#19 nisan

Milli boksörlere korona virüs engeli 02:26

Milli boksörlere korona virüs engeli

10-24 Nisan 2021 tarihleri arasında Polonya’nın Kielce şehrinde düzenlenecek olan Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası için Polonya’ya hareket etmek isteyen 8 milli boksör Covid-19 testi pozitif çıkması ..

Kaza mı, pusu mu? 01:16

Kaza mı, pusu mu?

ZİRA DANIŞMAN REFİK VURAL 13 NİSAN'DA BİR TRAKTÖRLE ÇARPIŞTI. İDDİAYA GÖRE O KAZADAN SONRA DA BEYZBOL SOPALARIYLA SALDIRIYA UĞRADI. VURAL'A GÖRE OLAYIN ARKASINDA ÇOK İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR TUZAK VARDI...

Çamlıca tepesine dev bayrak 02:50

Çamlıca tepesine dev bayrak

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan mesajını İstanbul Çamlıca’dan verdi. Türkiye’nin en uzun bayrak direğinin altından… Sözlerine bir temenni ile başladı...

Polisi karşılarında görünce... 01:24

Polisi karşılarında görünce...

KISITLAMALARDAN BUNALANLAR 23 NİSAN'I FIRSAT BİLİP KENDİLERİNİ SOKAĞA ATTI... EĞLENCENİN DİBİNE VURANLAR POLİSİ KARŞILARINDA GÖRDÜKLERİNDE İSE O ALIŞILAGELMİŞ MANZARALAR YAŞANDI. BAKIN NASIL KAÇTILAR.....

Nuh Büyük Tufan Film İzle 2:17:53

Nuh Büyük Tufan Film İzle

Nuh büyük tufan filmi, bilindiği gibi incilde geçen nuhun gemisi hikayesinin beyaz perdeye aktarılmış halidir. Kötülük dünyayı hakimiyetine almıştır, nuh 'a büyük bir görev verilir. Gelecek büyük sel felaketinden canlıla..

  • Tv Series tarafından
  • 22.402 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlayan COVID-19 test kabinlerini tanıttı 02:00

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlay

COVID-19 hastalarının testini kolaylaştırmak için, Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletindeki bir tıbbi tesis iki test kabini kurdu. Köşkler Güney Kore'deki benzer test tesislerinden sonra modellenmiştir. Raporlara gör..

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği farkındalık 00:36

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarını onurlandırmak için Las Vegas şeridinin bir uçuşunu gerçekleştiriyor. ABD Hava Kuvvetleri pilotları, devam eden koronavirüs salgını sırasınd..

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tam kapanma nasıl olacak? 02:41

Tam kapanma nasıl olacak?

KRİTİK KABİNE TOPLANTISINDAN TAM KAPANMA KARARI ÇIKTI. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 29 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 19:00'DAN, 17 MAYIS PAZARTESİ SAAT 05:00'E KADAR, 17 GÜNLÜK TAM KAPANMA UYGULANACAĞINI DUYURDU. İŞTE DETAYLAR...

Tam kapanmada seyahat edecekler hangi belgeleri almalı- Ceza yememek için yapılması gerekenler 01:01

Tam kapanmada seyahat edecekler hangi belgeleri almalı- Ceza yememek i

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 29 Nisan-17 Mayıs arasındaki tam kapanmayla ilgili genelge gönderdi. Kısıtlamada, seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kes..

Altının 8 ayarı! 02:21

Altının 8 ayarı!

GÖRÜNTÜ BİREBİR AYNI, AMA FİYATI EMSALLERİNE GÖRE DAHA UYGUN. ALTIN FİYATLARI SON GÜNLERDE BİRAZ DALGALI OLSA DA SON İKİ YILA BAKILDIĞINDA ALTIN TIRMANDI. HAL BÖYLE OLUNCA SON DÖNEMDE EVLENMEK, NİŞAN YAPMAK İSTEYENLER D..

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Kiracılara Kötü Haber 02:11

Kiracılara Kötü Haber

BÜLTENİMİZİ ENFLASYON HABERİYLE AÇMIŞTIK... TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU'NUN AÇIKLADIĞI FİYAT ARTIŞ VERİLERİYLE, NİSAN AYINDA UYGULANACAK KİRA ARTIŞ ORANI DA BELLİ OLDU, KİRACILARA KÖTÜ HABER GELDİ...

Enflasyon Rakamları Açıklandı 02:06

Enflasyon Rakamları Açıklandı

SON VERİLER AÇIKLANDI, YILLIK ENFLASYON YÜZDE 70'E DAYANDI. FİYAT ARTIŞI SON 20 YILIN ZİRVESİNE ÇIKARKEN, NİSAN AYININ ZAM ŞAMPİYONU KURU SOĞAN OLDU...

1 asker 4 güvenlik korucusu şehit oldu 03:06

1 asker 4 güvenlik korucusu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu 03:06

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

Miradê Kinê - Şîno 02:02

Miradê Kinê - Şîno

This video cannot be shared without showing the source. لا يمكن مشاركة هذا الفيديو دون إظهار المصدر Bu video kaynak gösterilmeden paylaşılamaz. Ew vîdeo tu qet çavkanî nîşan nedî nikarin parve kirin. ********************..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Miradê Kinê - Aman Ceyhan 04:51

Miradê Kinê - Aman Ceyhan

This video cannot be shared without showing the source. لا يمكن مشاركة هذا الفيديو دون إظهار المصدر Bu video kaynak gösterilmeden paylaşılamaz. Ew vîdeo tu qet çavkanî nîşan nedî nikarin parve kirin. ***** Follow us on s..

Miradê Kinê - Bejn û Bal 09:31

Miradê Kinê - Bejn û Bal

This video cannot be shared without showing the source. لا يمكن مشاركة هذا الفيديو دون إظهار المصدر Bu video kaynak gösterilmeden paylaşılamaz. Ew vîdeo tu qet çavkanî nîşan nedî nikarin parve kirin. ********************..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 4 yıl önce
36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..