#17 dakika

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru 01:09

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru

Birleşik Krallık’ta yapılan erken seçimlerde meclisteki salt çoğunluğu kaybeden Muhafazakarlar, hükümeti kurmak için destek arayışında. Tek başına iktidarda kalabilmek için dışarıdan 8 vekilin oyuna ihtiyacı olan Başbak..

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı 00:58

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı

Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan Seyfülislam serbest bırakıldı. Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'ın serbest bırakıldığı bildirildi. Tobruk ..

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı 03:51

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı

Teröristlere darbe üstüne darbe vuran güvenlik kuvvetleri geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde helikopter kazasında şehit olan askerlerin resimlerinin bulunduğu dev Türk bayraklarını Kato Dağı'n..

Fatih Terim'ten Flaş Arda Turan Açıklaması ''VAH Ki VAH'' 04:42

Fatih Terim'ten Flaş Arda Turan Açıklaması ''VAH Ki VAH''

Fatih Terim'ten Flaş Arda Turan Açıklaması ''VAH Ki VAH'' haber izle..

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yok 02:41

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yo

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin son dönemde Rakka ve Musul'da en ... raqqa , 'ABD Rakka'da fosfor bombası kullanıyor' ABD Fosfor bombası kullanıyor, Suri..

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında 01:02

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında

Paris'in turistik mekanlarından Notre Dame Katedrali önünde polise çekiçle saldıran zanlı Farid İkken hakim karşısına çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Paris Savcısı François Molins 40 yaşındaki Cezayir asıllı saldır..

Meral Akşener - Ey Sayın Devlet Bahçeli, Hiç İçiniz Sızlamazmı 08:33

Meral Akşener - Ey Sayın Devlet Bahçeli, Hiç İçiniz Sızlamazmı

MHP'den ihraç edilen eski milletvekili Meral Akşener, Referandumda 'evet' çıktığı dakikadan itibaren Türkiye'nin güllük gülistanlık olacağını, uçacağını, kaçacağını, aşacağını söyleyenler bugün Türk milletini yanıltmış ..

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

Katar Krizi Yeni Bir Boyuta Geldi - Bahreyn Arabuluculuk Teklif Etti 04:01

Katar Krizi Yeni Bir Boyuta Geldi - Bahreyn Arabuluculuk Teklif Etti

SON DURUM Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ile Yemen hükümetleri, Libya’daki Tobruk yönetimi ve Maldivler'in IŞİD ve El Kaide'yi güçlendiği iddiasıyla diplomatik ilişkiyi kestikleri Katar'dan ..

Antalya Atlı Jandarma, Kemer Sahillerinde Güvenliği Sağlayacak 02:40

Antalya Atlı Jandarma, Kemer Sahillerinde Güvenliği Sağlayacak

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde sahillerde devriye gezerek güvenliği sağlayacak 3 at ve 2 biniciden oluşan atlı jandarma timi göreve başladı. Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Komutanlığı'ndan Kemer'e gelen atlı jandarma ti..

İrem Derici’den Evlilikle İlgili Şok Cevap 01:29

İrem Derici’den Evlilikle İlgili Şok Cevap

EVLİLİK YANITI ŞOK ETTİ Selami Şahin'in oğlu olan Lider Şahin ile bir süredir aşk yaşayan İrem Derici gazetecilerin evlilik sorusu karşısında bunlar klişe şeyler diyerek “Lider Şahin ile her şey yolunda. O da yeni projel..

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi 04:03

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi

Boğalar kampa girdi Sonbaharda yaylalardan alınarak kışı geçirmeleri için köylere getirilen ve ahırlarda bakılan boğalar, özellikle yaz aylarında yoğunlaşan güreşlere hazırlık için ahırlarından çıkarıldı. Hayvanlarına b..

Sıcak Ayların Vazgeçilmezi Yemeni Dönemi Başladı 05:04

Sıcak Ayların Vazgeçilmezi Yemeni Dönemi Başladı

Sıcak ayların vazgeçilmezi yemeni dönemi başladıGAZİANTEP - Havaların ısınmasıyla yoğun ilgi gören rengarenk yemeniler, hem tarihi çarşıyı renklendirirken, terleyen ayakların ise kurtarıcısı oluyor...

