#17 yıl

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi 00:47

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi

Özlem Kaymaz, 14 yaşında Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Türk kızı oldu. 1992 yılında, 18 yaşındayken Türkiye güzeli seçildi. O dönem basında 'İtalyan Liseli', 'Sörfçü Türkiye Güzeli' olarak anıldı. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü 02:15

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü

Sultanahmet Cami ve Rumeli Hisarı başta olmak üzere bir çok Osmanlı eserinde kullanılan ‘Pembe Kayalar’ ilginç jeolojik yapısıyla her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu 04:12

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu

Türkiye'nin en güzel kızının seçildiği yarışma olan Miss Turkey'de heyecan sona erdi. Birçok adayın katıldığı Miss Turkey 2017'de Türkiye'nin en güzel kızı belli oldu. İşte Türkiye'nin en güzel kızı ve Miss Turkey 2017'y..

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu 01:30

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu

92 yaşındaki Peter Hirschmann Nazi Almanyası'ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg'deki evinde yaşayan aileden özür mektubu aldı. Nazi Almanyası’ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg’deki evinde yaşayan aileden özür mek..

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

5. Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu Bakü’de Başlıyor 02:13

5. Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu Bakü’de Başlıyor

Bu sene 5’incisi düzenlenen Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu’nda gelenek yenilikle buluşuyor. Sempozyum, dünya çapındaki uzmanları ve akademisyenleri konferans, sunum ve özel sergiler için karşılıyor. Azerbay..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor 09:53

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor

Önceki gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser veren Bengü, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüm Türkiye’ye güzel bir yıl dileyerek sözlerine başlayan Bengü, “Bu akşam, 2017’nin son g..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle 1:51:58

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle

Konusu: Ali ve Sudi, çalıştıkları inşaata çok sayıda ceset gömmekten 10 yıl hapis yatıp çıkmıştır. Turistik bir yerde, ıssız bir koyda, deniz kıyısına kurulan ancak işletme izni alınamayan bir açık hava diskosunda bekçi ..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı 01:59

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı

Japonya'da Türkçe ders veren Cevriye Ayşegül (27), 2 yıl önce ders vermeye başladığı deniz polisi Takuhiro İto (32) ile arkadaş oldu. İkilinin, arkadaşlıklarını geliştirip evlilik kararı alması üzerine Takuhiro, geçen yı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanlarıyla Ödediler 1954 Türk Filmi İzle 1:55:26

Kanlarıyla Ödediler 1954 Türk Filmi İzle

Konusu: Yıl 1954. .Dönemin koşullarına göre varlıklı bir aile. Baba Kenan (Talat Artemel) ve 3 evlat. Oğullar Nazmi (Kenan Pars) Turgut (Eşref Kolçak) Eyüp Sultan'da benzin istasyonu işletiyorlar.İşlerine yakın olsun diy..