#17 yıl

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle 1:34:04

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Ethem zamanında ünlü bir cambazdır lakin çaptan düşmüş kendini alkole vermiştir . Yaşam kaynağı oğlu Ali'dir . Ünlü bir türkücü olan ayrıldığı eşi M.Akgün yıllar sonra gelip çocuğunu ister . Ali babacıdır laki..

Şafak Bekçileri 1963 Türk Filmi İzle 1:58:32

Şafak Bekçileri 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir hava üsteğmeni ile bir ağa kızının aşk öyküsü. Yıl : 1963 Tür : Dram & Romantik Senaryo : Sadık Şendil, Halit Refiğ, Bülent Oran Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Ekrem Bora, Sami Hazinses, Göksel Arsoy, ..

The Evil Within 2   Gameplay Trailer (E3 2017) 02:07

The Evil Within 2 Gameplay Trailer (E3 2017)

Third-person horror adventure game, the evil Within for the first time two years ago when it was introduced in the market while receiving praise for the Visual integrity, has been criticized a lot because it's very simil..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adam 20.000 $ Bina Ahşap Konsept Otomobili Gününü Geçirdiği Arabada Mutfak Bölümünde 03:32

Adam 20.000 $ Bina Ahşap Konsept Otomobili Gününü Geçirdiği Arabada Mu

WITH a cruising speed of 55mph, this wooden car is a carpentry project with a difference. Created by Romanian Peter Szabo, the vehicle took more than 4,500 hours to build over three years and cost $20,000 in hard ash woo..

  • BETA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a  Dönüşüyor 03:02

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a Dönüşüyor

A British inventor has spent $25,000 turning a pick-up truck into an ap-pealing driveable banana. Steve Braithwaite, who is originally from Woodstock, Oxfordshire, spent two years building the vehicle - which has a top s..

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı 02:16

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı

2. Dünya Savaşı döneminde geçen film, Moe Berg'in hayatını konu ediyor. İyi bir üniverisite mezunu olan ve 12 dil konuşabilen Berg, 15 yıl boyunca Chicago White Sox ve Washington Senators gibi takımlarda beysbol oynamışt..

Turkcellin 2004 yılı Reklamı 01:33

Turkcellin 2004 yılı Reklamı

Turkcellin Raga Oktaylı Gürse Birselli Haluk Bilginerli Reklamı.Yıl 2004.....

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeytanın Oğlu 1967 Türk Filmi İzle 55:22

Şeytanın Oğlu 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Unutulmaz bir Yılmaz Güney filmi... Yıl : 1967 Tür : Macera Senaryo : Mehmet Aslan Yönetmen : Mehmet Aslan Oyuncular : Yılmaz Güney, Hayati Hamzaoğlu, Asuman Arsan, Atilla Ergün, Hüseyin Zan..

Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle 1:18:00

Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra bir iftira sonucu evinden kovduğu eşine oğlunun öğretmemeni olarak kavuşan bir adamın dram öyküsü.filmin köyü adamı tabancayla intihar eden Turgut Özatay.vasat bir konu olmasına rağmen izlenebilir ..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz 02:21

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz

Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği liderler zirvesi sona erdi. Avrupalı liderler Brexit müzakerelerinde ilerleme sağlanamamasına rağmen görüşmelerin ikinci aşamasına yönelik hazırlık çalışmalarını başlatma kararı aldı. Mü..

Esmeray  Gel Teskere 03:34

Esmeray Gel Teskere

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni Duvarın üstüne astık yırtık resmini Hiç gam yemem yaş dolsa da gö..

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:31:55

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Eddie (Antonio Banderas) eski bir ordu mesubudur ancak görevden geldikten sonra psikolojik nedenler yüzünden bir yıl boyunca çalışamaz ve bir iş bulamaz. Son çare olarak karısından ve kızından 2 eyalet uzakta olan iş bul..

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle 1:37:11

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle

Konusu : Bulgar zulmünden kaçan,türkiyeye dönemek isyeyen bir grup insanın öyküsü. Yıl : 1995 Tür : Dram Senaryo : Sadık Şendil Yönetmen : Sırrı Gültekin Oyuncular : Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Reha Yurdakul, Mualla ..

