#17 yıl

Mursi'nin Cezası Onandı 00:39

Mursi'nin Cezası Onandı

Mursi'nin Cezası Onandı Darbeci Sisi yönetimi Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında skandal bir karar verdi. Mursi hukuksuz darbe mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi..

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975) 03:05

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975)

Albüm Adı / Album Name: AJDA Yıl / Year:1975 Label / Plak Şirketi: İstanbul Plak 1. Sana Neler Edeceğim 2. İnanmam 3. Tanrı Misafiri 4. Haram Olsun Bu Aşk Sana 5. Sana Ne Kime Ne 6. Palavra Palavra 7. Nasılsın İyi Mis..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

Işık ve Sevgiyle 30 Yıl (2004) adlı albümdeki adıyla Boşver Arkadaş. İlhan İrem'e (maestro, guru, usta, sensei... artık ne derseniz) bize bu güzel eserleri bıraktığı için kocaman teşekkür ederiz...

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum) 04:31

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum)

Söz ve Müzik: ilhan irem Kırkbeşlik (1978) Dünden Yarına (1988) Sevgililer Günü (1995) Işık ve sevgiyle 30 Yıl (2004) ......... Altın Plak Ödülü (1978) (Klip/1995) Yönetmen: Hansu İrem (iba)..

Maşa ile Koca Ayı 21. Bölüm - Mawa Kawa 07:10

Maşa ile Koca Ayı 21. Bölüm - Mawa Kawa

Evde tek başına adlı bu bölümde Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın yılbaşı macerasını izleyeceğiz. Yeni yılda her zaman bir mucize olur. Bu yıl da minik kız sihirli bir şapka bulur. Ancak, ayıcık kızımız kadar şanslı değil..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na 04:21

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na Osmanlı'nın cihan devleti olma yolunda en büyük zaferi olan Mercidabık Savaşı ile birlikte Suriye, Lübnan ve Filistin Osmanlı topraklarına katılıyor. Yavuz Sultan Selim'in muhteş..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Hillary Clinton Destekçilerini Güldürecek Biraz da Üzecek Parodi 00:28

Hillary Clinton Destekçilerini Güldürecek Biraz da Üzecek Parodi

John Lewis'in duygusal yeni yıl reklamı ABD başkanlık seçimlerini kaybeden Hillary Clinton'a uyarlandı. Tüm sevinciyle Beyaz Saray'a koşan Hillary, Trump'ın arkasında kalarak hüsrana uğruyor...

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj 00:10

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj

The Simpsons 16 yıl önce yayınladığı bir bölüm ile Donald Trump'ın başkan olacağı ve ekonomik kriz yaşanacağı anlatılmış ve bu görüntüler Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra çokça paylaşılmıştı. Geleceği gördüğü s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haritaları 1955 Yılında Nasıl Yapılıyordu? 02:40

Dünya Haritaları 1955 Yılında Nasıl Yapılıyordu?

1955 yılında teknolojinin günümüze oranla çok çok daha az gelişmiş olduğu zamanlarda dünya haritaları el ile üretiliyordu. Londra'da bulunan bu atölye ise o dünya haritalarını üreten merkezlerden birisi. Ahşap dairelerin..

  • Cowboy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
00:47

"Mushaf-ı Şerif" Yeniden Basıldı

Mushaf-ı Şerif yeniden basıldı İslam yazı sanatını zirveye taşıyan ve Hattatların Piri olarak tanımlanan Şeyh Hamdullah'ın yaklaşık 500 yıl önce yazdığı ve Türkiye'deki en değerli el yazması Kur'an-ı Kerimler arasında..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz 01:56

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz TBMM AB Uyum Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, son bir yıl içerisinde EUROPOL kayıtlarına göre 10 bin mülteci çocuğun Avrupa'da kaybolduğu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor 04:49

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor

Britanyalı tasarımcı, mobilya zinciri Habitat'ın kurucusu Sir Terence Conran, bir defasında en önemli eserinin Londra Tasarım Müzesi'nin kurulması olduğunu söylemişti. Şimdi müze, Londra'nın müze semti olan Kensington'a ..

