#17 dakika

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı! 04:28

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis ve 2 vatandaş yaralandı. Valilikten yapılan son ..

İzmir 6.8 Deprem Anı #İzmir #Deprem #SonDakika Canlı Yayında Deprem Anı Geçmiş Olsun 00:43

İzmir 6.8 Deprem Anı #İzmir #Deprem #SonDakika Canlı Yayında Deprem An

izmir Deprem ege depremi manisa deprem aydın deprem bursa deprem deprem mi oldu son dakika deprem haberleri afad 6.8 deprem..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lokmalık Tarçınlı Kurabiye 01:26

Lokmalık Tarçınlı Kurabiye

250 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta sarısı 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 5,5 su bardağı kadar un Bulamak için; 1 yemek kaşığı tarçın 1 çay bardağı toz ..

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi 04:22

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi

Güveçte kaşarlı köfte tarifi Malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan iki diş sarımsak baharatlarımiz Tuz karabiber kimyon pul biber yarım çay bardağı galeta unu 2 yemek kaşığı sıvıyağı sosu için gerege..

Antalya'da Havada Duran Kırmızı Cisim Merak Uyandırdı 01:15

Antalya'da Havada Duran Kırmızı Cisim Merak Uyandırdı

Antalya’da denizin üzerinde beliren bir cisim o ana tanık olanlarda büyük merak uyandırdı. Kırmızı bir cismin 20 dakika boyunca sabit durduğu görüldü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti 02:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Samimi ortamda gerçekleşen bu görüşme ile cumhur ittifakında sorun va..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayva Reçeli 01:30

Ayva Reçeli

4 adet ayva 4 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su 1 yemek kaşığı limon suyu 3-4 adet karanfil Hazırlanışı; 1.4 adet ayvanın kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkartarak bir kenarda biriktirelim. 2. Ayvalarımızı küçük k..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı 01:38

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı

Konya-Karaman yüksek hızlı tren hattında 8 Şubat itibariyle test sürüşlerine başlanacak. YHT ile normalde 1 saat 15 dakika olan iki şehir arasındaki yolculuk süresi 35 dakikaya düşecek...

6 yıldır peşini bırakmıyor! 02:10

6 yıldır peşini bırakmıyor!

EV SATIN ALIRKEN, TOPU TOPU 5-10 DAKİKA GÖRDÜĞÜ EMLAKÇI, HAYATININ KABUSU OLDU... ONU SAPLANTI HALİNE GETİRDİ, PEŞİNE TAKILDI, 6 YILDIR DA BIRAKMADI... UZAKLAŞTIRMA KARARLARI DA İŞE YARAMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN GENÇ..

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir 02:44

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir

Vaka sayısı düşen illerde kafe ve lokantaların açılması, hafta sonu yasaklarının kaldırılması planlanıyor. Kafe ve restoranların yüzde 30 kapasite ve müşterilerin en fazla 45 dakika oturması şartı ile açılması bekleniyor..

Yumurta büyüklüğünde! 01:31

Yumurta büyüklüğünde!

ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRMESİ İÇİN SADECE BİRKAÇ DAKİKA YETTİ... YUMURTADAN BÜYÜK DOLU YAĞINCA ORDULU VE YOZGATLILAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI.....

Polisten Kaçan İki Kişi Ortalığı Karıştırdı 02:10

Polisten Kaçan İki Kişi Ortalığı Karıştırdı

Antalya'da yasağa rağmen sokağa çıkan iki kişi polisin dur ihtarına uymayınca ortalık karıştı. Polis ekipleri 20 dakika boyunca şüphelileri kovaladı. Bursa'da da bekçileri gören iki kişi ceplerindeki uyuşturucu maddeyi b..

