#17 dakika

Katar Neden Hedef 04:03

Katar Neden Hedef

SUUD YÖNETİMİ KATAR'I HEDEF ALARAK NE KAZANACAK? TRUMP'IN ZİYARETİNDEN SONRA KÖRFEZ ÜLKELERİNİN BAŞLATTIĞI SALDIRGAN POLİTİKADA KAZANAN KİM KAYBEDEN KİM? BU OPERASYONDA GÖRÜLMEYEN HEDEF TÜRKİYE Mİ?..

IKBY'nin Referandum Kararına Türkiye'den Sert Tepki- Vahim Bir Hata 01:21

IKBY'nin Referandum Kararına Türkiye'den Sert Tepki- Vahim Bir Hata

Kapıyı kapatalım Barzani'nin 25 Eylül'de yapılacağını açıkladığı sözde bağımsızlık referandumu, bölgedeki Türkmen ve Arapları dışlayan bir kaos projesi. Irak Kürt yönetimi Türkiye'nin uyarılarını dinlemediği takdirde bir..

Mehmet Ekici'ye Ödenecek İmza Paraso Ve Yıllık Ücret! 00:48

Mehmet Ekici'ye Ödenecek İmza Paraso Ve Yıllık Ücret!

Mehmet Ekici'nin alacağı ücret belli oldu Gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek olan Mehmet Ekici'nin 4 yıl için 6.7 milyon Euro garanti ücret alacağı öğrenildi...

Kedi Canisi Heryerde Aranıyor 04:07

Kedi Canisi Heryerde Aranıyor

Adana'da kedi canisini her yerde arıyorlar Adana'da bir kedinin gözü ve makatının oyularak öldürülmesine tepki gösteren vatandaşlar, eylemi gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için mahallede nöbet tutuyor...

Gaziantepte Ayakkabıcı Ayakkabıları 60 Derecede Boyuyor 02:59

Gaziantepte Ayakkabıcı Ayakkabıları 60 Derecede Boyuyor

Gaziantep'te ayakkabı boyacısı Erdal Özcan, 60 dereceye ulaşan ateşle ayakkabıları yakarak boyuyor...

Bakan Akdağ İstanbul’un Önemli Ölçüde Sağlık Yatırımına İhtiyacı Var 06:22

Bakan Akdağ İstanbul’un Önemli Ölçüde Sağlık Yatırımına İhtiyacı Var

Bakan Akdağ: İstanbul’un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Sağlık Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Akdağ, “İstanbul’da çok ciddi sağlık yatırımları ger..

Türk ve Suriyeli Gençler Arasında Kavga 05:29

Türk ve Suriyeli Gençler Arasında Kavga

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Türk ve Suriyeli gençler arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı...

Üniversite Adaylarından LYS Yorum 03:26

Üniversite Adaylarından LYS Yorum

ÖSYM tarafından düzenlenen Lisans Yerleştirme Sınavları(LYS) LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavı sona erdi. Öğrenciler genel olarak soruların kolay olduğunu ancak felsefe sorularını çözerken zorlandıklarını söyledi...

91 Yaşında Henüz Elektrikle Tanışmadı 01:38

91 Yaşında Henüz Elektrikle Tanışmadı

91 yaşında henüz elektrikle tanışmadı Eskişehir’de yaşayan 91 yaşındaki Hesna Usu, şehir merkezindeki evinde 50 elektriksiz bir yaşam sürüyor. Hesna ninenin ölmeden önce tek isteği, evine elektrik gelmesi...

Tek Hamlede Silahı Elden Düşürme Yöntemi 00:58

Tek Hamlede Silahı Elden Düşürme Yöntemi

Savunma yöntemlerini içeren bir derste çekilmiş bu görüntülerde, eğitmen, karşısında silahını kendisine doğrultmuş kişinin elindeki silahı yaptığı tek hamlede yere böyle düşürdü..

Ankarada Polis- Sivil Kavgası 01:52

Ankarada Polis- Sivil Kavgası

Savunma yöntemlerini içeren bir derste çekilmiş bu görüntülerde, eğitmen, karşısında silahını kendisine doğrultmuş kişinin elindeki silahı yaptığı tek hamlede yere böyle düşürdü..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendirdi 03:07

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin bağımsızlık referandumu ve Körfez ülkelerinin Katar'a yönelik yaptırım kararlarını değerlendirirken, Bu tür kon..

