#17 yıl

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım 01:20

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümünü bahanesiyle huzur ve güven ortamını provoke etmeye yönelik olayların önlenmesi amacıyla 2 bin 500 polisle asay..

GQ Türkiye Men Of The Year 2017 Kazananları 07:52

GQ Türkiye Men Of The Year 2017 Kazananları

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenen “GQ Türkiy..

  • BETA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Güven GQ Men of the Year 2017  En iyi Aktör 04:57

Ozan Güven GQ Men of the Year 2017 En iyi Aktör

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenen “GQ Türkiy..

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı 02:18

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı

Üsküdar'da başlayan 27'nci Uluslararası Katibim Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında klasik otomobillerin eşlik ettiği kortej yürüyüşü gerçekleştirilirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Aka..

  • ANKA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Necati Şaşmaz Aile Dostu Ve Ortağı Mehmet Canpolat'la Mahkemelik Oldu 11:20

Necati Şaşmaz Aile Dostu Ve Ortağı Mehmet Canpolat'la Mahkemelik Oldu

Necati Şaşmaz aile dostu ve ortağı Mehmet Canpolat'la mahkemelik oldu. Kardeşi Raci Şaşmaz'la 5 yıl önce yollarını ayıran Necati Şaşmaz bu kez ortağı ile bağlarını kopardı. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanal..

  • BETA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:23:50

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chucky geri döndü! Kötülüğü dillere destan katil bebek şeytani gülümsemesiyle yeniden aramızda! Kötü kalpli bebek bu sefer genç Andy Barclay’nin (Alex Vincent) ruhunu ele geçirmeye çalışır. Yıl : 1990 Tür : Kor..

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:14

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katil bebek Chucky ve bir o kadar kötü ruhlu Tiffany birlikte evlenirler.Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı çocukları Glen’in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınl..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

'28 Şubat Tam Bir Faşizmdi' 01:43

'28 Şubat Tam Bir Faşizmdi'

MAZLUMDER'in kurucuları arasına yer alan ve 5,5 yıl derneğin İstanbul Şube Başkanlığını yürüten avukat Şadi Çarsancaklı, o dönemde yaşadıkları olayları ve karşılaştığı hak ihlallerini anlattı...

Soba Zehirlenmesi Nasıl Oluyor 06:05

Soba Zehirlenmesi Nasıl Oluyor

Çelikmen: Ülkemizde her yıl binlerce kişi soba zehirlenmesinden ölüyor.....

  • NABIZ tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Türkücü Uyuşturucu Satarken Yakalandı 03:48

Ünlü Türkücü Uyuşturucu Satarken Yakalandı

Şarkıları Youtube’dan 5 milyondan fazla izlenen, bozlak ve oyun havası söyleyen sanatçı Tufan Altaş hakkında uyuşturucu ticareti yapmaktan dava açıldı. Lüks araçla uyuşturucu satarken yakalanan ve 10 yıl hapsi istenen Al..

  • BETA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:32:34

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Hikayenin başlangıcında ki Jennifer tekrar 911’de çalışmaya başlamıştır fakat seri katil tecavüzlerini sürdürmeye devam etmektedir ve kurbanlarını 911 aracılığı ile işaretlemektedir. Bu sırada Jennifer’ın karanl..

Yol Ayrımı Fragmanı 02:05

Yol Ayrımı Fragmanı

Bir ormanda yol ikiye ayrıldı ve ben. Ben gittim daha az geçilmişinden ve bütün farkı yaratan bu oldu işte. Şener Şen'in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşa..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Dünyanın En uzun Cam Asma Köprüsüne Ziyaretçi Akını 00:53

Dünyanın En uzun Cam Asma Köprüsüne Ziyaretçi Akını

Çin'in Hebei bölgesindeki Hongyagu Köprüsü, 2017'nin sonunda açıldı. Ülkede yeni yıl tatilin başlamasıyla binlerce turist köprüye akın etti...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşitmenin Sağlığımız İçin Önemi Nedir 02:33

İşitmenin Sağlığımız İçin Önemi Nedir

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Kemal Değer: Ülkemizde her yıl 3000 sağır çocuk doğuyor...

  • NABIZ tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsa Sezeroğlu'ndan Yeni Video Come To Elazığ 00:53

İsa Sezeroğlu'ndan Yeni Video Come To Elazığ

Elazığ’da yaşayan İsa Sezeroğlu, 4 yıl önce çektiği Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz videosunun sosyal medyada paylaşmasıyla bir anda fenomen olmuştu. Sezeroğlu, bu kez de Elazığ Valiliği'nin tanıtım günleri kampanyası..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

Sapık Hademeye Yargı Tarihinin En Ağır Cezası 03:04

Sapık Hademeye Yargı Tarihinin En Ağır Cezası

Adıyaman'da vuku bulan cinsel istismar olayında sapık hademeye yargı tarihinin en ağır cezası verildi. 18 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklu yargılanan hademe 572 yıl hapis cezasına çarptırıldı...

  • BETA tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı 02:06

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..