#17 dakika

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Panama eski Devlet Başkanı ABD'de Tutuklandı 00:25

Panama eski Devlet Başkanı ABD'de Tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri'nde Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Panama eski Devlet Başkanı Ricardo Martinelli'yi ülkesine iade etmek üzere Miami'de tutukladı. Federal Soruşturma Bürosu sözcülerinden Manny Puri, Martine..

Ateşli  Aynasızlar Film İzle 2:00:20

Ateşli Aynasızlar Film İzle

117 dakika süren Ateşli Aynasızlar filmi 2013 yapımı komedi filmidir. FBi ajanı olan Katerina James (Sandra Bullock), Rus gangster isimli çeteyi yok etmek amacındadır ve ona yeni bir ortak gelir. Fakat bu ortak Boston Po..

  • Tv Series tarafından
  • 6.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik’ten Kato Dağı’nda Akşam Ezanı 01:14

Mehmetçik’ten Kato Dağı’nda Akşam Ezanı

Bölücü terör örgütüyle mücadeleye devam eden Mehmetçik, Kato Dağı’nda bir askerin okuduğu akşam ezanıyla birlikte iftar yaptı. Ramazan ayında da bölücü terör örgütüyle mücadele operasyonlarına devam eden Mehmetçik, Kat..

AB 3 Ülkeye Karşı İhlal Prosedürü Başlatma Kararı Aldı 01:34

AB 3 Ülkeye Karşı İhlal Prosedürü Başlatma Kararı Aldı

Avrupa Komisyonu'nun tartışmalı kota sistemi uygulamasında yeni bir süreç başladı. Avrupa Komisyonu sığınmacıları kabul etmek istemeyen Polonya, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti'ne karşı ihlal prosedürü başlatma kararı aldı..

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor 01:20

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor

Avrupa Birliği Komisyonu Euro'nun korunması ve ekonomide istikrarı sağlamak için bazı mali tedbirler alıyor.Yeni yasalara göre Euro'yu baz almadan ticaret yapan şirketlere ek denetimler gelecek. Brexit sonrası İngiltere'..

Türkiye Azerbaycan ve Gürcistan'dan Ortak Tatbikat 01:07

Türkiye Azerbaycan ve Gürcistan'dan Ortak Tatbikat

Türkiye ile azerbaycan ortak tatbikat düzenledi..

Eski NBA Yıldızı Dennis Rodman Yeniden Kuzey Kore’de 00:41

Eski NBA Yıldızı Dennis Rodman Yeniden Kuzey Kore’de

Eski NBA yıldızı Dennis Rodman Kuzey Kore'ye gitti. Rodman, 'Pyongyang ile açık kapı' politikası denediğini söylüyor..

Erdoğan- -Katar Ölüme Mahkum Edildi 01:03

Erdoğan- -Katar Ölüme Mahkum Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar'ın ölüme mahkum edildiğini söyledi..

Kendisinden Ayrılmak İstiyen Sevgilisini Kurşun Yağmuruna Tuttu 00:28

Kendisinden Ayrılmak İstiyen Sevgilisini Kurşun Yağmuruna Tuttu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 49 yaşındaki A.K. yasak aşk yaşadığı iddia edilen 24 yaşındaki E.E.K'yi kurşun yağmuruna tuttu. E.E.K ağır yaralanırken, olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha 01:00

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha

Peş peşe yaşanan terör saldırılarıyla sarsılan İngiltere'de bir şok daha... Başkent Londra'nın batısında bulunan White City semtinde 27 katlı bir gökdelende yangın çıktı. Konut olarak kullanılan dev binadan atlayanlar ol..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Jandarma 178'nci Kuruluş Yılını Kutluyor 02:09

Jandarma 178'nci Kuruluş Yılını Kutluyor

Jandarma 178'nci kuruluş yılını kutluyorKONYA - Konya'da, Jandarma'nın kuruluşunun 178. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı...

Skandal Toplantı! Suriye'de ABD, PKK ve Suudi Arabistan Petrolü Böyle Paylaştı 00:45

Skandal Toplantı! Suriye'de ABD, PKK ve Suudi Arabistan Petrolü Böyle

Suriye'nin Kamışlı kentindeki toplantıya katılanlar, ülkenin petrol kaynaklarını bölüştü. ABD ile Suudi Arabistan İstihbaratının düzenlediği buluşmada PYD'nin petrollerden pay alması kararlaştırıldı...