Katar Kralının Duygulandıran Erdoğan Paylaşımı 00:48

Katar Kralının Duygulandıran Erdoğan Paylaşımı

Katar kralını duygulandıran erdoğan paylaşımı destek mesajları haberi izle..

Kahramanmaraşlıların Sıcakla Mücadelesi 01:09

Kahramanmaraşlıların Sıcakla Mücadelesi

Hava sıcaklığının 40 dereceği bulduğu kentte vatandaşlar parklar, camiler ve yol kenarlarındaki gölgeliklerde serinlemeye çalıştı..

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

 Adriana Lima Antalya'da Podyuma Çıktı 01:24

Adriana Lima Antalya'da Podyuma Çıktı

Dosso Dossi Fashion Show'da Brezilyalı model Adriana Lima'nın baş mankenliğinde defile gerçekleştirildi. Defilede ünlü mankenler Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart da podyuma çıktı...

Tanju Çolak Gözaltına Alındı 05:00

Tanju Çolak Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde eski Milli Futbolcu Tanju Çolak'ın Beşiktaş'ta gözaltına aldı. Çolak'ın gözaltına alınmasına yönelik kararın Ankara Cumhuriyet Başsa..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi 01:25

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi

İngiltere'deki seçimin ardından hali hazırda özellikle Brexit konusunda fikir ayrılığı yaşayan halkın bölünmüşlüğü daha da belirginleşti. Gençler daha işçi partisi yanlısı ve Brexit karşıtıyken, yaşlılar ise muhafazakar ..

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi 01:13

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ve Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman El Sani Almanya'nın Wolfenbüttel kentinde bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi. Almanya Dışişleri Bakanı, kr..

Beyoğlu'nda Yangın Paniği 00:56

Beyoğlu'nda Yangın Paniği

Beyoğlu'nda bir restoranın çatısında çıkan yangın paniğe neden olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor...

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

İşte Türkiye'nin Farkı! Katar'da Yeni Akım Başladı 00:50

İşte Türkiye'nin Farkı! Katar'da Yeni Akım Başladı

10 ülke tarafından tecrit edilen Katar'da, geride kalan bir haftada Türkiye başrol oyuncusu oldu. Katarlıların sosyal medyada Türkçe öğrenmeye başladığı bildiriliyor. Paylaşılan görsellerde süt ve yumurta gibi kelimeler..

Katar'a Ulaşan Türk Ürünleri Marketlerde Büyük İlgi Görüyor 00:18

Katar'a Ulaşan Türk Ürünleri Marketlerde Büyük İlgi Görüyor

Türkiye'den Katar'a ulaşan gıda desteğinin ardından Doha'daki marketlerde Türk ürünleri yoğun ilgi gördü. Katarlılar ürünleri sosyal medyadan paylaşarak Türkiye'ye teşekkür etti...

Pompeii Film İzle 1:44:59

Pompeii Film İzle

2014 yılına damgasını vurmuş Pompeii izlerken; dram, aksiyon ve macerayı bir arada bulabileceksiniz. 106 dakika süren filmin başrollerinde ise Matrix filminden tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Carrie-Anne Moss ve ona..

  • Tv Series tarafından
  • 17.973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Namaz İçin Durursa Yolcular Mağdur Olur 01:00

Namaz İçin Durursa Yolcular Mağdur Olur

Şehirler arası otobüsünde namaz için durmayan şöför haberi..

Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı 06:29

Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı

Henüz 9 aylıkken doktorların 2 yıl ömür biçtiği SMA hastası 36 yaşındaki Hatice Özkan, yüzde 98’lik engeline rağmen ayak parmağı ve gözlerinin yardımıyla kazandığı 5 üniversitenin 3’ünden mezun olurken, diğer 2’sinde ise..

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor 01:27

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor

11 Haziran 2017 Türk topçuları Münbiç'i vuruyor.Terör örgütü PKK'nın işgal ettiği ve başarı ile sonlandırılan Fırat Kalkanı operasyonun hedefleri arasında olduğu duyurulan Menbiç'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgü..