#17 yıl

Jupiter Yükseliyor Film İzle 2:07:34

Jupiter Yükseliyor Film İzle

Öyle bir evren düşünün ki insanoğlu besin zincirinin en alt basamağını oluşturuyor. Hizmetçilik yapan sıradan genç bir kadın ise büyük bir suikastın hedefinde. Zira evrenin tek hakimi olan ölümsüz Kraliçe, çıkartılan gen..

  • Tv Series tarafından
  • 11.612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı 06:29

Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı

Henüz 9 aylıkken doktorların 2 yıl ömür biçtiği SMA hastası 36 yaşındaki Hatice Özkan, yüzde 98’lik engeline rağmen ayak parmağı ve gözlerinin yardımıyla kazandığı 5 üniversitenin 3’ünden mezun olurken, diğer 2’sinde ise..

İntikam Film İzle 1:36:01

İntikam Film İzle

İntikam hd izle, Yıl 1870 ve ailesi öldürülen bir işçi sonunda intikamını almıştır. Lakin öldürdüğü kişi o vaktin en büyük çetelerinden birinin liderinin kardeşidir. Tür: 2015 Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Western Fi..

  • Tv Series tarafından
  • 4.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yaşındaki Çocuk Kreşte Böyle Darp Edildi 03:42

2 Yaşındaki Çocuk Kreşte Böyle Darp Edildi

Adana'da 2,5 yaşındaki kız kreşte darp edildi! Adana’da özel bir kreşteki lise mezunu eğitmen 2,5 yaşındaki öğrencisini darp etti. Aile suç duyusunda bulundu. Eğitmen, 4 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılanıyor..

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

 Piyano Film İzle 1:30:01

Piyano Film İzle

Tom Selznick isimli bir piyanistin 5 yıl önce yaşadığı olaylardan sonra işi bırakıp sonra başlamak istediğinde yaşadığı sıkıntıları anlatan bir film. Piyano - Grand Piano 2013 full hd film izle. iyiseyirler..

  • Tv Series tarafından
  • 3.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taliban'ın 'Başkentinde' 4 gün 03:06

Taliban'ın 'Başkentinde' 4 gün

Amerika Birleşik Devletleri önderliğindeki koalisyonun işgalinden 16 yıl sonra Taliban, Afganistan'ın bazı bölgelerinde yeniden kontrolü sağladı. Taliban, ülkenin güneyinde Helmand dahil bazı kilit bölgeleri ele geçirmiş..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Erasmus 30 Yaşında 00:45

Erasmus 30 Yaşında

Avrupa Birliği (AB) uluslararası öğrenci değişimi programı Erasmus'un 30’uncu yıl dönümünü kutluyor...

Cevap Film İzle 1:18:03

Cevap Film İzle

Cevap – The Answer 2015 Türkçe Dublaj izle Süper güçlere sahip olan fakat isteği doğrultusunda sıkıcı bir hayat süren Bridd, berbat bir işte çalışmakta, yasalara uymakta ve hiç kimseyle herhangi bir ilişki kurmamaktadır...

  • Tv Series tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi 00:25

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi

Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu, “Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek “suçundan tutuklu yargılandığı davada 2 yıl 1 ay hapse çarptırılarak tahliye edildi...

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor 01:17

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor

15 Haz 2017 tarihinde yayınlandı Avrupa Birliği'nde seyahat edenler bundan böyle cep telefonları ile konuştuklarında, mesajlaştıklarında veya veri hizmetlerini kullandıklarında roaming ücreti ödemeyecek. Konu 10 yıl tart..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

7 Yıllık Hasret Bitti 02:02

7 Yıllık Hasret Bitti

Megastar Tarkan 7 yıl aradan sonra 14 parçasının yer aldığı yeni albümü bugün çıktı ve her yerde Tarkan'ın yeni şarkıları çalmaya başlandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korcan Cinemre-Kelime Oyunu 20:49

Korcan Cinemre-Kelime Oyunu

Kendisine yarışma fritözü olarak adlandırılan Korcan cinemre 4 yıl aradan sonra tekrar kelime oyununa katılmış *Programı hepimizin sevdiğini düşünerek hepsini yükledim..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK Avrupayı Kana Buladı 142 Kişi Öldü 02:11

PKK Avrupayı Kana Buladı 142 Kişi Öldü

Terör örgütü PKK Avrupa'yı kana buladı. Avrupa polis teşkilatı EUROPOL tarafından hazırlanan rapora göre bu yıl sadece Avrupa'da yüz üzerinde terör saldırısı düzenleyen terör örgütü PKK 142 kişiyi katletti. Saldırılarda ..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

FED Temel Faiz Oranını Yükseltti 02:22

FED Temel Faiz Oranını Yükseltti

ABD Merkez Bankası (FED) temel faiz oranını yükseltti. Bu yıl içerisinde ikinci kez faiz yükseltme kararı alan FED elindeki tahvilleri de azaltma yoluna gidecek..