#18 ay içerisinde çökebilir

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı! 00:43

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı!

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekiplerince 420 kilogram kaçak domuz eti ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-400 karayolunun Sanayi Kavşağı'nda, E. K'nın kullandığı 34 FB 5903 pla..

Barzani'nin Çocukluk Hayali Yıkıldı 01:10

Barzani'nin Çocukluk Hayali Yıkıldı

Dün akşam Kerkük'e operasyon başlatan Irak ordusu, gün içerisinde Kerkük'ün birçok noktasında kontrolü sağlamaya çalıştı. Irak ordusuna ait bir tankın şehrin içerisinde Barzani'ye ait bir fotoğrafı yıkması ise, IKBY'nin ..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k 39:59

Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k

Uzun ve karanlık bir orman yolundan, vadiye ulaşıyoruz ve büyülü konağı bulmaya çalışıyoruz.Hava oldukça soğuk ve ürpertici bir atmosfere sahip.Uzun arayışların ardından konağı buluyoruz... başımıza gerek konak içerisi..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi 03:31

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edil

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Eskişehirspor’u konuk eden Göztepe, 90. dakikada skoru 2-1 yapan golü kaydetti bu sırada bir pozisyona sinirlenen r..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. 00:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Y

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. Pakistan ve Özbekistan ziyaretinden dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present 04:18

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present

İlk olarak 25 Ocak 2016 tarihinde paylaşıma açılan kısa film The Present (hediye), bu zamana kadar 59 ödül almayı başardı. Hiç beklenmedik şekilde gelişen bazı olaylar, hayatımız boyunca bizimle birlikte olacak sonuçlar ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitirir... 02:04

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitiri

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı da Bir Saat içinde Bitirir... Gölge CIA Olarak Bilinen Stratfor'un Kurucusu George Friedman, “Gördüğüm 2. Güç Türkiye. Türkiye Şu Anda Dünyanın 17. Büyük Ekonomisi. Suud..

Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce