#1860 model tabanca

Mercedes'in Son Modeli Kaza Testinden Tam Not Aldı 00:52

Mercedes'in Son Modeli Kaza Testinden Tam Not Aldı

Mercedes'in son model otomobili, Insurance Institute for Highway Safety isimli şirket tarafından teste tabi tutuldu. 2018 model Mercedes-Benz GLC çarpışma testinin tüm aşamalarından tam not aldı...

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair 09:44

Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair

Kadını bir anda değiştiriyor gerçektende. Bu saçların biraz kesilmesi şart, arada uçurum olunca korkunç duruyor herkeste olduğu gibi bende de. Muhtemelen pembe yapabilirim ya da hiç boyatmam. kestirmeyeceğim ki size birk..

iskra lawrence Seksi siyah bikinili bir havuzdan çıkarken eğrilerini gösteriyor. 00:18

iskra lawrence Seksi siyah bikinili bir havuzdan çıkarken eğrilerini g

iskra lawrence dans. İngiliz model Iskra Lawrence, Instagram sayfasında ifşa eden videoyu paylaşıyor. Seksi siyah bikinili bir havuzdan çıkarken eğrilerini gösteriyor. British model Iskra Lawrence shows off her curves in..

  • JET TV tarafından
  • 1.552 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir Erkeğin En Kötü Anı 04:16

Bir Erkeğin En Kötü Anı

Bir grup kadın adamın vücuduna dokunuyor, adam çok korkuyor. yeni öğrencisine, tamamen okuldaki kızlardan oluşan bir model takıma katılan ve model ekip kaptanına aşık olan Shangguanhong'u anlatıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 390 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Black Girls Models 00:17

Black Girls Models

Black Girls Models Black Girls Model Girls Models..

43 yıllık koleksiyon 01:38

43 yıllık koleksiyon

43 YILLIK BİR KOLEKSİYONUN HİKAYESİ VAR SIRADA. 8 YAŞINDAN BERİ ALDIĞI RENK RENK, MODEL MODEL OYUNCAK ARABALAR BİRİKTİ EVİN BİR ODASINI DOLDURDU.. ŞİMDİ HİÇBİRİNDEN VAZGEÇEMİYOR.. OTURUP SAATLERCE KOLEKSİYONUNU SEYREDİYO..

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi 01:59

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi Dereköy Sınır Kapısı'nda, Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapan bir araçta, 3 kalaşnikof ile 3 Glock, 1 Uzi, 5 CZ marka tabanca ile 2 bin 433 mermi bulundu...

Annesinden Söz İşiten Ak Cengaver 00:59

Annesinden Söz İşiten Ak Cengaver

Elindeki tabancayla vatan, millet, savunma dersi veren; annesinin gerekli teşhisi koyduğu (beyin...) cengaveri izliyoruz...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesla Bobininden Çıkan Akımın Ağır Çekim Görüntüleri 11:19

Tesla Bobininden Çıkan Akımın Ağır Çekim Görüntüleri

Tesla bobininden kendine bir tabanca yapan Smarter Every Day kanalı bobinden çıkan güçlü akımı ağır çekimde kaydetmeyi başardı. Saniyede 28.000 kare çeken kamera ile kaydedilen bobin akımlarının o muazzam görüntüsü.....

Köksal Baba Rıçıtı Tabancayla Vurdu 10:31

Köksal Baba Rıçıtı Tabancayla Vurdu

Karadenizin fenomen babası Köksal Baba ebedi rakibi Rıçıtı tabancayla vurdu. Köksal Babanın maceraları son bulmayacak gibi...

  • Cowboy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı 01:28

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Operasyonu Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre , ‘‘Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Araçtaki Gizli Bölme Polisi Bile Şaşırttı 01:37

Araçtaki Gizli Bölme Polisi Bile Şaşırttı

Beyoğlu'nda uygulama yapan polis ekipleri, bir aracın ön konsolundaki teybin altında bulunan, hidrolik sistemle ve uzaktan kumandayla açılan gizli bölmede 2 tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi...

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Yakın Geleceği Kabusa Çevirecek 7 Silah teknolojisi 02:21

Yakın Geleceği Kabusa Çevirecek 7 Silah teknolojisi

Yakın Geleceği Kabusa Çevirecek 7 Silah teknolojisi Video'yu Beyen'disen Abone Olmayı Unutmayın Lütfen :)..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Ceza Evi Eapımı Silahlar Ve İcatlar 02:23

Ceza Evi Eapımı Silahlar Ve İcatlar

Ceza Evi Eapımı Silahlar Ve İcatlar Gözlerinize İnanamayacaksınız..

Teoman - Serseri 03:41

Teoman - Serseri

Bunlar güzel günlerimiz Daha beter olcak her şey Dünya zaten yalan dolan Kaderden kaçamaz insan Vurulmuş kalbinin ortasından... Aynaya bakmam Kendimi bilmem Hayat acıtınca Dünyayı sevmem Ne yazık ki tek tabanc..

Ateş Eden Gençlerin İnanılmaz Kazası 03:58

Ateş Eden Gençlerin İnanılmaz Kazası

Atış talimi yapan gençler görülmedik kazalarla karşılaşınca, izleyenleri gülme krizine soktu. Acemi atıcıların başına gelenler izleyenleri kahkahaya boğdu. Özellikle kadınlar tabanca ve tüfekle atış yapmaya kalkınca baş..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drone'u Silah Amaçlı Kullanmak 00:28

Drone'u Silah Amaçlı Kullanmak

Drone'la bu da oldu. Drone'un üst kısmına monte ettiği tabancayla ateş eden adamın görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı...

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PÖH'e Meydan Okuyan Gence PÖH'ten Cevap Geldi 01:17

PÖH'e Meydan Okuyan Gence PÖH'ten Cevap Geldi

Bir şarjör mermi takılı silahı tek eliyle boşaltan gence PÖH'ten cevap gecikmedi. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini Öldürüp İntihar Etti 00:48

Eşini Öldürüp İntihar Etti

BURSA'da 49 yaşındaki İbrahim Salih Şahlan, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi 46 yaşındaki Güner Şahlan'ı bağevinde bıçakla öldürdükten sonra, gittiği şehirdeki evinde tabanca ile kalbine bir el ateş ederek ..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hepsini İzlemeniz İçin 4;02 Dakikaya Bak 30:40

Hepsini İzlemeniz İçin 4;02 Dakikaya Bak

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli Counter-Strike: Global Offensive oynadım iyi seyirler dilerim tabanca manyakk be..

Sünnet Çocuğuna Silah Verip Ateş Ettirmek 00:28

Sünnet Çocuğuna Silah Verip Ateş Ettirmek

ELAZIĞ'ın Maden ilçesi'ne bağlı bir köyde yapılan sünnet düğününde, sünnet olacak küçük çocuğun eline tabanca verilerek havaya ateş ettirildi...

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce