#17 yıl

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle 1:23:54

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup gencin eline geçer. Ekip, Feride..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle 1:20:00

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları türden bir haberi bulmaları ise çok sürmez. Sekiz dağcının..

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle 1:36:13

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Üç genç arkadaş cin temalı bir korku filimi çekmeye karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikaye bulmak isteyen bu üç genç, o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil'in kapısını çalar ve o andan itibaren aradıkları ko..

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı 02:35

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ KOCASINDAN BOŞANMIŞ 3 ÇOCUĞUYLA GEÇİM DERDİNE DÜŞMÜŞTÜ. HATTA BİRİKMİŞ ELEKTRİK FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN HAPİS YOLU GÖRÜNEN TALİHSİZ KADININ SESİNİ SHOW HABER DUYURMUŞ, YARDIMLAR SAYESİNDE BORÇLARINDA..

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Patates soğan halka dağıtılacak! 02:02

Patates soğan halka dağıtılacak!

PANDEMİDE TALEP AZALDI, PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİ BU YIL ÇOK ZOR DURUMDA KALDI. AMA ÜRÜNÜ ELİNDE KALAN ÜRETCİYE TARIM BAKANLIĞI'NDAN İYİ HABER GELDİ. ELDE KALAN SOĞAN VE PATATESİ DEVLET ALACAK, RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLE..

Sedat Peker suç örgütüne operasyon 02:20

Sedat Peker suç örgütüne operasyon

İSTANBUL ORGANİZE POLİSİ, SEDAT PEKER SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON YAPTI... 1,5 YIL ÖNCE YURTDIŞINA FİRAR EDEN PEKER'İN 52 ADAMI GÖZALTINDA.....

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı! 02:21

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı!

BODRUMDAKİ RALLİ YARIŞI KUPA TÖRENİNDE SİLAHLAR KONUŞTU..27 YIL ARADAN SONRA GERÇEKLEŞTİRİLEN BODRUM RALLİSİ'NDE HER ŞEY GÜZEL BAŞLAMIŞTI, ANCAK KUPA TÖRENİNDE ORTALIK KARIŞTI. ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI. AR..

Even The Rain Türkçe Altyazılı İzle 1:42:43

Even The Rain Türkçe Altyazılı İzle

Takıntılı idealist Sebastian, Kristof Kolomb ile ilgili bir film çekmeye kararlıdır, ama bu Hristiyan kahramanın mitini tersine çevirecek, açgözlülüğünü ve vahşi eğilimlerini gösterecektir. En ucuz ve Latin Amerika’da en..

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor 01:43

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor

TCG Anadolu uçak gemisinde sona yaklaşılıyor. Sevindiren gelişmeyi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir duyurdu. Demir gemiyi bu yıl içinde teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Yerli ve milli uçak gemisinde BAYKAR'ın ge..

Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası 02:04

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası

GÜLÜMSER AKYOL'UN 30 YIL ÖNCE BİR OĞLU OLDU. ONA ÇOK SEVDİĞİ KAYINPEDERİNİN ADINI VERDİ. İDDİAYA GÖRE O TORUN ADINI TAŞIDIĞI DEDESİNİ HAYATTAN KOPARDI. BİRİ KARA TOPRAĞA, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ...

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

5 yıllık ölümün sır perdesi 02:17

5 yıllık ölümün sır perdesi

Ölümü kayıtlara intihar olarak geçmişti ama dosya 5 yıl sonra cinayet şüphesiyle yeniden açıldı...

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu sefer şaka çıkmadı! 01:54

Bu sefer şaka çıkmadı!

MAHMUT GÖKSU. ADIYAMAN'DAKİ ESKİSARAY MAHALLESİ MUHTARIYDI. 3 YIL ÖNCE KÖTÜ BİR ŞAKA YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜĞÜNÜ SANINCA YAŞADIĞINI İSPATLAMAK İÇİN CANLI YAYIN BİLE YAPMIŞTI. DÜN HAYATINI KAYBEDİNCE MAHALLELİ BU SEFER DE ÖL..

Erikler dalda kaldı 02:20

Erikler dalda kaldı

1 YIL BOYUNCA BU ANI BEKLEDİLER, 10 GÜN ÖNCE İSE GÜLE OYNAYA ERİK HASADINA BAŞLADILAR. AMA BEKLEDİKLERİ KARŞILIĞI ALAMADILAR; HALDE ERİĞİN KİLOSU 3 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ. ÜSTELİK HALLERDE ERİK ALIMI DA DURDURULDU. MASRAFI..

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

7 şehirde müsilaj harekatı 01:52

7 şehirde müsilaj harekatı

KABUSUN BOYUTU BÜYÜK... AMA MARMARA'YI ESİR ALAN MÜSİLAJDAN KURTULMANIN ÇARESİ DE VAR ELBETTE... O SEFERBERLİK BUGÜN İSTANBUL CADDEBOSTAN SAHİLİNDE RESMEN BAŞLADI... MÜSİLAJLA SAVAŞ 7 İLDE TAM 3 YIL BOYUNCA SÜRECEK...

1 dakikada Yusufeli Barajı'nın 7 yıllık yapım süreci 00:59

1 dakikada Yusufeli Barajı'nın 7 yıllık yapım süreci

Artvin’in Yusufeli ilçesinde gövde inşaatına 7 yıl önce başlanan Yusufeli Barajı’nın beton gövdesi tamamlandı. Türkiye'nin en yüksek barajının beton gövdesinin 7 yıllık yapım süreci time-lapse tekniğiyle 1 dakikaya sığdı..

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:52

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları ..

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı

MMA (Karma dövüş sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'ta bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un öz..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Evli, mutlu, 4 çocuklu... 01:37

Evli, mutlu, 4 çocuklu...

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... SİVAS'TA YAŞAYAN BİR AİLE BU 3 KELİMEYİ BİRARAYA GETİREBİLMEK İÇİN TAM 18 YIL BEKLEDİ. IRKIL ÇİFTİ EVLERİNİ VE KALPLERİNİ AÇTIKLARI 4 ÇOCUKLARIYLA HERKESE HAYAT DERSİ VERDİ.....