Öğrenciyim Hastayım Kendime Zar Zor Bakıyorum İçeceği 04:46

Öğrenciyim Hastayım Kendime Zar Zor Bakıyorum İçeceği

Hastalık savar içecek 1 dolu çorba kaşığı bal 1 dolu tatlı kaşığı karabiber Bir kavanoz veya dayanıklı bir bardağa 1 dolu çorba kaşığı bal koyun. Üzerine sıcak su ekleyip iyice karıştırın. Son olarak bir dolu tatlı k..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Kavurga Nasıl Yapılır 08:09

Kavurga Nasıl Yapılır

1 su bardağı buğday 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı buğdayı bir gece önceden suya bırakın. Aslında suya bırakmadan da direkt kavurup kavurga yapabilirsiniz ama suda bekleyince lezzeti ve çıtırtısı bambaşka oluyor. Suda b..

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklamalar! 44:08

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklam

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Her geçen gün artan vakalardan sonra Bilim Kurulu toplandı. Fahrettin Koca toplantı sonrası basının karşısına geçti. Herkesin aklında aynı soru ramazanda tam kapanma mı geliyor? Haber ..

Aynı anda iki şehirdeler! 01:35

Aynı anda iki şehirdeler!

ÖYLE BİR YER VAR Kİ, MAHALLENİN ORTASINDAN GEÇEN YOLUN SAĞI ORDU, SOLU SAMSUN. YANİ SADECE BİR ADIM ATARAK BAŞKA BİR ŞEHİRE GEÇEBİLİYORSUNUZ. DURUM BÖYLE OLUNCA DA KAPI KOMŞULARININ İFTAR SAATİ BİLE FARKLI OLUYOR, EZAN D..

Rüzgar uçurdu, dakikalar sonra getirdi! 01:40

Rüzgar uçurdu, dakikalar sonra getirdi!

MIKNATISLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ, YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPTIĞI SIRADA GÖKYÜZÜNDE SAVRULDU, KAYBOLDU DERKEN BİR MUCİZE OLDU VE GÖZÜNDEN UÇAN GÖZLÜK BİR KAÇ DAKİKA SONRA GENÇ KADININ KUCAĞINA KONDU...

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama! 49:44

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama!

Ve Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan kararları Beştepe'de açıklıyor. Tüm Türkiye'nin ise merak ettiği 'Tam Kapanma olacak mı?' Bayram'da sokağa çıkma kısıtlaması olacak m..

Şöbiyet Tatlısı Tarifi 10:17

Şöbiyet Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket baklavalik yufka 480 gr icinde 16 tane yufka var. 1 su bardagi kirilmis ceviz yada antepfistigi 250 gr eritilmis tereyagi 3 4 yemek kasigi siviyag tereyagini eritin icine siviyagi koyun. muhallebisi i..

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar 00:32

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sürücüsünün manevra yapmak istediği otomobil, denize düşmekten kıl payı kurtuldu. Sürücü ve yoldan geçenler, uçurumda asılı kalan aracı düşmemesi için bir süre elleriyle tuttu. Olay, Alaplı-..

Lokma Tarifi 09:18

Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

Sinan Akçıl, Otilia İle Barışma Arifesindeyim 01:44

Sinan Akçıl, Otilia İle Barışma Arifesindeyim

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan-Biden Görüşmesi 00:37

Erdoğan-Biden Görüşmesi

ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ikili görüşmesi sona erdi. İki lider başbaşa görüştükten sonra, heyetler arası görüşmelere geçildi. Biden-Erdoğan arasındaki görüşme 46 dakika sürdü..

16 Haziran Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı! 00:31

16 Haziran Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafın

Son dakika haberi... Sağlık Bakanlığı corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Türkiye'de aşılama son sürat devam ederken bugün açıklanan tabloda 227 bin 163 test yap..

Bir orman yangını da Fethiye'de başladı 01:26

Bir orman yangını da Fethiye'de başladı

Son dakika haberine göre, Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Ölüdeniz Mahallesi Ocakköy mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisi..

Yeşim Salkım Seda Sayan Benden Özür Diledi Barıştık 02:17

Yeşim Salkım Seda Sayan Benden Özür Diledi Barıştık

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce