#17 yıl

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın Son Günleri  Türkçe Dublaj İzle 1:42:41

Dünyanın Son Günleri Türkçe Dublaj İzle

Yıl 2013 ve gezegen gizemli bir salgının etkisine girmiştir. Açık alanlar ölüme neden olduğu için insanlarda korku baş gösterir. Dünya büyük bir kaos içerisindedir.Dünyanın Son Günleri Full Hd İzle..

  • Tv Series tarafından
  • 2.631 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek 01:22

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek

Türkiye için büyük bir dönüm noktası olan anayasa referandumuna sayılı günler kala, Bediüzzaman Said-i Nursi’nin talebeleri, , referandumda evet oyu kullanacaklarını açıkladı. Said-i Nursi'nin 57. ölüm yıl dönümünde bira..

Anadolu Üniversitesi'ndeki Nevruz Halayını Troll'leyen Genç 01:46

Anadolu Üniversitesi'ndeki Nevruz Halayını Troll'leyen Genç

Farkımız, tarzımız dedi! Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleşen Nevruz halayını troll'leyen gencin görüntüleri iki yıl öncesine ait. Nevruz ateşinin etrafında halay çeken insanlar ve ateşin başında kopan genç.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Üç Dakikada Biten Maç Mutlaka İzlenmeli 03:22

Üç Dakikada Biten Maç Mutlaka İzlenmeli

- Üç dakikada biten maç Isparta 1. Amatör Lig'de geçen yıl kasım ayında kural ihlali nedeniyle Keçiborlu Belediyespor - Çünürspor karşılaşmasında kalan 3 dakika oynandıISPARTA - Isparta 1...

Bim Siyah Nokta Bandı - İnceleme 03:13

Bim Siyah Nokta Bandı - İnceleme

siyah nokta ve kir temizleyici. İçindekiler: Su, akrilat kopolimer, pvp, silis, peg-12, dimetikon, titanyum dioksit, dipotasyum glycyrrizate, allantoin, aloe yaprağı özü, hamamellis virginia özü, parfüm. Güney Kore'de Ü..

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı 00:51

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı

Mısır'da 2011 yılındaki halk ayaklanması sonrası görevinden ayrılan devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek 6 yıl hapis hayatının ardından serbest bırakıldı. Mübarek, yönetim karşıtı gösteriler sırasında yaşanan ölümlerden ..

Dünyada Uzayı Yaşamak 01:21

Dünyada Uzayı Yaşamak

İtalya'da dört yıl önceki yangın felaketinden sonra yeniden açılan Napoli Planetaryumu'nda çeşitli belgesel ve animasyonlarla ziyaretçilere dünyada uzay hissi yaşatılıyor. Görecelik tünelinde yürümek, nöron ya da hareket..

  • Umut Tv tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:57

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film

Özet ve Detaylar Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşer, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. Valentin, ideallerdeki gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 8.715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasına Girdiler 03:25

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 K

Amerika da Bir Web Sitesinin Her Yıl Düzenli Olarak Seçtikleri Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasında 5 Türk Güzeli de Yer Aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fargo’nun Yeni Sezounundan Fragman Geldi 01:00

Fargo’nun Yeni Sezounundan Fragman Geldi

Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Carrie Coon ve Scoot McNairy gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Fargo, bu sezon 2010’da geçecek. Her yıl farklı bir konu işlenen dizinin bu sezonu 19 Nisan'da başlayacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey 05:01

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey

1815'te Tambora Yanardağı'nın patlaması bazı yerleri karanlığa mahkum etti ve Yazsız Yıl olarak bilinen kasvetli dönemin başlangıcı oldu. Bu nedenle Mary ve Percy Shelly, Lord Btron'un Ceneve Gölü'ndeki evine gittiklerin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Falay Kimdir? 02:58

Barış Falay Kimdir?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu. Barış Falay Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu' nda 2 yı..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Andrea Trinchieri'nin Atatürk ve Obradovic'le İlgili Övgü Dolu Sözleri 07:19

Andrea Trinchieri'nin Atatürk ve Obradovic'le İlgili Övgü Dolu Sözleri

Alman Brose Baskets takımının İtalyan çalıştırıcısı Andrea Trinchieri, Atatürk hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Atatürk'ü 40 yıldır tanıdığını söyleyen Andrea Trinchieri'nin o sözleri.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı 00:51

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı

Irak'ın Musul kentinin doğusunda kapalı bir pazar yerine havan toplarıyla düzenlenen saldırıda en az iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Öğle saatlerinde gerçekleşen saldırı, yerel halkın alışveriş ya..