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Berber Dükkanını Müzeye Çevirdi 05:19

Berber Dükkanını Müzeye Çevirdi

Berber dükkanını müzeye çevirdi Mesleğinde Trabzon'un 61 olan plakasını yakaladıTRABZON - Trabzon'da 72 yaşındaki Metin Yeşilaraz, berber dükkanını yöresel eski eşyalarla doldurarak adeta müzeye dönüştürdü...

Ramazan Ayında Böbrek Sağlığına Dikkat 02:08

Ramazan Ayında Böbrek Sağlığına Dikkat

Ramazan ayında böbrek sağlığına dikkat Üroloji Uzmanı Op. Dr. İskender Nesimioğlu, Böbrek hastalarının mutlaka bir hekim kontrolüne girmeleri gerekir KONYA - Üroloji Uzmanı Op. Dr...

Sınava Geç Kalan Öğrenci Demir Parmaklıklara Tırmandı 04:34

Sınava Geç Kalan Öğrenci Demir Parmaklıklara Tırmandı

Sınava geç kalan öğrenci demir parmaklıklara tırmandı LYS sınavının 2. oturumu bugün başladı. Sınava girecek üniversite adayları sabahın erken saatlerinde okullara akın ederken, sınava geç kalan bir öğrenci ise içeri alı..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim- Milli Formayı Pazarlık Konusu Yapmam 02:10

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim- Milli Formayı Pazarlık Konusu Ya

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim: Milli Formayı Pazarlık Konusu Yapmam Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında Oyuncum milli formayı giymek için benimle pazarlık y..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

2 Yaşındaki Çocuk Kreşte Böyle Darp Edildi 03:42

2 Yaşındaki Çocuk Kreşte Böyle Darp Edildi

Adana'da 2,5 yaşındaki kız kreşte darp edildi! Adana’da özel bir kreşteki lise mezunu eğitmen 2,5 yaşındaki öğrencisini darp etti. Aile suç duyusunda bulundu. Eğitmen, 4 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılanıyor..

4'haftalık Tahıl Stoku kalan Katar Türkiye'den Yardım İstiyor 00:33

4'haftalık Tahıl Stoku kalan Katar Türkiye'den Yardım İstiyor

4 haftalık tahıl stoku kalan Katar’a Türkiye'den gıda köprüsü Abluka altına alınmaya çalışılan ve dört haftalık tahıl stoku kalan Katar’da halkın gıda ve su ihtiyacı için Türkiye harekete geçti. Tedariğin Katar’a ait kar..

Kız Öğrenci Yurdunda Çıkan Yangın Korkuttu 02:34

Kız Öğrenci Yurdunda Çıkan Yangın Korkuttu

Kız öğrenci yurdunda çıkan yangın korkuttuANTALYA - Antalya'da, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kız yurdunda çıkan yangın korkuttu...

Teröristler Kendilerini Böyle Kamuflaj Etti 01:39

Teröristler Kendilerini Böyle Kamuflaj Etti

Teröristlerin kaçmaları için kendilerini böyle kamufule ediyorlar. Görüntülerde nerde yakalandıgı belli olmayan pkk'lının kamufulesi şok etti..

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü 02:14

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü

New York'ta tedavi gören Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşü yaptı. ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park'ta sağlık yü..

ERKAN TAN ''CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tarihi 1939 gafı!'' 02:36

ERKAN TAN ''CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tarihi 1939 gafı!''

Kılıçdaroğlundan tarihi gaf..

Cani Anne 5-6 Yaşındaki Çocuğuna Bira Sigara İçirip Videoya Çekti 02:20

Cani Anne 5-6 Yaşındaki Çocuğuna Bira Sigara İçirip Videoya Çekti

Nerden yüklendiği belli olmuyan 5-6 yaşındaki cocuğa bira (alkol) içiriyor ardından sigara içiriyor...