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle 1:32:59

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Turist ömer serisinin ilk filmi olan bu filmde , tursit ömer'in maceraları dışında bedia ve horoz nuri'nin bir türlü evlenememeleri konu alınıyor. Yıl : 1964 Tür : Komedi Senaryo : Hulki Saner Yönetmen : Hulki..

Veda Busesi 1965 Türk Filmi İzle 1:15:19

Veda Busesi 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Estetik bir ameliyatla çirkin yüzünü değiştirip, aşık olduğu kızın karşısına çıkan bir delikanlının öyküsü. Yıl : 1965 Tür : Dram, Romantik Senaryo : Bülent Oran Yönetmen : Ülkü Erakalın Oyuncular : Türkan Şor..

Maratoncular Venedik'te Kayboldu 00:52

Maratoncular Venedik'te Kayboldu

32. Venedik maratonunu, bu yıl İtalyan atlet Eyob Faniel kazandı. Faniel, 42 kilometre uzunluğundaki parkuru, 2 saat 12 dakikada tamamladı. Yarışın favori isimlerinin, koşu sırasında kent merkezinde kaybolup zaman kayb..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu 01:30

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu

Postcard programının yeni bölümünde Kazakistan’ın güney doğusuna gidiyoruz. Ülkenin en büyük şehri Almatı’ya 200 kilometre mesafedeki Charyn Kanyonu’ndayız. Burası görenlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona Eyale..

Yangın Var 1960 Türk Filmi İzle 1:39:32

Yangın Var 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Paşa Kızı Müjgan ile Tulumbacı Murat Reis'in kestiği racon yüzünden (kızın babası Hilmi paşa'ya ailesinin namus ve şerefini koruma sözü) ancak ölümde beraber olmalarının öyküsü. Yıl : 1960 Tür : Dram & Roman..

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle 1:02:00

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Cemile ile Suat’ın aşkı konu edilir. Cemile, anne ve babasını küçük yaşta kaybeder. Cemile’yi, ona annelik eden başka bir kadın yetiştirir. Suat ile aynı mahallede büyürler. Yaşları ilerleyince Cemile t..

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

BMW Konsept 8 Serisi Yeni Bir Döneme Dönün. 01:32

BMW Konsept 8 Serisi Yeni Bir Döneme Dönün.

Bu olacakların bir habercisi. BMW Concept 8 Serisi, BMW'nin önümüzdeki yıl 2018'de benzer bir şekilde piyasaya sürülecek bir modelin bir önizlemesidir. BMW 8 Serisi Coupé, şirketin lüks spor otomobillerinin başarılı gele..

  • BETA tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz' 03:48

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim'de düzenlediği protestolara katıldı. Karagül 'Bu Kudüs'ün ikinci kez işgalidir bu. Tam 101 yı..

Zoraki Milyoner 1963 Türk Filmi İzle 1:27:55

Zoraki Milyoner 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Kendisine benzeyen bir gençle, düşmanlarından kaçan bir milyonerin öyküsü. Yıl : 1963 Tür : Macera Senaryo : Orhan Elmas Yönetmen : Orhan Elmas Oyuncular : Filiz Akın, Öztürk Serengil, Kadir Savun, Suzan Avcı,..

Bosna Hersek'te Ramazan Heyecanı Başladı 01:03

Bosna Hersek'te Ramazan Heyecanı Başladı

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Ramazan'ın başlangıcı tüm heyecanıyla kutlanmaya başlandı. Sebil Meydanı'nda toplanan aileler kutlama etkinlikleri için topçu tepesine doğru yürüyüşe geçti. Her yıl düzenlenen etkin..

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle 1:09:53

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle

Konusu : Kardeşinin intikamını alan bir kabadayı gencin öyküsü. Bir çete, kabadayı gencin kardeşini uyuşturucuya alıştırır. Bir süre sonra kardeşi ölür. Kabadayı genç çeteye karşı savaş açarak, kardeşinin intikamını alı..

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle 1:43:41

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle

Yıl 1948. Doğup büyüdüğü Hisli Hisar kasabasına, Gümrük Muhafaza Müdürü olarak dönen Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim'in ailelerinin kasabanın ortasından geçen sınır telleri ile parçalanan hayatlarını anlatıyor. Neredeys..

  • PengoTV tarafından
  • 11.531 görüntüleme
  • 7 yıl önce