Rogue One: A Star Wars Story (Trust) - Fragman (2017) 01:34

Rogue One: A Star Wars Story (Trust) - Fragman (2017)

Vizyona girmesine kısa bir süre kalan Rogue One: A Star Wars Story’den yeni fragman geldi. Geçtiğimiz yıl beyazperdeye geri dönen Star Wars, her yılın sonunda gelecek yeni filmlerle sevenlerine bayram havası yaşatmak ist..

  • Cowboy tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
30 Ton Ağırlığında Gök Taşı Bulundu 01:01

30 Ton Ağırlığında Gök Taşı Bulundu

Arjantin’in Chaco eyaletine bağlı Gancedo kasabasında 30 ton ağırlığında bir gök taşı buldu. Bu bilinen en büyük 2. gök taşı. İlki yine aynı bölgede 1969 yılında bulunan ve 37 ton ağırlığındaki gök taşıydı. Gancedo kasa..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Dünya'nın İlk Otomobil Kullanan Köpeği Porter 01:47

Dünya'nın İlk Otomobil Kullanan Köpeği Porter

Her yıl terk edilmiş, bakıma muhtaç binlerce köpeği, SPCA hayvan kurtarma örgütü koruma altına alıyor. Bu köpeklerin hepsi zeki ve sevimli. Tıpkı Porter gibi. Eğitim aldıklarında yapamayacakları şey yok. Porter isimli ak..

  • Cowboy tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Bu Videolar  Tüm Dünyayı Şok Etti 10:15

Bu Videolar Tüm Dünyayı Şok Etti

Bu yıl bitmeden seyretmeniz gereken tüm videolar .haydi seyredelim :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu 01:12

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu

Amerikan klasik otomobili son teknolojiye meydan okudu Chevrolet'in 50 yıl arayla üretilen iki otomobili çarpışma testinde karşı karşıya geldi. 1959 model Bel Air ile 2009 model Malibu'nun çarpışma testinde galip gelen t..

Evsiz İnsanlara Gizlice Tatil Hediyesi Bırakan Ninjalar 03:15

Evsiz İnsanlara Gizlice Tatil Hediyesi Bırakan Ninjalar

Youtuber nigahiga yeni yıl yaklaşırken evsiz insanlara hediyelerini ninja kıyafetleri içerisinde verdi. Yeni yıla eğlenerek ve sevdiği insanlarla girmek herkes için önemli ancak evsiz insanlar için yeni yılın pek bir öne..

  • Cowboy tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günde 10 Saatini Harcayıp 3,5 Senede Bu Devasa Tabloyu Bitiren Japon Artist (Ikeda Manabu: Rebirth) 03:34

Günde 10 Saatini Harcayıp 3,5 Senede Bu Devasa Tabloyu Bitiren Japon A

2011'de Tōhoku depremiyle meydana gelen tsunami sonrası yıkılan Japonya, altı yıl sonrasında kendini yeniden onardı. Kalem ve mürekkep sanatçısı Manabu Ikeda, Rebirth adını verdiği çalışmasında bu doğal afetten esinlendi..

Google'dan İstanbul'un 33 Yıllık İnanılmaz Değişimi 00:33

Google'dan İstanbul'un 33 Yıllık İnanılmaz Değişimi

Google Earth 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi (Google Earth “zaman aşımı” güncellemesiyle) 1984 yılından günümüze kadar dünya üzerinde yaşanan değişimleri göz önüne seriyor. Google Earth’ün zaman aşımı özelliği..

  • Cowboy tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu İnsanlar İnanılmaz! 2016'nın Yetenekleriyle Göz Dolduran İnsanları 03:59

Bu İnsanlar İnanılmaz! 2016'nın Yetenekleriyle Göz Dolduran İnsanları

Sıradan insanların yaptıkları şeyler bu yıl da bizleri hayran bırakmaya yetti. People are Awesome kanalı 2016 yılının nen muhteşem insanlarını 4 dakikalık videosunda böyle derledi...

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce