#17 dakika

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki Çalışmadan Dolayı Yoğunluk Oldu 03:04

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki Çalışmadan Dolayı Yoğunluk Oldu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları başladı...

Türk Limanlarına Gelen Gemi Sayısı Yüzde 7,56 Arttı 01:44

Türk Limanlarına Gelen Gemi Sayısı Yüzde 7,56 Arttı

Türkiye limanlarından yük elleçlemeleri mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76 artış gösterirken limanlara uğrayan gemi sayısı ise yüzde 7,56 yükseldi...

Bu Koleksiyon Bizans Tarihine Işık Tutacak 06:40

Bu Koleksiyon Bizans Tarihine Işık Tutacak

Bu Koleksiyon Bizans Tarihine Işık Tutacak Bu koleksiyon Bizans tarihine ışık tutacak 1600 yıllık mührün de bulunduğu 277 adet Bizans dönemi mühür koleksiyonu yazılacak kitapla dünyaya tanıtılacak Tarihi belge niteliğind..

Uçan Araç Otobüse Çarptı 01:11

Uçan Araç Otobüse Çarptı

Uçan araç otobüse çarptı! Çin'de yaşanan bir trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı. Yoldan çıkan bir kamyon zincirleme kazaya yol açtı. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı. Japonya'da da benzer bir manzara vard..

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı 02:59

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan İl Müftülüğü’nün karşısındaki Şehreküstü Camii önünde dilencilik yapan bir kişiden şüphelenenler polis ve zabıta ekiplerini aradı. Bölgeye giden pol..

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş 01:24

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan “Erşahinler Çetesine” yönelik operasyon kapsamında 13 kişi tutuklandı. Örgüt üyelerinin Pendik Limanı’ndan konteyner içerisinde yurda kaçak helikopter soktukları da tespit edildi. Hel..

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

Fenerbahçe ve Galatasaray istedi, Başakşehir Resmen Devreye Girdi 00:28

Fenerbahçe ve Galatasaray istedi, Başakşehir Resmen Devreye Girdi

Başakşehir, adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan isim için ilk resmi hamleyi yaptı..

İstanbul’un Göbeğinde Genç Kızın İçler Acısı Hali 02:03

İstanbul’un Göbeğinde Genç Kızın İçler Acısı Hali

İstanbul’un göbeğinde genç kızın içler acısı haliTaksim’de arkadaşlarıyla “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullanan genç kızın içler acısı hali kameralara yansıdı. Kendisini ayıltmaya çalışan doktor b..

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga 00:38

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga

Beyoğlu'nda Esnaf ile Torbacılar Arasındaki Silahlı Çatışma Kamerada Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayda, mahalle esnafı ile torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları a..

Sahne Bir Anda Çöktü 00:23

Sahne Bir Anda Çöktü

Sahne bir anda çöktü Çin’de prova yapan okul korosu, büyük bir şok yaşadı. Koronun üzerine çıktığı sahnenin erkek öğrencilerin bulunduğu kısmı, bir anda gürültüyle çöktü. Olayda 14 öğrenci hafif şekilde yaralandı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki Çalışmalar Havadan Görüntülendi 01:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki Çalışmalar Havadan Görüntülendi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki çalışmalar havadan görüntülendi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları başladı. Çalışmalar ve oluşan uzun araç kuyruğ..

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı 00:29

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı Jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldıADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde yoldan çıkarak uçur..

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi 03:48

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Aracına Bomba Oldugunu Söyleyen Şahıs Polisleri Alarma Geçirdi 07:02

Aracına Bomba Oldugunu Söyleyen Şahıs Polisleri Alarma Geçirdi

Konya’da bir şahıs arkadaşlık sitesinde tanıştığı kişiyle buluşmak için gittiği sırada aracına bomba koyulduğu mesajı üzerine polisi arayarak ihbarda bulundu. Polis araçta fünye ile patlatma yaptı ancak herhangi bir bomb..

Yol Çöktü Ve Ağaçları Yuttu 00:26

Yol Çöktü Ve Ağaçları Yuttu

Yol çöktü: Devasa çukur araç ve ağaçları yuttu Çin’in Nantong şehrinde yol çöktü, ortaya devasa bir çukur çıktı. Güvenlik güçleri bölgede hemen önlem aldı ve kimseyi alana yanaştırmadı. Patlayan su borusunun yumuşattığı ..

Bankada Esrarengiz Olay 01:14

Bankada Esrarengiz Olay

Antalya'da bir bankanın camını baltayla kıran maskeli kişi, benzin bidonundaki sıvıyı etrafa döktü...

Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur 05:29

Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur

Ümraniye'de temcid pilavlı sahur Osmanlı geleneği Ümraniye'de bir kez daha hayat bulduİSTANBUL - Geçmişi Osmanlı Devleti'ne kadar uzanan ve Ramazan ayını müjdeleyen Temcid okuma geleneği Ümraniye'de hayat buldu...

Tesla Otopilotun TEM'de Kaydedilen Görüntüsü 01:10

Tesla Otopilotun TEM'de Kaydedilen Görüntüsü

Tesla aracını TEM'de kullanan bir kişi otomatik pilot özelliğini kullanırken bir video kaydetti. Videoda yaklaşık 5 dakika direksiyona dokunmadığını söyleyen adamın o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor 03:41

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor

Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü’nde askeri hareketlilik devam ediyor. İncirlik Üssü'nde yaklaşık 1 haftadır süren askeri hareketlilik bugün öğle saatlerinde de sürdü. Üste rutin olarak sa..

Pek Yakında Film İzle 2:08:28

Pek Yakında Film İzle

Filmin Konusu Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı Pek Yakında filmi 2 Ekim 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girmiş ve yoğun bir ilgi görmüştür. Başrolde yine yönetmenliği ve senaristliği yapan Cem Yılmaz’ı..

  • Tv Series tarafından
  • 17.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Ceylin Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:17

Minik Ceylin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik, Adli Tıp'daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından helallik alınmak üzere son kez baba evine getirildi..

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Valbuena, Marsilya'ya Döndü 01:28

Valbuena, Marsilya'ya Döndü

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mathieu Valbuena, tatilini geçirmek üzere Marsilya'ya gitti. Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edilen Mathieu Valbuena, tatil için Marsilya'ya gitti. Sarı-lacivertli takımın ..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Somali 80 Milyon Dolar Rüşveti Kabul Etmedi 01:09

Somali 80 Milyon Dolar Rüşveti Kabul Etmedi

Somali 80 milyon dolar haberi izle..

Erasmus 30 Yaşında 00:45

Erasmus 30 Yaşında

Avrupa Birliği (AB) uluslararası öğrenci değişimi programı Erasmus'un 30’uncu yıl dönümünü kutluyor...

Kenya'da 7 Katlı Bina Çöktü 00:40

Kenya'da 7 Katlı Bina Çöktü

Kenya'nın başkenti Nairobi'nin doğusundaki bir yerleşim bölgesinde yedi katlı bina çöktü. Bina çökmeden önce, yekililerin konutlarda bulunanları evlerini terk etmeleri konusunda uyardıkları bildirildi. Buna rağmen, b..