 tane) Serbeti icin 2 su bardagi su 2 su bardagi seker ince bir dilim limon Muhallebisi icin gerekenler 1 litre sut 2 yemek kasigi dolusu un 2 yemek kasigi dolusu misir nisastasi 1 tane vanilya 1..

Lazanya Tarifi 11:23

Lazanya Tarifi

Yarim kilo dana Kiyma Lazanya yapraklari (haslanmiyandan) 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 1 yemek kasigi domates salcasi 1 cay bardagi domates sosu(domateste rendelenebilir) tuz karabiber tozbiber kurunane Kasar peyni..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı 01:28

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı

3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı maden suyu 2,5 su bardağı un 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Pudra şekeri Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına yumurta ve ş..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 05:48

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

1 paket Kemalpaşa tatlısı ( 150 gr ) arkasındaki pişirme miktarına göre şeker ve su Muhallebisi için 5 su bardağı süt yarım çay bardağı toz şeker ( isteğe göre biraz çoğaltılabilir ) 3 çorba kaşığı tepeleme nişasta 2..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme 00:31

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme

Açıkta kaldığı için bayatlayan, yumuşayan bisküvileri birkaç dakika içinde taze alınmış hale getirebilirsiniz bu yöntemle. Aynı zamanda bisküvileriniz bayatlamamış olsa da tatlılarda kullanacağınız bisküvilerin daha gevr..

Meşhur Kıbrıs Tatlısı  Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri 06:55

Meşhur Kıbrıs Tatlısı Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri

Kıbrıs tatlısı için malzemeler 3 adet yumurta 1 çay bardağı toz şeker 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı galete unu 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı ceviz 1 Paket kabartma tozu Şerbeti ..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tarifi 05:47

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tari

MALZEMELER: 1Bütün tavuk göğsü 250gr mantar 1 orta boy kabak 1 orta boy havuç 1 adet kapya biber 1adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı acı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber YAPILIŞI: B..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

İstiridye  Tatlısı  06:02

İstiridye Tatlısı

Cevizli istiridye tatlısı Malzemeler Şurup için 4 su bardağı toz şeker 4,5 su bardağı su Çeyrek limon Hamur için ; 250 gr tereyağ 2 yumurta 3 yemek kaşığı tahin 1 su bardağı irmik ( 200 ml ) 1 su bardağı dövülmüş ce..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

1998 Michael Jordan'un NBA Finalininde Son Üç Dakikası 13:44

1998 Michael Jordan'un NBA Finalininde Son Üç Dakikası

Bir efsanenin son buluşunun son üç dakikasını izliyoruz. Michael Jordan son 3 dakika içinde BULLS vs Jazz (1998) final maçındaki perfomansı izlenmeye değer , keyifli seyirler...

Üç Dakikada Biten Maç 03:17

Üç Dakikada Biten Maç

Isparta 1. Amatör Lig'de geçen yıl kasım ayında kural ihlali nedeniyle Keçiborlu Belediyespor-Çünürspor karşılaşmasında kalan 3 dakika oynandı...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce