#17 dakika

Tolga Ciğerci Galatasaraylı Taraftarları Çıldırttı 00:30

Tolga Ciğerci Galatasaraylı Taraftarları Çıldırttı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta Tolga Ciğerci'nin son dakika kaçırdığı gol Galatasaraylı taraftarları çıldırttı....

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mi̇t Kosova'da Fetö'cüleri Böyle Paketledi 00:43

Mi̇t Kosova'da Fetö'cüleri Böyle Paketledi

MİT'in Kosova istihbaratıyla etkin işbirliği içinde gerçekleştirdiği operasyonla Türkiye'de aranan FETÖ/PDY'nin 6 üst düzey mensubu yakalandı. Kosova televizyonları, “son dakika” diyerek MİT'in FETÖ'cüleri yakalama anlar..

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek 01:27

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek

23 Ocak 2014'te satranç Dünya şampiyonu Magnus Carlsen ile 82.1 milyar dolarlık servetiyle Dünya'nın en zengin insanı olan Bill Gates bir televizyon programında satranç oynamak için karşı karşıya geldi. Avantaj sağlama..

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi 05:41

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi

Milföy Börekleri için malzemeler (yaklşaık 4 kişilik) 5 parça dikdörtgen milföy parçası (oda ısısında 5-10 dakika bekletin) tezgahta çalışmak için un merdane peynirli börek harcı için 1 kase beyaz peynir, kıyılmış maydan..

İçindeki Taraftarı Salıveren Diego Simeone 00:17

İçindeki Taraftarı Salıveren Diego Simeone

UEFA Avrupa Ligi'nde final için çaba gösteren takımını aldığı cezadan dolayı sahada yalnız bırakan Diego Simeone, maç boyunca heyecanını bir dakika bile kaybetmedi...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nefes Alamayan Arkadaşının Burnunu Kapatarak Kurtarmaya Çalışan Adam 02:18

Nefes Alamayan Arkadaşının Burnunu Kapatarak Kurtarmaya Çalışan Adam

Adana'da gerçekleşen olayda, epilepsi krizi geçiren bir kişiyi arkadaşı burnunu kapatarak kurtarmaya çalıştı. Sağlık ekiplerine de engel olan kişi arkadaşını kurtarmak isterken az kalsın öldürecekti! Kriz geçiren davulcu..

  • JET TV tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Kakız Instagram Hesabının Açılması İçin Türbeye Gitti 00:56

Hakan Kakız Instagram Hesabının Açılması İçin Türbeye Gitti

Fenomen Hakan Kakız, Instagram hesabının kapanmasının ardından soluğu türbelerde aldı. Genç fenomen, hesabının açılması için Eyüp Sultan Camisi'ne giderek dua ettiğini söyledi. Türbeleri de ziyaret eden Kakız, dua ettikt..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi 00:56

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi

4 adet patlıcan 2 adet soğan Yarım kg kıyma 1 tatlı kaşığı biber salçasi Karabiber Tuz Domates Çarliston biber Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası Sıvıyağ Tuz Su YAPILIŞI: Patlıcanların..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Kutlama Yapmak İsterken Stadı Yaktılar 00:36

Kutlama Yapmak İsterken Stadı Yaktılar

Wisla Krakow-Lech Poznan maçında ev sahibi takımın taraftarları meşalelerle kutlama yapmak istedi. O sırada tribünden açılan pankart bir anda alev aldı.Sahada dumandan göz gözü görmez hale gelirken çıkan yangını stada ge..

Ankara'da Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi 02:58

Ankara'da Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara'da yaklaşık 15 dakika süren gök gürültülü kuvvetli sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle araçlar alt geçitlerde mahsur kaldı...

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Neden Stalk Yaparız 03:31

Neden Stalk Yaparız

Meraktan efendim meraktan. Zaten başımıza ne geliyosa meraktan! Bizden öncekiler de merak ediyorlarmış; ama imkanları kısıtlıymış. 5n 1k. Eskiden gazetecilik kuralıydı. Şimdi stalk kuralı. Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? ..

'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak 01:16

'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden 2 tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika kada..

Kan Donduran Görüntüler: Acemi Yüzücüler Kendi Ölümlerini Kaydetti 01:46

Kan Donduran Görüntüler: Acemi Yüzücüler Kendi Ölümlerini Kaydetti

Hindistan'da 20'li yaşlardaki üç kişi, girdikleri derin bir gölette boğulurken o anları saniye saniye kaydettiler. Üç adam, kamerayı ayarlayıp kayda girdikten sonra girdikleri gölde yüzdükleri anı videoya kaydedeceklerdi..

Hipnoz Etkili İzlemesi Anlamsızca Tatmin Edici Olan Siyah Nokta Temizleme İşlemi 07:25

Hipnoz Etkili İzlemesi Anlamsızca Tatmin Edici Olan Siyah Nokta Temizl

7,5 dakika boyunca siyah nokta temizleyen doktordan izlemeyi sevenlere hipnoz etkili harika bir video. İzlerken dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacaksınız...

  • JET TV tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep'te 10 Dakikada 15 Bin TL Çaldı 02:08

Gaziantep'te 10 Dakikada 15 Bin TL Çaldı

10 Dakika Da Hırsızlık Gaziantep de 04,01,2018 tarihinde saat 06,10 ile 06,20 arası bir şirketin giriş katındaki pencereden kontrolünü yaptrıktan sonra ikinci kat demirsiz pencerenin bir kanadını tornavida ile açıp içer..

Mini Baklava Tarifi 05:51

Mini Baklava Tarifi

Lokmalık Mini Baklava için Malzemeler: 1/2 bardak Ceviz 3 adet Kuru Kayısı 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı bal 5 adet baklava yufkası Adımlar: 1- 2 baklava yufkasını üstüste koyun, ortadan ikiye katlayın bardak ve b..

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi 06:38

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi

Malzemeler: 2 dilim UNO Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 adet Tavuk Göğsü 1 adet Avokado 1 Misket Limonu 1/2 Kırmızı Biber Sarımsak tozu Soğan tozu Kırmızı biber Paprika Kekik Zeytinyağı Adımlar: 1- Baharatlar yağ ile kar..

Şekerpare Tarifi 06:28

Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada Margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış 01:35

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbecilerin hedefleri arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yönelik bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı karargahının yüksek çözünürlük..

Kuyuya Düşen Leopar Merdivenle Kurtarıldı 01:03

Kuyuya Düşen Leopar Merdivenle Kurtarıldı

Hindistan'ın Madhya Prades kentinde derin bir kuyuya düşen leoparın hırıltılarını duyan köylüler, orman güvenlik ekiplerine haber vermiş. 6 metrelik bir merdiven yardımıyla yaklaşık 20 dakika süren operasyonla leopar düş..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:32

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için 10 dakika da hazırlayabileceğiniz nefis bir dereotu kurabiye tarifi videosu hazırladık. Evde bulunan malzemeler ile kısa sürede lezzetli bir kurabiye tarifi yapabilirsiniz...