#17 dakika

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

Trump'tan Obamacare'i Zayıflatacak Yeni Adım 01:18

Trump'tan Obamacare'i Zayıflatacak Yeni Adım

Donald Trump, Obamacare'i iyileştirmek için önemli adımlar attı.Düşük gelirli insanların sigortalanmasına yardım eden teşvikleri vermeyeceğini söyledi.Bu davranış üst düzey demokratların tepkisini çekti.Trump bu süreci o..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

Küçük Kızın 1 Nisan Şakası 01:00

Küçük Kızın 1 Nisan Şakası

Hayatımdan 1 Dakika Çalındı Sizinde Çalınsın..

  • JET TV tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti 00:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias'ı kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 40 dakika sürdü.Kabulde, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Sihirbaz, Ayin Sırasında Kaynayarak Öldü 01:02

Sihirbaz, Ayin Sırasında Kaynayarak Öldü

Malezya'da bir Çin tapınağında kendini sihirbaz ilan eden adam, yaptığı ayin gereği girdiği kazanda 30 dakika sonra bir şeylerin ters gitmesiyle kaynayarak hayatını kaybetti. Tüyler ürperten görüntüler amatör kameraya bö..

Hakan Çalhanoğlu Seria A'daki İlk Golünü Attı 00:43

Hakan Çalhanoğlu Seria A'daki İlk Golünü Attı

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan, İtalya Seria A 10. hafta maçında deplasmanda Chievo'yu 4 - 1 mağlup etti. Hakan, ilk 11'de başlayıp 90 dakika oynadığı maçta ligdeki ilk golüne de imza attı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Hayri'yi Kabul Etti 00:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Hayri'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Başbakanı Hasan Ali Hayri'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 50 dakika sürdü...

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:18:13

Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Tokatçı izle, Tokatçı full izle, Tokatçı hd izle, 10 Mart 1983 gösterimli merhum kemal sunal filmlerinden tokatçı ile devam ediyoruz. Hasan ağanın kızını yangın bir şekilde aşık olan saf ve temiz huylu osman kızı alamayı..

  • PengoTV tarafından
  • 17.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

İskelede Can Pazarı Kamerada...10 Metre Yükseklikte Asılı Kaldı! 00:30

İskelede Can Pazarı Kamerada...10 Metre Yükseklikte Asılı Kaldı!

Antalya'da boyasını yaptığı 13 katlı binanın 4'üncü katında asılı kalan işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaklaşık 10 dakika asılı kalan işçi, tedbir amaçlı hastaneye götürüldü...

Aspirinin Faydaları 03:40

Aspirinin Faydaları

Saçınıza 3 Aspirin Sürün 5 Dakika Bekleyin Kuruduğunda İnanamayacaksınız İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..