#18yydan kalma kuran sayfaları birleşince mekke resminin Çıkması

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı. Başkent Moskova'nın 180 kilometre kuzey batısında yer alan Tver şehrini uçakla gezen piskop..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Söz | 15.Bölüm 2:13:20

Söz | 15.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' Yeni Sezon 15'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ceceli - Bedel 03:21

Mustafa Ceceli - Bedel

Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix & Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Gitar: Doğukan Aydın Bağlama: Ali Yılmaz Bedel şarkı sözleri ile Düştüm etmiyorsun yardım da Sanki hep se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada 04:02

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada

Arada Sırada şarkı sözleri ile Dünya farkında sen değilsin Bensiz aşkınla, kalma böyle Kim var karşımda? sen değilsin Bittin aslında ben de öyle Duyamadım aşktan ara sıra Birkaç yeni kelime yine de Arada sırada, aklı..

Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
01:16

"Sık Dişini Helası" müze oluyor!

Tokat'ta tarihi Sulusokak'ta bulunan ve halk arasında 'Sık dişini helası' diye bilinen Osmanlı döneminden kalma yapıda belediye tarafından restorasyon çalışması başlatıldı. Restorasyon sonrası yapı 'Su ve Temizlik Müzesi..

  • GÜL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti 02:40

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi ile Avla Kanyonu'nda tarih ve doğa gezisi düzenledi. Egzotik bir yapıya sahip, yer yer bir metreye kadar daralan ..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ 05:48

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ

Dışarda yağmur var aklıma düştün Camlar buğulandı ismini yazdım Sokaklar misali kalbim ıslandı Hasretime düşen acını öptüm Geceye ay düştü yalnızlığıma sen Bahara kır düştü benim gönlüme sen Yollarına umut ektim her g..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Pandanın Kardan Adamla Eğlenceli Anları Gülümsetiyor 02:50

Pandanın Kardan Adamla Eğlenceli Anları Gülümsetiyor

Toronto Hayvanat Bahçesi'nde yaşayan pandanın kardan adamla oyun oynamaya çalışırken çekilen görüntüleri izleyenleri gülümsetti. Pandanın kardan adamın üstüne çıkması, üstünden taklalar atarak yere düşmesi neşeli anlara ..

  • Cowboy tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Damar Tıkanıklığının Balon İle Açılması 01:22

Damar Tıkanıklığının Balon İle Açılması

Birkaç damarda çeşitli darlıkların ortaya çıkması ve hastanın uygunluğuna göre çeşitli tekniklerle bu damarları açma yöntemlerinin uygulanması...

  • SAGLIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray - Gençlerbirliği (3-2) Maç Özeti ve Tüm Goller - 11 Mart 2017 06:11

Galatasaray - Gençlerbirliği (3-2) Maç Özeti ve Tüm Goller - 11 Mart 2

Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşması deyim yerindeyse 'nefesleri kesti.' 5 gol, 3 penaltının olduğu müthiş mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazanarak kritik bir galibiyete imza attı. Maçta 1 dakika içinde 2 kez penaltı kara..

Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor 01:36

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor

Yaklaşık 18 bin adet taksi bulunan İstanbul'da yıl sonuna kadar 600 adet elektrikli taksinin yolları çıkması planlanıyor. Nisan ayında yollara çıkacak taksiler 0 elektrikli ve sıfır karbondioksit salınımına sahip...

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızıl Saçlı Güzel Elçin Sangu Farklı Havası İle Dikkatleri Üzerine Çekiyor! 00:30

Kızıl Saçlı Güzel Elçin Sangu Farklı Havası İle Dikkatleri Üzerine Çek

Bu aralar ortada gözükmeyen ve tarzıyla dikkat çeken güzelimiz Elçin Sangu'nun çok yakın bir zamanda yeni bir projeyle ortaya çıkması bekleniyor...

  • ANKA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor 01:13

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor

İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit sürecini resmen başlatıyor. May'in Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk’a yazılan ve İngiltere'nin AB'den çıkması adına Lizbon Antlaşması'nın 50'inci maddesini devreye sokacak..