Algı Eke, Eski Sevgililerinin Şiddet İddiasına Aldırmadan İnan Ulaş Torun ile Evlendi 00:32

Algı Eke, Eski Sevgililerinin Şiddet İddiasına Aldırmadan İnan Ulaş To

Eski sevgililerinin şiddet iddialarıyla gündeme gelen oyuncu İnan Ulaş Torun ve sevgilisi Algı Eke'nin 1 Haziran'da gizlice evlendikleri ortaya çıktı. Eke'nin bu şiddet iddialarına kulak asmaması hayranlarını şaşırttı...

Türk Akademisyen ve Öğrencilerden CRI'ye Ziyaret 05:10

Türk Akademisyen ve Öğrencilerden CRI'ye Ziyaret

Türkiye'den akademisyen ve öğrenciler Çin Uluslararası Radyosu (CRI)'nu ziyaret etti. Çin'in başkenti Beijing'de yer alan Çin Uluslararası Radyosu binasındaki sergi salonunu gezen heyet, radyonun tarihi ve yayın politika..

Ege Denizi'ndeki Depremi Bir Yıl Önce Bilen Üşümezsoy'dan Manisa İçin Deprem Uyarısı 00:45

Ege Denizi'ndeki Depremi Bir Yıl Önce Bilen Üşümezsoy'dan Manisa İçin

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.2'lik depremi bir yıl öncesinden söyleyerek Midilli'de 6.7'lik bir deprem oluşabilir açıklamasını yapan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, şimdi ise Manisa'da 7 büyüklüğünde deprem oluşturacak fa..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

Tedavi Gördüğü Ruh Sağlığı Merkezinde Gönüllü Eğitmen Oldu 01:06

Tedavi Gördüğü Ruh Sağlığı Merkezinde Gönüllü Eğitmen Oldu

Adanalı Şahin Özkan, halk arasında manik depresif olarak bilinen bipolar duygu durum bozukluğu rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Seyhan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde gönüllü eğitmen oldu...

FETÖ Soruşturmalarında Kriterler Ne 05:27

FETÖ Soruşturmalarında Kriterler Ne

Şirin Payzın'ın sunumuyla CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında darbe araştırma raporlarına yapılan itirazlar, FETÖ operasyonları ve devam eden davalar, Katar krizi ve yeni yargı paketi masaya yatırıldı..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu 04:48

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da binlerce şeker hastasına umut olmaya devam ediyor. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Başbakan Yıldırım- Avrupa’nın 2 Katından Fazla! 02:04

Başbakan Yıldırım- Avrupa’nın 2 Katından Fazla!

Başbakan Binali Yıldırım, “2016’nın sonlarında başlayan kurdaki dalgalanmayla birlikte panik havası oluştu. ’Gelip geçicidir’ dedik. İşte yüzde 5 büyüme yakaladık. Avrupa’nın 2 katından fazla” dedi...

Zayıflatan Robot Türkiye'de 05:46

Zayıflatan Robot Türkiye'de

Zayıflatan robot Türkiye'deİZMİR - Ameliyattan korkan hastalar için umut olan zayıflama robotu; yağları önce parçalıyor, sonra eritiyor, vakumlayarak işlemi tamamlıyor...

Savaşın Çocukları Türkçe Öğreniyor 02:52

Savaşın Çocukları Türkçe Öğreniyor

Savaşın çocukları Türkçe öğreniyor Ülkelerini iç savaş nedeniyle terk etmek zorunda kalan ve ailesiyle Türkiye'ye gelebilenlerden sadece biri olan Afganlı Anosha Sarwari'nin okuma-yazmayı öğrendiğinde ise ilk yapmak iste..

Fetö'nün Bölge İmam Yardımcısı Eski Biyoloji Öğretmeninden İtiraflar 00:24

Fetö'nün Bölge İmam Yardımcısı Eski Biyoloji Öğretmeninden İtiraflar

FETÖ'nün bölge imam yardımcısı eski biyoloji öğretmeninden itiraflar Örgütün güvendiği polisler Fetullah Gülen'e korumalık yapmak üzere Pensilvanya'ya gönderilirdi Polisin okuduğu kitap sayfasını çetele tuttuk...

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 07:49

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Türkiye En Negatif Dönemini Geride Bırakmışt

Ekonomi Bakanı Zeybekci: Türkiye en negatif dönemini, zaman dilimini geride bırakmıştır Şuanda Afrika'da 10 milyar dolara doğru giden bir Türk yatırımları var - Türkiye'nin Afrika ile dış ticaret hacmi 20 milyar dola..