#17 dakika

Sarı Mercedes İlyas Salman Türk Filmi İzle 1:33:44

Sarı Mercedes İlyas Salman Türk Filmi İzle

Sarı Mercedes (93 Dakika) Almanya' da senelerce çalışarak, her türlü işte koşturup, müteahhit Mercedes' i ile dönen İlyas Salman'dan görmemişlik örneği içeren ağır bir film Mercedes Mon Amour Film İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 9.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Mine Craft Oynayanlar Dikkat Bu Oyun Sizi Öldürebilir 01:45

Mine Craft Oynayanlar Dikkat Bu Oyun Sizi Öldürebilir

Son birkaç yıl içinde bilgisayar oyunu Minecraft, milyonlarca çocuğun favorisi haline geldi. Dünyanın birçok yerinde çocuklar Minecraft'la saatler geçiriyor. Oyun sınıflara bile girdi. BBC muhabiri Jolyon Jenkins oyunun ..

  • BETA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Irak Ordusundan Açıklama:  Havice'yi IŞİD'den Aldık 02:15

Irak Ordusundan Açıklama: Havice'yi IŞİD'den Aldık

Irak Ordusu, ülkede IŞİD'in elinde kalan son yerlerden biri olan Havice'nin de ele geçirildiğini duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada 196 IŞİD militanının öldürüldüğü ve 98 köyün ele geçirildiği bildirildi. Binlerce sivil..

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi 00:55

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi

Rus Tarifi Peynirli Meze Mandalin ❄❄????????❄❄ Muhteşem Çok Lezzetli. Günlük menünüzü çeşitlendirin ve Tatil masasını süsleyin. Birkaç dakika çok hızlı ve kolay pişirin Malzemeler: 150 gram sert peynir; 100 gram işle..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölden Çıkan Minik Çocuğun Kemikleri 03:49

Gölden Çıkan Minik Çocuğun Kemikleri

Bir Çocuk Göle Düşüyor Sadece 2 Dakika Sonra Zavallı Çocuğun Kemikleri Kalıyor İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kezban Nedir 01:24

Kezban Nedir

Hayatındaki nadide amaçlarından biri evlenmek olan, aynada kendini Victoria Secret modeli gibi görüp, bütün hem cinslerini eleştiren, whatsapp'taki mavi tikten sonra 2 dakika sevgilisinden cevap alamayınca Yıldız Tilbe ş..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

 Emre Mor'un  Eibar'a karşı Perfonmansı 04:01

Emre Mor'un Eibar'a karşı Perfonmansı

Emre Mor Durdurulamıyor Emre Mor vs Eibar Celta Vigo formasıyla Emre Mor, Eibar karşısında 88 Dakika oyunda kaldı...

  • OFSAYT tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brokoli Nar Smoothie 01:19

Brokoli Nar Smoothie

Malzemeler 1 küçük kase Brokoli (çiğden kullandım ama siz isterseniz 1-2 dakika haşlayıp da kullanabilirsiniz) 1 adet küçük kırmızı Elma 1 avuç ayıklanmış Nar Bol koyabilirsiniz 6-8 adet Frambuaz 1-2 adet Buz 1 tuta..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Kulak Çınlamasında Tedavisi Nedir 01:50

Kulak Çınlamasında Tedavisi Nedir

Transkraniyel Manyetik Stimülatör, oluşturulan manyetik alanıyla kafa ve saçlı deriye ağrısız bir şekilde nüfuz eder. Kulak bölgesine ve beyin hücrelerine bir akım iletilir. Bu akım, hücrelerin çalışmasını düzenler. 10 v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sperm Analizi Nasıl Yapılır 01:19

Sperm Analizi Nasıl Yapılır

Sperm analizi için örnek hastaların üç gün ilişkiye girmemiş ve boşalmamış olması gerekiyor. Hastadan alınan sperm örneği 20 dakika-yarım saat içinde analiz edilmeli..

  • NABIZ tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erken Boşalmanın Nedenleri Nelerdir 01:13

Erken Boşalmanın Nedenleri Nelerdir

Erken boşalma tüm yaş grubundaki erkeklerde en sık karşılaşılan cinsel işlev bozukluğudur. Bir dakika içinde ve tüm ilişkilerde erken boşalma yaşanıyorsa durumun tıbbi açıdan değerlendirilmesi gerekir..

  • NABIZ tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bankta Kestiren Fok Balığı 00:07

Bankta Kestiren Fok Balığı

İnsanlarla oynamaktan yorulan sevimli Fok Bankta 5 dakika kestirmeye çalışırken kameralara yansımış. Sevimli dostumuzu izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.373 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..