#17 dakika

TSK- Menbic'de PKK-YPG Mevzilerini Öbüs Ve Top Atışları İle Vurdu 00:16

TSK- Menbic'de PKK-YPG Mevzilerini Öbüs Ve Top Atışları İle Vurdu

Türk askerinin suriyedeki operasyon görüntüleri..

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında 01:03

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında

Kosova'da halk, geçen ay hükümetin düşürülmesi ve meclisin feshedilmesinin ardından yeni dönem milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başında. Erken genel seçimde, 19 siyasi parti, 5 ittifak ve 2 sivil inisiyati..

Hasar Film İzle 1:46:13

Hasar Film İzle

Hasar - Damage İzle Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça İzle Filmin Özeti:Steve hapisten şartlı tahliyeyle çıkar ve kızını kurtarmak için gereken parayı, kafes dövüşlerine geri dönerek bulmaya çalışır.iyi seyirler Filmin Di..

  • Tv Series tarafından
  • 2.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron Oyunu Kullandı 04:30

Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron Oyunu Kullandı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa Ulusal Meclisi'nde görev yapacak 577 milletvekilini belirlemek üzere oyunu kullandı. Fransa'da 47 milyon seçmen bugün Fransa Ulusal Meclisi'nde görev yapacak 577 milletvekil..

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı 02:15

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı

Samsun'da bir inşaattan çalışırken üzerine düştüğü demirin ok gibi saplandığı işçi, itfaiye tarafından demir kesilerek vücudundaki demirle hastaneye kaldırıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'n..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi  2 Yaralı 03:48

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi 2 Yaralı

Yayaya çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi: 2 yaralı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Nihat Hatipoğlu Cevapladı! Oyunculuk caiz Mi 01:32

Nihat Hatipoğlu Cevapladı! Oyunculuk caiz Mi

Atv'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında merak edilen soruları yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bir izleyicisinin 'Oyunculuk caiz mi?' sorusuna bakın nasıl cevap verdi....

Üzerinden Tren Geçen Adam Kurtuldu 00:05

Üzerinden Tren Geçen Adam Kurtuldu

Üzerinden tren geçen adam olaydan yara almadan kurtuldu. Hindistan’da raylarda yatan şahsın üzerinden tonlarca ağırlıktaki tren geçti. Trenin geçtiği sırada orada bulunanlar büyük bir panik yaşarken, adam olaydan yara al..

Mısırda Adım Adım Darbe 00:59

Mısırda Adım Adım Darbe

Ülke tv ye çıkan yorumcu darbeyle ilgili konuştu..

Adil Öksüzün Kasası İzmirde Yakalandı 00:53

Adil Öksüzün Kasası İzmirde Yakalandı

Adil Öksüz'ün kasası İzmir'de yakalandı Darbe gecesi Akıncılar'da olan Adil Öksüz'ün Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yönelik FETÖ operasyonunda yakalanan Yrd. Dr. İsmail Acar'a havale yaptığı ortaya çıktı...

Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simit Sarayı, Komşufırın'ı Satın Almak İstiyor 00:40

Simit Sarayı, Komşufırın'ı Satın Almak İstiyor

Dünya Gazatesi Yazarı Kerim Ülker bugünkü yazısında Simit Sarayı'nın Komşufırın'ı satın almak için görüşmeler yaptığını kaleme aldı. İşte Ülker'in yazısının ilgili bölümü: Unlu mamulde Türkiye'nin iki büyük şirketi satış..

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı 01:07

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı 'Kadıköy 9. Kitap Günleri'nde sevenleriyle buluşan Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı efsanesi Türkan Şoray, kendisini bekleyen kalabalığı görünce şaşkınlığı..

Arda Turan: Benimle Birlikte Milli Takımı Bırakmak İsteyenler Oldu 01:46

Arda Turan: Benimle Birlikte Milli Takımı Bırakmak İsteyenler Oldu

Arda Turan, Fatih Terim'in basın toplantısının ardından bağlandığı canlı yayında Bazı arkadaşlarım benimle birlikte gelip milli takımı bırakabileceğini söyledi, vazgeçirdim. dedi...

AKP'li Metiner'den Fetö Çıkışı 00:43

AKP'li Metiner'den Fetö Çıkışı

AKP'li Mehmet Metiner FETÖ davalarında damat tahliyelerinin kendilerine sıkıntı yaşattığını belirtti. Kulağına hoş şeyler gelmediğini yazan Metiner FETÖ'cülüğü tescilli kişilerin tahliye edildiğini belirterek Bu dava fe..

Şampiyonluk Maçında Dehşet Anları 01:57

Şampiyonluk Maçında Dehşet Anları

Yunanistan Basket Maşında Dehşet Anları izle..

TBMM Başkanvekili Konuşurken Birbirlerine Girdiler 01:58

TBMM Başkanvekili Konuşurken Birbirlerine Girdiler

TBMM Başkanvekili Konuşurken Birbirlerine Girdiler haberi izle..

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı 01:31

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralılar odluğu bildirilirken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi...

Melania Beyaz Saray'a Taşındı 00:40

Melania Beyaz Saray'a Taşındı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump sonunda Beyaz Saray'a taşındı. Eşinin seçilmesinden 5 ay sonra taşınmaya karar veren Melania Trump, 11 yaşındaki oğlu Baron ile New York'ta kalmayı t..

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti 00:56

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti

Kosova'da yapılan erken genel seçimlerde, Kosova Demokratik Partisi'nin liderliğindeki merkez sağ koalisyon seçimi ilk sırada tamamladı. Demokratik Parti, Kosova'nın Geleceği İçin İttifak ve Kosova İçin Girişim Partisi'..

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları 01:52

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları

Fransa'da parlamento seçimlerinin ilk turundan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un La République en marche (İlerleyen Cumhuriyet) adlı partisi zaferle çıktı. Sandık çıkışı anketlerine göre oyların yaklaşık yüzde 32'sini..

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor 01:11

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor

Fas'ın kuzeyinde devam eden hükümet karşıtı gösteriler ülkenin geri kalanına yayılmaya başladı. Başkent Rabat'ta binlerce kişi, El-Huseyma kentindeki protestoculara destek vermek ve başta muhalif lider Nasser Zefrafi olm..

Serdar Kuzuloğlu Bu Kez Kendinden Örnek Verdi 00:34

Serdar Kuzuloğlu Bu Kez Kendinden Örnek Verdi

CNN TÜRK'te yarının gençlerinin konuşuldu Gündem Özel programına konuk olan teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu, anne babalara çocuklarına 'gelecekte bir şey olamayacaksın' baskısı yapmamaları gerektiğini söyledi. Konu içi..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Kas Hastalıklarının Teşhisinde Fark Yaratan Eldiven 02:16

Kas Hastalıklarının Teşhisinde Fark Yaratan Eldiven

Serebral palsi gibi ilerleyen kas hastalıklarının etkilerinden biri kas katılığıdır. Kasların katılaşmasını engellemede kullanılan ilaç ve terapilerin etkisini ölçmek ise oldukça zor. Yüksek teknoloji ürünü yeni bir yönt..