#18 ay içerisinde çökebilir

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu 01:04

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde süren kazı çalışmalarında, bin yıllık insan iskeleti ortaya çıkarıldı. Doğu Roma Dönemi'ne ait olduğu düşünülen buluntular inceleme altına alındı. Adıyaman'ın Örenli Mahallesi'nde bul..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

1984 -1988 Yıllarına Ait TV Reklamları 08:02

1984 -1988 Yıllarına Ait TV Reklamları

TRT'nin 1984 Yılında tamamen renkli yayına geçmesi ile reklamlarda daha görsel ve alımlı hale gelmiştir. Bu reklam kolajı 1984-1988 Yıllarına aittir, içerisinde artık nostalji diyeceğimiz pek çok marka ve ürünü görünce m..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz 01:56

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz TBMM AB Uyum Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, son bir yıl içerisinde EUROPOL kayıtlarına göre 10 bin mülteci çocuğun Avrupa'da kaybolduğu..

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi 01:16

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi Gazze'de iki başlı tek vücutlu dünyaya gelen bir bebeğin en fazla 3-4 hafta içerisinde ameliyata ihtiyacı olduğu, kısıtlı imkanlar nedeniyle yapışık ikizlerin hayatta kalmasını sağlay..

Evsiz İnsanlara Gizlice Tatil Hediyesi Bırakan Ninjalar 03:15

Evsiz İnsanlara Gizlice Tatil Hediyesi Bırakan Ninjalar

Youtuber nigahiga yeni yıl yaklaşırken evsiz insanlara hediyelerini ninja kıyafetleri içerisinde verdi. Yeni yıla eğlenerek ve sevdiği insanlarla girmek herkes için önemli ancak evsiz insanlar için yeni yılın pek bir öne..

  • Cowboy tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağır Hasar Alıp Restore Edilen 17. Yüzyıldan Kalma Harita 04:18

Ağır Hasar Alıp Restore Edilen 17. Yüzyıldan Kalma Harita

İskoçya'daki bir bacada bulunan 17. yüzyıldan kalma bir harita İskoçya Milli Kütüphanesine plastik bir torba içerisinde getirildi. Kırılgan olan haritayı çözmek imkansız gibi görünüyordu. Fakat Milli Kütüphane çalışanlar..

  • TRT OKUL tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı 01:23

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı

Avrupa Polis Teşkilatı Europol, Suriye ve Irak'ta bozguna uğrayan Işid üyelerinin Avrupa'da terör eylemleri düzenleyebileceği uyarısında bulundu. Örgütün AB sınırları içerisinde saldırı için yeni taktikler geliştirdiği..

Türkiye'de Son 18 Ayda Meydana Gelen Saldırılar 01:18

Türkiye'de Son 18 Ayda Meydana Gelen Saldırılar

Türkiye son 18 ay içerisinde çok sayıda saldırının hedefi olurken, bu saldırılarda 497 kişi yaşamını yitirdi, yaralananların sayısı da 2.000'i geçti. bbc..

Çapraz Ateş Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:35:56

Çapraz Ateş Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Genç ve güzel bir dedektifin gizli görevler içerisinde yaşadığı aksiyon ve gerilim dolu dakikalar...

  • Film İzle tarafından
  • 6.683 görüntüleme
  • 8 yıl önce