#1959’da kurulan

 Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu 02:25

Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kafkas Yaz Şenlikleri’nde sahne alan ünlü popçu Fettah Can, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin ikinci gününd..

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Yaban Domuzu Yakalama Kapanı 00:59

Yaban Domuzu Yakalama Kapanı

ABD'nin merkezi güney bölgesinde yer alan Oklahoma eyaletindeki bir çiftlikte kurulan 2 ayrı kapanla 45 adet yaban domuzu yakalanmış...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askeri Birlikleri Taşıyan Konvoy, İslahiye'ye Ulaştı 01:28

Askeri Birlikleri Taşıyan Konvoy, İslahiye'ye Ulaştı

Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri birlikler, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kurulan İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezine ulaştı...

Pose Teaser 00:10

Pose Teaser

Pose (FX) Teaser Yayınlandı. 1980'lerde kurulan Pose, New York'ta yaşam ve toplumun çeşitli kesimlerinin yan yana duruşuna bakıyor: lüks Trump dönemi evreninin yükselişi, şehir sosyal ve edebi sahnesi ve top kültürü dün..

Mecliste Down Sendromlu Gençlerden Dans Gösterisi 02:05

Mecliste Down Sendromlu Gençlerden Dans Gösterisi

İstanbul Down Sendromu Derneği Dans+1 ekibi, down sendromlu bireyler ve ailelerinin sorunlarının belirlenmesi amacıyla araştırma komisyonu kurulan Mecliste milletvekillerine dans gösterisi sundu...

Örümcek Adam Gibi Aşağıya İnen İnşaat İşçileri 00:25

Örümcek Adam Gibi Aşağıya İnen İnşaat İşçileri

İstanbul’da kontrolsüz bir şekilde 6 katlı binanın dış cephesine kurulan inşaat iskelesinden aşağı inen işçiler yürekleri ağızlara getirmiş. İşçilerin rahat bir şekilde inmesi görenleri hayrete düşürürken, bu anlar cep t..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Japon Bankaları Kendi Dijital Paralarını  Oluşturuyor:  j Coin 00:47

Japon Bankaları Kendi Dijital Paralarını Oluşturuyor: j Coin

Japonya'nın önde gelen finans kuruluşları, yeni bir dijital para (blackchain) birimi oluşturmak için bir araya geldi. 'J Coin' olarak adlandırılması beklenen dijital para, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na yetişebilir. Dünya g..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Son Nokta İle Yay Çizildi 01:00

Son Nokta İle Yay Çizildi

TSK'nın, Suriye'nin İdlib ilinde Astana anlaşmaları kapsamında kurduğu gözlem noktaları çalışmaları sona erdi. Kurulan 12. gözlem noktası ile İdlib'in kuzeyinden başlayan, Suriye toprakları içinde bir yay çizerek İdlib'i..

Büyüleyici Görüntüsüyle Uzak Doğu'nun Organik Halk Pazarı 07:19

Büyüleyici Görüntüsüyle Uzak Doğu'nun Organik Halk Pazarı

Böcekler yüzyıllardır Uzak Doğu insanlarının tükettiği yiyeceklerin bir parçası. Tüketilen böcekler ve sürüngenler önceden tropikal ormanlardan temin edilirken artık büyük çiftliklerde üretiliyor. Dünya nüfusunun hızlı a..

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yurt Dışında Oy Verme İşlemi Sona Erdi 01:21

Yurt Dışında Oy Verme İşlemi Sona Erdi

Avrupa genelinde 28 ülkede yaşayan yaklaşık 2,5 milyon Türk seçmeni için 63 temsilcilikte kurulan sandıklarda, 13 gün süren Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi oylama süreci bugün saat 21.00'de tamamland..

Kill Bill Vol.1  - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1 09:30

Kill Bill Vol.1 - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1

Kill Bill - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması1 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuza..

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 07:23

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı  - Vertina  09:23

Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı - Vertina

Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı - Vertina Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuz..

  • ANKA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor 02:01

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor

THE world’s best supercars and their enthusiasts gather to raise money for charity in Las Vegas. Founded in 2014, the event prides itself on being a charitable gathering aimed at high-end car owners and enthusiasts - wit..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

Afrin'in 'Şurta' Gücünü Mavi Bereliler Eğitiyor 01:01

Afrin'in 'Şurta' Gücünü Mavi Bereliler Eğitiyor

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü YPG/PKK mensuplarından arındırılan bölgelerde asayişi sağlaması amacıyla kurulan ve yerel halktan oluşan Şurta gücünü Bornova Jandarma Komando Tugayına bağlı mavi bereliler eğ..

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4 00:54

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4

Hardcore action RPG The Surge is about to receive brand new content with a major new expansion! A Walk in the Park is coming December 5 to PlayStation®4. Watch today’s Teaser Trailer to get a first glimpse of the amuseme..

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Akşam Oldu 1974  Ümit Tokcan  Aysun Güven Türk Filmi İzle 1:23:16

Gün Akşam Oldu 1974 Ümit Tokcan Aysun Güven Türk Filmi İzle

Film, uyuşturucu ve kumar bataklığına saplanan bir gencin hikâyesini konu alır. Emre, mütedeyyin ve zengin bir ailenin çocuğudur. Babası Kerim ile beraber çalıştıkları bir ticarethaneleri vardır. Nişanlısı Meral ile evli..

Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle 1:57:30

Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle

Özel Kuvvetler – Iris The Movie Filmini İzle (Türkçe Dublaj) NSS adlı örgün Kore devleti tarafından kabul edilmeyen bir oluşumdur. NSS genel olarak nükleer saldırılarda bulunmak isteyen ülkelere karşı kurulan bir yapılan..

  • PengoTV tarafından
  • 6.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şişme Kaydıraktan Yuvarlanan Teyze 00:34

Şişme Kaydıraktan Yuvarlanan Teyze

Çocuklar için kurulan şişme oyun parkındaki kaydıraktan kaymak isteyen teyze dengesini sağlayamayınca yere çakılmış..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurbanlıklar Yola Çıkarıldı 01:31

Kurbanlıklar Yola Çıkarıldı

Kurbanlıklar yola çıkarıldı Türkiye'nin hayvancılıkta önde gelen merkezlerinden Doğu Anadolu Bölgesi'nden Kurban Bayramı öncesinde ülkenin dört bir köşesine kurulan hayvan pazarlarına gönderilmek üzere kurbanlıklar yola ..

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu 01:12

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu

Kurban pazarının 'Şampiyonu' Sultangazi'de kurulan kurban pazarında en büyük ilgiyi 1 ton 350 kilogramlık ağırlığı ve 35 bin liralık fiyatı ile sahibinin Şampiyon adını verdiği boğa görüyor...

FETÖ'nün inkar stratejisi- Enver Muratoğlu 02:21

FETÖ'nün inkar stratejisi- Enver Muratoğlu

Darbe girişimine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan eski binbaşı Muratoğlu'nun darbeye katılmadığı ve FETÖ'ye mensup olmadığı yönündeki ifadeleri, darbe girişimine ilişkin kurulan WhatsApp grubunda ..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..